Az asztronauta (1999) 46

The Astronaut's Wife
109' · amerikai · sci-fi, dráma, thriller

Két asztronauta elhagyja az űrhajót, hogy megjavítson egy elromlott műholdat, és ekkor két percre megszakad velük a földi kapcsolat. Mindketten épségben hazatérnek, de valahogy már egyikük sem ugyanolyan, mint régen.

angol

Képek 2

Szereposztás

Johnny DeppSpencer Armacost
Charlize TheronJillian
Clea DuVallNan
Joe MortonSherman Reese
Donna MurphyNatalie
Blair BrownShelly McLaren
Nick CassavetesAlex Streck
Samantha EggarDoktor
Tom NoonanJackson McLaren
Cole Sprouseiker

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

sipiarpi 

Egynek elment, de semmi extra. Egyszernézős, vagy az sem.

Bohemian 

Ez egy jó film is lehetett volna, deee… nem lett az. Végig izgalmas, aztán az utolsó pár percben el lett szúrva az egész. Azt hittem valami fordulat – pontosítok, nagyobb fordulat - vár a végén, de valahogy semmilyen a lezárás. Kár érte.

Zajec_Sternenkind 

Nem egy szokványos film, az biztos; eleinte azt hittem, a halálközeli élmény az embertől oly távoli és idegen világűrben lesz az, ami a lelket megrendíti és így a férj (akit Johnny Depp a változatosság kedvéért remekül alakított) elhidegül a feleségétől, de nem ilyen egyszerű ez, igazán meglepődtem a miérteken. A történet elrugaszkodott a gépi világtól, és nem is olyan elképzelhetetlen, hogy az idegen technika nem mechanikán alapul, hanem valamiféle organikus, emberi értelem számára egészen felfoghatatlan „valamin”. Lassú film, de érdekes, leginkább most, hogy megy a stáblista, gondolkozok csak igazán, hogy milyen kicsik is vagyunk, mi emberek, és az univerzum tele van nálunk jóval erősebb és talán jelentősebb létformákkal, bármennyire is bántja a halandó hiúságomat.

Timi 

Általában nem igazán szeretem a sci-fit, de ezt imádom. Jonny Depp és Charliez Theron jó párost alkotnak, és a történet is megállja a helyét.

dorcy01

Olyan semmilyen volt ez a film.. Nem volt se füle, se farka, nem igazán láttam az értelmét, a végét pedig nagyon összecsapták…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján