Milo visszatér (Atlantisz 2.) (2003) 104

Atlantis 2 - Milo's Return
70' · amerikai · akció, animációs, kaland, vígjáték, fantasy, rejtély

Első expedíciójuk során Milo és csapata megtalálta a sokáig csak legendának hitt vízalatti várost, Atlantiszt, és sikeresen megmentették a bukott birodalmat, valamint annak lakóit. Milo, új barátnője, Kida, valamint a legénység azonban nem pihenhet sokáig, hiszen három vadonatúj kaland vár… [tovább]

Szereposztás

James Arnold TaylorMilo (hang)
Cree SummerKida (hang)
John MahoneyWhitmore (hang)
Don NovelloVinny (hang)
Corey BurtonMole (hang)
Phil MorrisSweet (hang)
Jacqueline ObradorsAudrey (hang)
Florence StanleyPackard (hang)
Steven BarrSüti (hang)
Clancy BrownEdgar Volgud (hang)

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A rajzoláson látszódik, hogy nem Disney nagyfilm, ettől függetlenül teljesen nézhető. A lávakutya behozása felesleges volt; nem adott semmit, csak fogjuk rá, hogy aranyos volt. A poénok működtek és izgalmasak voltak a kalandok is. Számomra egyértelműen nem ér az első rész nyomába, de kellemes meglepetést okozott.

Valentine_Wiggin 

Lehet a követ vetni rám, szerintem remek rajzfilm, akár az elődje. Epizodikus, inkább minisorozat igazából, nem is egy összefüggő történet, de szerintem kellemes a humora, és remek témákat feszeget, jó a hangulata, szép a látványvilága. Gyerekként legalább annyiszor láttam, mint az első részt, ha nem többször, és újra elő kéne vennem.

2 hozzászólás
Ancsúr 

Az előző részhez képest sokat romlott a rajzok minősége, és a történettel is sok bajom volt. Kicsit olyan volt, mintha egy mesesorozat részeit összeolvasztották volna egy hosszabb mesefilmmé. A lávakutya volt a kedvencem. :D

2 hozzászólás
Hippoforaccus 

Valamivel csúnyábban van megrajzolva, mint az első rész, de nem vészes (azért annyira feltűnő, hogy megemlítsem).
A történet három különálló részből áll, amiket szerintem biztos, hogy a Scooby Doo ihletett.
Nem közelíti meg az első rész színvonalát, de nem is borzasztó annyira.

Noryyy

Nagyon kedvelem ezt a folytatást, majdnem olyan jó, mint az eredeti!
Bár azt sajnálom, hogy végül nem lett belőle tévésorozat, szerintem sokkal nagyobb népszerűségre tett volna szert általa.

Lex

Uram atyám és te jó ég! Én láttam már ezt egyszer, csak nem emlékeztem rá, hogy mi volt benne. Most már tudom, miért nem néztem meg többször. Brrr… Amolyan szombat reggeli összehányt mese, amikkel nincs baj, azok pont arra valók, hogy egy 20 percre elszórakoztassák a kölköket. De ez egy egész estés rajzfilm, könyörgöm! Pocsék cselekmény (dirib-darab story-k, mert egy kerek egészet nem tudtak kiagyalni), rémes dialógusok, és szerintem még a rajzolás sem volt korrekt (legalábbis többször azt éreztem, hogy Kida sokkal jobban volt megrajzolva az első részben). Jézusom, komolyan, süllyesztőbe vele.

mandu 

Az értékeléseket látva tökre megörültem, hogy nem csak én fogom szidni, de nem volt ez ANNYIRA rossz azért. Tény, hogy gyengébb az első résznél, de nem akartam felkötni magam a nézése közben. :D

kedaiyun

Elég gyenge folytatás, de ez sajnos nem újdonság. Amilyen jó és újszerű volt az első rész, olyan felesleges ez a második. Nem sokra emlékszem belőle, csak arra, hogy olyan volt, mintha egy tv-sorozatból vágtak volna össze három részt mozifilmnek. Újranézés után lehet, hogy még kiegészítem az értékelést, de a lényegen nem fog változtatni…

Lahara

Ezt kár volt. Grafikailag, történezvezetéseileg, karakterilag, ötletileg alig valami, az első lába nyomába sem ér.


Népszerű idézetek

Egyiptom_Hercege 

Chakashi: Atlantiszi Kida! Mi ketten hasonlóak vagyunk. A néped a tanítók és a gyógyítók népe volt. Sok jót tettek.
Kida: De nagy kárt is okoztak a Földnek. Kis híján elpusztították magukat és a világot. Atyám attól félt, hogy túl nagy lesz a rosszra csábító kísértés…elrejtette a Kristályt.
Chakashi: A titok, amelyet őrzöl se nem jó, se nem rossz. A jó vezető bölcsen dönt róla, mikor teszi közzé mindazt, amit tud.
Kida: Csodás lenne, ha a népemnek nem kellene többé rejtőzködnie. Ha ismét a Föld arcán járhatnának!
Chakashi: A tiéd a döntés!

Egyiptom_Hercege 

Kida: De hát nézzetek körül! Atlantisz Szíve segített újjáépíteni városunkat. És magam tanúsíthatom, hogy él odafent egy nép, amely Atlantisztól kapta bölcsességét, és gyógyítótudását. A legragyogóbb fény sem, és semmit, ha véka alá rejtik. Nem akarom, hogy Atlantisz egyetlen öröksége saját kultúrájának elpusztítása legyen.
Osszuk meg fényünket az egész világgal!

Bogesxd 

Milo: Ez egy életmentő öv.
Kida: Szóval ha viseled, akkor örökké élhetsz. Mint a kristályunktól.
Milo: Nem nem nem, a vízbe esetteknek dobjuk.
Kida: Ja, szóval ez egy játék.
Milo: Nem. Akkor dobjuk be, hogyha fuldoklik valaki.
Kida: Nehéz lehet fuldoklás közben játszani.


Hasonló filmek címkék alapján