Anyák elszabadulva (2017) 60

Fun Mom Dinner
89' · amerikai · vígjáték 16

Négy anya, akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak, elhatározzák, hogy összehoznak egy teljesen átlagos vacsorapartit, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak kicsit úgy, hogy nem kell a férjeik és gyerekeik miatt aggódni.
A vacsoravendégek a frissen elvált… [tovább]

magyar

Szereposztás

Katie AseltonEmily
Toni ColletteKate
Hart DentonJames
Leigh DunhamHolly
Bridget EverettMelanie
Molly ShannonJamie
Adam ScottTom
Adam LevineLuke
Rob HuebelAndrew
Paul RuddBrady

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Nem valami erős film, néha kicsit sok is. De azért szórakoztató volt a maga módján.

desertangelable 

Értékeltem benne, hogy nem alpári és a ma olyan népszerű, bár annál gusztustalanabb humort is mellőzi, viszont nem elég szórakoztató. Lehet, hogy inkább drámát kellett volna csinálni belőle, nem vígjátékot és akkor még érdekes is lehetett volna.

grgrnt 

Ha lett volna még egy üveg borom, egész jó film lett volna.

1 hozzászólás
dora1454 

Alapjában nem rossz film, viszont engem nem fogott meg. Egyszermegnézős vígjátéknak tökéletesen megfelel, voltak benne jó poénok, de ennyi. Nem emiatt az alakítás miatt fogom megszeretni egyik szereplőt sem, habár az a helyes báros, Luke, eléggé felkeltette az érdeklődésem ;)

Kontra_Judit 

Nem terveztem, hogy megnézem. Épp vetítette az RTL, mivel nem otthon voltam – nekem nincs tv-előfizetésem – így gondoltam megnézem. Összességében nem rossz film, voltak benne jó poénok, de nagy katarzist nem okozott, nem egy elgondolkodtató darab, inkább egyszeri, kikapcsolódós. Toni Collette viszont nagy kedvencem, ezért örültem neki, hogy megláttam ő is szerepel benne :)

Baly

Nekem pozitív csalódás volt :D anno a reklámban nagyon unszimpatikus volt, így nem is érdekelt. Most TV-ben láttam és egészen elvoltam vele.
Emily kapcsolata volt a vékony jégen táncoló itt és tetszett, ahogy megoldották és hogy mindkét félnek rosszul esett a helyzetük.
A másik Kate és Melanie :D akik megmutatták, hogy fölösleges utálni valakit, ha nem is ismered igazán. Másrészt meg mindenkinek van valami stikkje :)
Ettől függetlenül egyszernézős.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján