Rossz anyák (Rossz anyák 1.) (2016) 539

Bad Moms
100' · amerikai · vígjáték 16

„Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek…”
Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor… [tovább]

angol
Magyar

Képek 7

Szereposztás

Mila KunisAmy Mitchell
Kristen BellKiki
Christina ApplegateGwendolyn
Kathryn HahnCarla
Jada Pinkett SmithStacy
Emjay AnthonyDylan
Oona LaurenceJane Mitchell
Annie MumoloVicky
David WaltonMike
Clark DukeDale Kipler

További szereplők

Kedvencelte 60

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Anyukám nagyon szereti ezt a filmet és végre én is beadtam a derekam. Féltem, hogy túlzóan idióta és kretén lesz, de szerencsére egészen normális tudott maradni, leszámítva egy-két durvább dolgot. Például nem hiszem el, hogy egyesek cselekedetei mindenféle büntetés nélkül maradtak. A szereplők egyébként kedvelhetőek voltak, nekem főleg Kiki és Carla tetszettek. Persze, nagyon amerikai az egész, de a mondanivaló és az üzenet jó, pluszban pedig át is jött. Sokat nevettem rajta és minden elismerésem az édesanyáké; én őszintén nem tudnám ezt az egész gyereknevelősdit még fél napig sem csinálni.

Nyctea

Tipik amerikai?
Igen.
Nagyon eltúlzott?
Nagyon.
Érdemes megnézni?
Naná!
Olyan témát jár körül a film a maga cukros, kisarkított, amerikai módján, ami a 21. században nagyon aktuális: a leterhelt, százféle elvárásnak megfelelni próbáló dolgozó anyák, és a hasonlóan leterhelt gyerekek problémáit. Mindezt hihetetlenül viccesen és szórakoztatóan. Rég láttam már olyan vígjátékot, amin ennyit nevettem volna!
A szupermarketes jelenet mindent vitt, az egész mozi visítva fetrengett a röhögéstől ennél a résznél. Meg kb. minden alkalommal, mikor Kathryn Hahn megjelent a színen és megszólalt. :D Eszméletlen figura!
Ez egy tipikus csajos film, de mindenkinek ajánlom, aki felhőtlen kikapcsolódásra vágyik és egy kicsit is át tudja érezni a fent említett problémákat.

2 hozzászólás
agi89

Nagyon látni akartam már és hozta amit vártam tőle.
Szanaszéjjel röhögtem magam. Olyan könnypotyogtatós-módon. :D
A vesszőparipám a zene kérdéskör is teljesen rendben volt.

Mila Kunis kezd a kedvenceim közé bekerülni.
Kristen Bell karaktere, Kiki egy állat! Imádtam! :D
Christina Applegate lestrapált anyája (Gwen) nagyon jó kis ellenpólus volt a két nagy szájú mellett.

A többi színész is rendben volt. A főp*cs@ anyuci és két kebelbarátnője hozta a „húúú de ütném” érzelmeket, úgy ahogy azt kell. XD

És a fő kedvenc momentumomat muszáj kiemeljem:
a végén mikor a színésznők a saját anyukájukkal együtt szerepeltek…
Ez annyira jó ötlet volt! Imádtam.

Tuti újra fogom nézni. :)

3 hozzászólás
NaNa_88 

Kliséhalmaz. A megszokott sztori, a megszokott karakterekkel. Ha ettől többet nem vár az ember, akkor élvezhető. Sokat vihogtunk rajta, jó kikapcsolódás volt. Voltak olyan dolgok, amik nem tetszettek benne. Egyszer húztam fel magam rajta, de akkor nagyon. spoiler
A férfiak az egész film alatt teljesen hasznavehetetlennek vannak beállítva. Mintha azután, hogy összehozták a gyereket, nekik már nem lenne szerepük. Plusz „a szexi özvegy” hapsi, aki meg lényegében szextárgy volt. :D
A hét csillag annak jár, hogy bár sok hibát találtam benne, ettől függetlenül élveztem nézni. Jókat nevettem. Nem feltétlenül sokszor nézős, de párszor megnézhető. Egyszer mindenképpen jól esett.

Charityy 

“You do stupid things as a parent and you’re like Oh, they’re fine, they’re fine and you’re in the hospital.” Looooool
wooow, Kelly Bundy a Married with Children-böl :o olyan furcsa így látni egy 10-20 év különbséggel

Haspók 

Szörnyen semmirevaló film. Untam minden egyes percét. Nem tudom miért vállalták el ezek a színészek ezeket a szerepeket. Semmi jó nem volt benne. Ízléstelen és gyenge film.Sajnálom a rá pazarolt időt….

2 hozzászólás
Lili98

Nagyon amerikai, kissé beteg, de egy szombat esti programnak szuper! :D
Ne várjatok eget rengető kultúrális filmet, mert az előzetese alapján már nem az lesz…
De ez nem baj, ilyen is kell.
Humoros a maga módján, de aki nem bírja ezt a fajta humort (amivel nincsen semmi baj,persze) annak nem fog tetszeni.
Aranyos is és megvannak a szomorú, dühös pillanatai.
Ahhoz képest, hogy amerikai vígjáték szerintem eléggé tűrhető, sőt kifejezetten szórakoztató, én jót mulattam rajta. Végre kicsit kikapcsoltam az agyamat.
Aki egy „agykikapcsoló”, humoros, jópofa filmre vágyik annak ajánlom.

azért néha azokat a gyerekeket megsimogattam volna egy péklapáttal.:)

3 hozzászólás
kiruu 

Határozottan jobb, mint a karácsonyos, de itt is vannak bődületes baromságok. Látványra Jessie értékelhető, nevetni nem igazán tudtam, de egy vígjátéknak pakolás és utazás közben elmegy.

Gorkie

Nem nyűgözött le túlságosan. Volt 1-2 jó poén, de nem túl sok. Kissé túlzásnak tartottam és erőltetettnek. Többet vártam.

2 hozzászólás
Dorka 

Az élmény és a film értéke lett összesen 8 csillag. Kb. 2 év után végre moziba mentem. Baba nélkül, a barátnőimmel. És még előtte volt kb. fél óránk beszélgetni is, meg utána egy 10 perces séta is. Csodálatos volt.
A film tele van klisékkel, meg pár idegesítő rész is van benne, a férfiakról szörnyű képet fest, de tökéletesen megfelelt a célnak. Egy jóleső kikapcsolódást nyújtott, pörgős zenékkel, ami mehet is party mixnek. Meg persze Kristen Bell-el. De meg kell nézzem még feliratosan is, mert Kristen Bell megint szörnyű szinkronhangot kapott. Könyörgöm, ő nem a cérnahangú gyenge szőke liba… (bár most a szerepe hasonló volt, de neki akkor is más a hangszíne!) Szóval teli van hibával a film, de nagyon jól esett, nagyon kikapcsolt, sokat nevettem. És végre láttam mozielőzeteseket is! :D Megvan a következő célpontunk: Idegpálya.
Ja, és hát ezt a zenét kell hallgassam, meg arra a piros autóra gondolnom, és akkor máris tökösebben fogok vezetni az órákon, és az oktatóm is elégedett lehet majd :D
(A fenébe is, bekedvencelem. Mérföldkő az életemben. Aztán majd legfeljebb kikedvencelem később.)

2018-as újranézés: Kevésbé üt, mint elsőre, de még mindig állati jól esik egy olyan napon, amikor épp bal lábbal keltél fel és nehezen megy az anyaság. És Netflixen fent van, és Kristen Bell eredeti hanggal annyival jobb! Imádom! :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Theana 

Ó, bassssssszus, itt jön a szexi özvegy!

Fancs_118

Ha arra gondolok, hogy ez a lóbaszó kölyök majd egyetemre megy, úgy bőgök, mint egy kisbaba!

Papp_Fanna8 

Gwendolyn: Szólj a barátaidnak is.
Kiki: Nincsenek barátaim, négy gyerekem van.

Delena

Mit csináltál tegnap este?
Semmit, de új szupermarketet kell találnunk.

Delena

– Hé, hol a házi feladatom?
– Ó, nem csináltam meg.
– Mi van!? De ma be kell adni!
– Igen. Tudom, tudom. Annyira sajnálom, de mostantól neked kell megcsinálnod a saját házi feladatodat.

Delena

Néha, amikor egyedül vezetek, arról ábrándozom, hogy autóbalesetet szenvedek… Nem nagyot, tűzzel meg robbanással, de azért egy kicsit megsérülök, és két hétig kórházba megyek! Egész nap alszom és Jell-O-t iszom, és tévét nézek és mindezt a biztosításom fedezi… A gyerekek hoznak nekem léggömböket, és az ápolónők masszírozzák a lábam, és ó, Istenem – ez annyira csodálatos! Ti is szoktatok ilyesmiről fantáziálni?
– Nem.
– Te megőrültél! …És soha nem ülök veled egy autóba.

Delena

Először is, te nem vallottál kudarcot, mint anya. Valójában, te vagy a legjobb anya, amit valaha láttunk!

…Te adsz a gyerekeknek salátát.

Delena

– Azért hívtam össze ezt a sürgősségi SZMK találkozót, hogy foglalkozzunk egy olyan kérdéssel, amely hatással van gyermekeink biztonságára.
– Terrorizmus!?
– Sütési instrukciók. Nincs BPA, nincs MSG, nincs BHA, nincs BHT, nincs szezám, nincs szója, és természetesen nincs hús vagy tojás, vagy tej, vagy vaj, vagy só, cukor vagy búza.
– Nem! Belefáradtam, hogy megpróbáljak tökéletes anya lenni. Kész vagyok


Folytatása

Összehasonlítás

Rossz anyák


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján