Bajok Harryvel (1955) 26

The trouble with Harry
99' · amerikai · vígjáték, rejtély 16

Az eladdig békés új-angliai kisváros melletti erdőben egy holttest hever. Gyilkosság áldozata lett? Vagy véletlen baleset volt? Netán szívroham végzett vele? A városka lakói napi sétájukat végezve sorra rábukkannak a hullára, s – valamilyen módon mindegyikük érintve érezve magát – megpróbálják… [tovább]

Szereposztás

Edmund GwennAlbert Wiles
John ForsytheSam Marlowe
Mildred NatwickMiss Ivy Gravely
Shirley MacLaineJennifer Rogers
Jerry MathersArnie Rogers
Mildred DunnockMrs. Wiggs
Royal DanoCalvin Wiggs seriffhelyettes
Parker FennellyMilliomos
Barry MacollumCsavargó
Dwight MarfieldDr. Greenbow

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Márta_Péterffy 

Nagyon szeretem az ilyen teljesen abszurd és betegesen vicces filmeket! Ma lassúnak tűnik, nem is ajánlom mindenkinek, de néhány jelenet és a történet fekete humora kárpótol.
Eleve Hitchcock rajongó voltam és vagyok-csak ez a film kimaradt, végre megnéztem:)))

3 hozzászólás
sipiarpi 

Hitchcocktól szokatlan a vígjáték műfaja, de a humor nem. Most több humor és kevesebb feszültség is elég volt egy jó kis filmhez. Már-már a burleszk határát súrolta amit Harrynek át kellett „élnie” . Tetszett, ajánlom megnézésre.

Kicsiboszi

Nem volt rossz, de elég elnyújtottnak éreztem. Haláli szövegek vannak benne, de a felétől elég vontatott és kicsikét erőltetett volt. Voltak benne abszurdan cuki jelenetek, például a halott nyúllal vidáman galoppozó kisfiú vagy randit megbeszélni egy hulla felett. A vége rémesen bugyuta volt.
A zenéje egy idő után eléggé idegesített.

negoti 

Nekem tetszett ez a Hitchcock-tól szokatlan műfajú sztori. Nem vígjáték, de fordulatokban és kalamajkákban gazdag történet.


Hasonló filmek címkék alapján