Az én kis családom (2017–2019) 7

Filiz, egy fiatal lány, aki egyedül kénytelen gondoskodni öt testvéréről és apjáról, miután az anyjuk elhagyta őket. A problémák ellenére igyekeznek boldogan élni. Filiz a sok munka, teendő és a rá nehezedő terhek súlya alatt nem is gondol arra, hogy rátalálhat a szerelem, ám felbukkan az… [tovább]

török

Képek 5

Szereposztás

Hazal KayaFiliz Elibol
Burak DenizBaris Aktan
Reha ÖzcanFikri Elibol
Yagiz Can KonyaliRahmet Elibol
Nesrin CavadzadeTülay Şahin
Mehmet Korhan FiratTufan Şahin
Nejat UygurHikmet Elibol
Alp AkarFikret Elibol
Zeynep SelimogluKiraz Elibol
Ömer Sevgiİsmet Elibol

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Fremy18

Na szóval láttam már pár töröksorozatot az emúlt 11 évben édesanyám által, de ez mindent visz. Nagyon jó sorozat, persze ki lehet következtetni egy csomó dolgot mint például spoiler, de annyira szorakoztatóan adja elő a mindennapokat, és annyira izgalmas, hogy nem tudja az ember nem nézni.
Ha véletlenül nem láttam volna egy részt a tv-ben akkor most nem nézném, vagy ha anya nem nyűstölt volna annyit, hogy nézzük már akkor még mindig halmoznám a gépe a részeket.
Nagyon szeretem a a főszereplő Filiz-t alakító színésznőt, szerintem nagyon tehetséges, és minél több műben látom mindig rá kell jönnöm, hogy sorétű tehetség, de azt nehezen tudtam feldolgozni, hogy egy 43 éves férfi a férje, de mindegy is.
A másik főszerplő Baris-t alakító színész valami istenien nézki főleg mikor mosolyog, de csak szerintem hasonlít Zac Efronhoz?

De egy biztos hogy újra nézem! :D És kedvenc marad :D


Népszerű idézetek

Audrey_Cortez

Tülay: Mondanom kell valamit.
Tufan: Hát mondd.
Tülay: Késésben vagyok.
Tufan: Hát ha késésben vagy, akkor mire vársz még? Öltözz.
Tülay: Szívem, te komolyan ilyen hülye vagy?

1. évad 45. rész

Hasonló filmek címkék alapján