Rossz anyák (2016) 205

Bad Moms
100' · amerikai · vígjáték 16

„Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek…”
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat,… [tovább]

angol
Magyar

Képek 5

Szereposztás

Mila KunisAmy Mitchell
Kristen BellKiki
Christina ApplegateGwendolyn
Kathryn HahnCarla
Jada Pinkett SmithStacy
Emjay AnthonyDylan
Oona LaurenceJane Mitchell
Annie MumoloVicky
David WaltonMike
Clark DukeDale Kipler

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 25

Várólistára tette 123


Kiemelt értékelések

Theana 

Jobban tetszett a film, mint amennyire bevallom, de hát na. Voltak benne jelenetek, amik nem tetszettek annyira, és a férfiak szerepe sem ennyire kevés a gyereknevelésben, de nem baj. :D Anyák részéről viszont van benne valami… Mila Kunis megkedveltette magát velem. :)

Nyctea 

Tipik amerikai?
Igen.
Nagyon eltúlzott?
Nagyon.
Érdemes megnézni?
Naná!
Olyan témát jár körül a film a maga cukros, kisarkított, amerikai módján, ami a 21. században nagyon aktuális: a leterhelt, százféle elvárásnak megfelelni próbáló dolgozó anyák, és a hasonlóan leterhelt gyerekek problémáit. Mindezt hihetetlenül viccesen és szórakoztatóan. Rég láttam már olyan vígjátékot, amin ennyit nevettem volna!
A szupermarketes jelenet mindent vitt, az egész mozi visítva fetrengett a röhögéstől ennél a résznél. Meg kb. minden alkalommal, mikor Kathryn Hahn megjelent a színen és megszólalt. :D Eszméletlen figura!
Ez egy tipikus csajos film, de mindenkinek ajánlom, aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik és egy kicsit is át tudja érezni a fent említett problémákat.

2 hozzászólás
agi89 

Nagyon látni akartam már és hozta amit vártam tőle.
Szanaszéjjel röhögtem magam. Olyan könnypotyogtatós-módon. :D
A vesszőparipám a zene kérdéskör is teljesen rendben volt.

Mila Kunis kezd a kedvenceim közé bekerülni.
Kristen Bell karaktere, Kiki egy állat! Imádtam! :D
Christina Applegate lestrapált anyája (Gwen) nagyon jó kis ellenpólus volt a két nagy szájú mellett.

A többi színész is rendben volt. A főp*cs@ anyuci és két kebelbarátnője hozta a „húúú de ütném” érzelmeket, úgy ahogy azt kell. XD

És a fő kedvenc momentumomat muszáj kiemeljem:
a végén mikor a színésznők a saját anyukájukkal együtt szerepeltek…
Ez annyira jó ötlet volt! Imádtam.

Tuti újra fogom nézni. :)

3 hozzászólás
NaNa_88 

Kliséhalmaz. A megszokott sztori, a megszokott karakterekkel. Ha ettől többet nem vár az ember, akkor élvezhető. Sokat vihogtunk rajta, jó kikapcsolódás volt. Voltak olyan dolgok, amik nem tetszettek benne. Egyszer húztam fel magam rajta, de akkor nagyon. spoiler
A férfiak az egész film alatt teljesen hasznavehetetlennek vannak beállítva. Mintha azután, hogy összehozták a gyereket, nekik már nem lenne szerepük. Plusz „a szexi özvegy” hapsi, aki meg lényegében szextárgy volt. :D
A hét csillag annak jár, hogy bár sok hibát találtam benne, ettől függetlenül élveztem nézni. Jókat nevettem. Nem feltétlenül sokszor nézős, de párszor megnézhető. Egyszer mindenképpen jól esett.

Törpilla

Most néztem meg és végig nevettem az egészet. Olyan jó volt nézni vicces volt és szórakoztató bírtam Mila Kunist ebben a szerepben nagyon jól hozta a jó anyát és a rossz anyát is.
Csajos volt, vicces tele humoros beszólásokkal tipikus amerikai vígjáték volt.
Imádtam Amyt, Kikit, és Carlat együtt nagyon viccesek voltak.
Jay Hernandez nagyon jó pasi bírtam mikor a buli után beállított hozzájuk és a végén amit mondott Amynek nagyon jó pasi. :)
Nem volt olyan amit ne szerettem volna benne. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyen filmeket garantált a nevetés és a kikapcsolódás. :D

2 hozzászólás
Dorka 

Az élmény és a film értéke lett összesen 8 csillag. Kb. 2 év után végre moziba mentem. Baba nélkül, a barátnőimmel. És még előtte volt kb. fél óránk beszélgetni is, meg utána egy 10 perces séta is. Csodálatos volt.
A film tele van klisékkel, meg pár idegesítő rész is van benne, a férfiakról szörnyű képet fest, de tökéletesen megfelelt a célnak. Egy jóleső kikapcsolódást nyújtott, pörgős zenékkel, ami mehet is party mixnek. Meg persze Kirsten Bell-el. De meg kell nézzem még feliratosan is, mert Kirsten Bell megint szörnyű szinkronhangot kapott. Könyörgöm, ő nem a cérnahangú gyenge szőke liba… (bár most a szerepe hasonló volt, de neki akkor is más a hangszíne!) Szóval teli van hibával a film, de nagyon jól esett, nagyon kikapcsolt, sokat nevettem. És végre láttam mozielőzeteseket is! :D Megvan a következő célpontunk: Idegpálya.
Ja, és hát ezt a zenét kell hallgassam, meg arra a piros autóra gondolnom, és akkor máris tökösebben fogok vezetni az órákon, és az oktatóm is elégedett lehet majd :D
(A fenébe is, bekedvencelem. Mérföldkő az életemben. Aztán majd legfeljebb kikedvencelem később.)

desertangelable 

Na jó, először 46 percig bírtam, de aztán csak befejeztem. A véleményem nem változott: ez a film kínos, ízléstelen és szar.

8 hozzászólás
duracell 

Maga az alapfelvetés teljesen aktuális, a megvalósítás annál kevésbé. A történet és a karakterek tipikus sablonok, az anyák civakodásában mintha a Bajos Csajok felnőtt verzióját láttam volna, csak itt Amy nem egyedül állt szemben a „plasztikkal”, hanem két sémával: a nagyszájú, trehány amazon és a papucs, cikis nyuszi voltak a társai – hány ilyet láttunk már, huh… Sajnos a vígjátékok közül is inkább abba a kategóriába esik, ami nekem már túl alpári ahhoz, hogy nevessek rajta, így alig párszor sikerült derülnöm az egyébként felhorkantósra tervezett jeleneteken. A színészek miatt egyszer mindenképp megérte megnézni (eredetileg Mila Kunis miatt figyeltem fel a filmre), az újranézést is el tudom képzelni, de aki nem szereti a mostanában dívó „olcsó” poénokat, az nem fog olyan jól szórakozni.

Zsu 

Nagyon szórakoztató volt a film, sokat nevettem rajta. Persze tele van túlzásokkal, és nagy tanulságokkal, de pont annyira, ami még belefér :)


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján