Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

272 tag · 672 karc · Utolsó karc: 2023. május 24., 21:47 · Bővebben


Kedvencelte 63

Várólistára tette 176


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Végre újranéztem ezt is, és még mindig nagyon tetszik nekem. :-) Nagyon élveztem, imádom Aquamant is, ő is az egyik legnagyobb DC hősöm, Wonder Woman mellett, akit szintén imádok. :-) ❤ Jason Momoa egy isten király, nagyon imádom ezt a pasit, és szuper szexi látványt nyújtott, szexi izmos felső testével. :-) ❤ Izgalmas volt, látványos, a látványvilág eszméletlen jó lett, nekem nagyon bejött, a víz alatti világ, és az alapsztorit is, humoros volt, szórakoztató, vicces, és akciódús is volt, én nagyon bírtam a jeleneteket. :-D spoiler Jókat nevettem rajtuk néha, Amber Heard, mint Mera szuper menő modern Ariel, hát állati volt, az ő karakterét is nagyon bírtam, jó páros voltak Jason Momoa-al. :-D És habár Nicole Kidmant, nem igazán bírom, most az egyszer csúcs volt, és azon is meglepődtem, hogy Dolph Lundgren is szerepelt benne. Patrick Wilson is csúcs szuper gonosz volt, ő is tetszett. :-D Abszolút újranézős lesz ez a film még a film egy párszor, az tuti. :-) ❤

DoreenShitQ

Pont úgy éreztem magam miközben néztem, mint az a port törlő néni, akinek beestek a házába.

NaNa_88 

A látvány miatt kapott tőlem plusz egy csillagot. E tekintetben nagyon megérte a mozis megtekintés. Az ilyen színkavalkáddal dolgozó alkotásokat mindig imádom nézni. Ami a többi részét illeti? Hát… Nem voltam elájulva. Eleve úgy ültem be, hogy én nagyon szeretném szeretni ezeket a szuperhősös filmeket, de hardcore rajongója igazán egyiknek sem lettem, ettől sem vártam megváltást. Szórakoztató volt, tudtam rajta nevetni, és a már említett látványvilág igazán tetszett. Ugyanakkor forgattam is a szemem. Nekem pár helyen nagyon átment A kis hableányba, és az a rengeteg szuperhős beállás nekem már arcbatolósnak érződött. Nem mondom, jól állt Momoának ez az egész és Amber Heard gyönyörű volt, Patrick Wilson meg egy raklapnyi jégkrémet is rám tudna sózni Szibéria közepén, de a sok nekem nem tetsző dolog miatt ezt se fogom sűrűn megnézni. Ha véletlenül belefutnék ott ragadnék előtte, de kedvencet sajnos megint nem avattam.

4 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Legyünk teljesen őszinték: Ez gyakorlatilag a Pendragon legenda tengeri kiadás. Van egy herceg, aki relatíve átlagos körülmények között nőtt fel (és Arthurnak hívják…), van egy tanácsadó, aki tanítja, és egészségesen manipulál azért, hogy trónra kerülhessen, meg van valamilyen szent fegyver, amiről azt mondják, hogy senki nem tudja megszerezni, de aki mégis megszerzi, az lesz az igazi király. Természetesen a hercegről senki nem feltételezi, hogy meg fogja szerezni (kivéve a tanácsadót), de ő azért odamegy, és bebizonyítja, hogy ő a főszereplő – király lesz, és megkapja a csajt. Viszont ami pozitívum, hogy az Aquaman nem is szégyelli a dolgot, mert az Arthur névvel kapcsolatban direktben utalnak a Pendragon legendára, tehát ez a referencia inkább jópofa lesz, mint idegesítő.
A látvány csodálatos, én eleve odáig vagyok az igényes CGI-ért, és ez a film nagyon kiszolgálta a rajongásomat. Momoa eléggé egy karaktert játszik (vagy ötször szólaltam meg film közben, hogy ez márpedig Ronon), de azt nagyon jól, tehát ezúttal is remekül szórakoztam rajta. A humor telitalálat, DC-ben nem megszokott módon nagyon jókat derültem a filmen, és úgy általában, a hangulat könnyen berántott, egy pillanatig sem unatkoztam. Esti kikapcsolódásnak tökéletes film.

3 hozzászólás
Chriss 

Lássuk csak. Avatar a víz alatt. A látvány csúcsszuper volt, ahogyan a zene is. A színészek is megfeleltek az elvárásoknak, a történet is eldöcögött. Jó hosszú eposz a tenger alatti világról. :) majd írok még, de kicsit késő van már az agysejtjeim mozgósításához :)

Nihilchan 

Annyit tudtam a filmről, hogy vannak benne szexi férfiak meg gyönyörű nők, éppen ezért halogattam a megtekintését, mert ezek ugyan jó kis szemlegeltető dolgok, de kevesek egy jó filmhez. Pedig az Aquaman egyáltalán nem rossz, sőt, mindenképpen a jobb DC-k közé sorolnám. A látvány gyönyörű, szerintem nagyon jól megcsinálták az atlantiszi részeket. Érdekes a történet is, amolyan Arthur király legenda vizes közegben. A legnagyobb problémám az volt vele, hogy nagyon hosszúnak éreztem. Jason Momoa szexi volt, Amber Heard pedig szép, de ne felejtsük el azt sem, milyen zseniálisan és pofátlanul gyönyörű még mindig Nicole Kidman. Nekem tetszett a film, szórakoztató volt, izgalmas és kellően humoros. A látvány pedig tényleg szuper.

kiruu

Nem nagy elvárásokkal kezdtem neki, és így pont jó volt. A látvány fantasztikus, Momoa szexi, a hercegnő haja hableányosan piros, a tesó kellően őrült. Sok akció jelenet, pici romantika, finom poénok. Én jól szórakoztam.

1 hozzászólás
Bea_Csakegyolvasólány 

Rosszabbra számítottam ennél, sokkal rosszabbra, de kellemesen csalódtam a filmben. Akciódús, figyelemfelkeltő és néha humoros is volt. Arthur pedig elég szerethető karakter a maga természetével. Jason Momoa remekül alakította őt. A többi szereplővel sem volt semmi bajom, sőt Ormot még kedveltem is holott egy negatív karakternek volt feltűntetve, illetve Blackegyszerűen fantasztikus volt, bár néha a technikai túlzásoknál kicsit húztam a számat, de ez csak nagyon ritkán volt. Valamint egy dologgal nem békültem ki: Aquaman ruhájával. Nekem ez az arany és zöld ruha valahogy nem jött be :D

Haspók 

Kezdjem azzal, hogy jobbra számítottam. Na nem azért, mert Jason Momoa-t vagy Amber Heard-et nagy színészeknek tartanám, de valahogy mégiscsak csalódás volt az egész film. Nem a zsánerem az ilyen szuperhősös katyvaszfilm, de ettől valamivel többet vártam,mint amit kaptam. Valahogy a víz alatti világ ábrázolását szebbnek képzeltem :) a történet kb nulla, párbeszédek úgyszintén..gyenge. Nagyon gyenge.

Kikiriki

Hatalmas kedvenc, imádtam.
Nagyon látványos volt, ez rengeteget adott bele, mert ha gép előtt néztem volna meg, akkor nem biztos, hogy ennyire kedveltem volna.
Fel se tűnt, hogy ilyen hosszú, nagyon érdekes volt, és egy élmény volt megnézni. ♥


Népszerű idézetek

Sydney 

Hé, haver! Te vagy a vízi csávó a tévéből?

TribeBubu 

Arthur: Hat óránál piócák!
Mera: Ez mit jelent?
Arthur: Hogy a seggünkben vannak!
Mera: Akkor azt mondd!
Arthur: A SEGGÜNKBEN VANNAK!

Sunshine 

Tom Curry: Öhm, csináltam volna tükörtojást. [Atlanna lenyeli az aranyhalat] A kutyát azért ne egye meg, ha lehet.

Sunshine 

Mera [Arthurról]: Ha tényleg te leszel a király, nekünk annyi.

Nikita88

Nem ugyanabba a világba születtek, de az élet – akár a tenger – összehozza azokat, akiket akar.

Sunshine 

Atlanna: Az én hazámban a tenger elmossa a könnyeket.
Tom Curry: Itt nem. Mi érezzük őket.

Sunshine 

Arthur [a Pinokkióról]: Az tényleg könyv? Én filmen láttam.

Sunshine 

Az élet – akár a tenger – összehozza azokat, akiket akar.


Hasonló filmek címkék alapján