Agatha Raisin (2014–) 32

Az Agatha Raisin MC Beaton krimiregényei alapján készült, azokat modern környezetbe helyezve. A sorozat hangulatát a kisvárosi idill és az életképek adják meg, a néhol bogaras, néhol meg teljesen normális falusiakkal, és azok aprócseprő gondjaival, intrikáival, kapcsolataival – összességében a… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Ashley JensenAgatha Raisin
Jamie GloverJames Lacey
Matt McCooeyDC Bill Wong
Lucy LiemannSarah Bloxby
Mathew HorneRoy Silver
June WatsonMrs. Josephs
Amybeth McNultyfiatal Agatha
Katy WixGemma Simpson
Jason MerrellsSir Charles Fraith
Jodie TyackToni Gilmour

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

krlany 

1. évad
Igazából ez a sorozat a Kisvárosi gyilkosságok ötletein, helyszínein alapszik, csak csavarintottak egy picit rajta… de még néhány epizód is ugyanaz, mint pl. a harangos… Meg lehet nézni, kikapcsolódásra alkalmas, de ennyi. Nincs benne eredetiség, nincs benne izgalom, nem kell rajta gondolkodni, vasárnap ebéd utáni matinénak tökéletes.
2. évad
Nem is tudom. Hozza a saját szintjét, egynek jó, de semmi különös.

ananiila

Felvezető rész: 10/6
Olvastam könyvben (annyira nem tetszett ez a rész).
Az, hogy Agatha szőke az megbocsáthatatlan, de amúgy egész jó a főszereplőnő. Nekem túl modern feldolgozás lett, jobb lett volna egy kicsit angolosabb, amolyan Kisvárosi gyilkosságok stílusú.
Billi Wong viszont nagyon cuki, ellenben James-szel, akiben még nem találtam semmi vonzót, igaz ő a könyvben sem az. A filmbeli Aggie sokkal szerethetőbb egyenlőre.
Biztos nézem a folytatásokat is, aztán valamikor a könyveket is folytatni kellene, mert elakadtam a 7. résznél. Mindig akkor veszem elő ha olvasási válságban szenvedek és kell valami kis semmiség, amin nem kell agyalni csak szimplán szórakozni. Ha ilyen lesz a tv-sorozat is akkor már jó lesz.
1. évad:
Aranyos sorozat volt, de semmi világmegváltó. Azt jól csinálták, hogy összekeverték a részeket, mert így Agatha és James kapcsolatának fejlődésére több idő volt, de szerintem még így is el lett sietve. Az előző részben volt egy csók, most meg már esküvő. Nekem olyan volt, mintha kimaradt volna egy rész.
A szereplők jóval szimpatikusabbak, mint a könyvben, jó volt látni, ahogy életre kel a könyvsorozat, és ebben az esetben nem jobb a könyv, csak kicsit más.
Összességében a közepesnél kicsit jobb volt. 10/6

Dianka 

Nekem nagyon tetszett, meglepően tapasztaltam hogy sokkal jobb a filmesített verzió mint a könyvek. Némely részt átírtak a készítők de ezt egyáltalán nem bántam sőt kis pluszt adott a sorozatnak (és anya hiába szólta el magát ki a gyilkos nem az volt :) Az utolsó részt viszont nagyon elrontották, zsúfolt lett , a sok tartalom nem fért bele abba szűk kis 45 percbe csak ugráltak a jelenetek. Sokkal jobb lett volna ha úgy csinálják meg mint a pilot részt. Amúgy nagyon örülnék ha a többi részt is feldolgoznák mert olyan jópofa kis sorozat és olyan nézhetnékem van még.

Emese_Szalai 

Nem teljesen követi a könyvek történetét, de nagyon jó kis sorozat ez! És az a nő! Imádom!

lin_da

Nem tudok elmenni szó nélkül az egyik kedvenc könyv sorozatom megfilmesítése mellett.
Én nagyon szeretem olvasni Agatha Raisin kalandjait, de néha nagyon fárasztó tud lenni ez a nő, és olyan érzésem volt a sorozat nézése közben, hogy ezeket a fárasztó részeket nagyon jó érzékkel átírták, kivették. Minden, ami másként van a filmben az csak hozzáadott. Hatalmas élmény volt látni is mindazt, amit néhány éve már olvastam, végre arcok kerültek a szereplőkhöz, és ezen a téren is nagyon jól választottak. Sajnálnám, ha csak ennyi rész kerülne megfilmesítésre. :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján