Kedvencelte 6

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

szcsigusz 

Kicsit félve kezdtem el nézni, mert Netflixen van fenn + romantikus is, és hát nem volt sok jó tapasztalatom az ilyenekkel, szóval nem fűztem hozzá nagy reményeket. De! Annyira tetszett, szépen sorban derültek ki a dolgok, a maga tempójában haladt a történet, nem siettek el semmit spoiler.
A jelenkori szál annyira nem tetszett, Ellie és Rory nem tudtak annyira érdekelni. A hatvanas évekbeli történések már annál inkább. Shailene Woodley-t furcsa volt látni Jenniferként — én lemaradtam a Beavatott Tris-énél —, de jól állt neki a szerep.
A végén pedig mindenre választ kaptam: hogy kerül egy kupac szerelmes levél egy újságíróhoz? Miért nem csinált semmit vele? Mi lett a levelek íróival?
A poén a film legvégén jött, amikor is megláttam Jojo Moyes nevét, és beugrott, hogy én a könyvet ezer éve el akarom olvasni XD

BlueDeath

Oké, lehet, hogy csak én nem voltam a megfelelő hangulatban a filmhez.
A sztori 2 szálon fut: az egyik a jelenkorban játszódik, ahol egy mindenlében kanál, kissé idegesítő újságíró talál egy szerelmes levelet a hatvanas évekből, és annyira hűde megható meg minden, hogy utána akar járni, van-e mögötte valamilyen sztori.
A másik szál a hatvanas években játszódik (surprise, surprise) és a levél írójának és címzetjének a szerelmes évődését követhetjük végig.
Baromi lassan indult a film, negyed óra után el is határoztam, hogy kikapcsolom… de éppen nem találtam semmi mást, ami érdekelt volna, úgyhogy ment tovább. A későbbiekben kicsit felpörgött, de alapvetően azért az a közel 2 óra nem telt el túl gyorsan.
Az elején zavartak kicsit a váltások is a két or között, amíg nem tudtam, mi is van a háttérben.
A színészi alakítások nem voltak rosszak, a hatvanas évek tök jól nézett ki… és kb. ennyi.
Nem tudom, hogy a könyv milyen lehet (Jojo Moyes)… és nem is fogom megtudni, mert a film nem igazán győzött meg róla, hogy érdemes lehet elolvasni.

2 hozzászólás
Renita144 

Imádtam a ruhakölteményeket és a kalapokat, amelyekkel megidéztek számunkra egy korszakot. Shailene Woodley tündökölt a főszerepben és a csodásabbnál csodásabb ruhákban. Felicity Jones is jól alakította a 'minden lében kanál' újságírót. A zenei aláfestés is nagyon megfogott. Több idősíkon haladunk, de a végére egy kerek egész történetet kapunk, ahogy összeérnek a szálak. A romantikus filmek kedvelőinek kötelező megnézni!

zsazsoki 

Kicsit előbb kellett volna születnem…. Jennifer ruhái végtelenül tetszettek. Sosem volt még csak hozzá hasonlóm se, és már nem is lesz, de nagyon szerettem volna ilyenekbe járni.
A másik a zene ami megfogot nagyon jól vállogatták a soundtrack.
Harmadiknak Woodley szereplése… már ezek összessége azt mondatja velem, jó ez a film.
A történet se rossz nagyon…. benne az összes klisé, ami belefér egy romantikus történetbe… felejtsük is el!

iamwiki 

Aww. Nagyon édes, aranyos és romantikus film volt. Szeretem az ilyeneket és Jojo Moyes könyvadaptációja kiváló lett.


Hasonló filmek címkék alapján