Angyal a hóban (2007) 8

Snow Angels
103' · amerikai · dráma, romantikus 16

Annie Marchand külön él férjétől, Glentől. A férfi öngyilkossági kísérlete után az asszony nem bízik volt férjében, és közös lányukat is nehéz szívvel bízza rá. Annie-nek új kapcsolata van egy nős férfivel, ami egy motelszámlának köszönhetően kiderül. Glenből ez komoly indulatokat és agressziót… [tovább]

angol

Szereposztás

Kate BeckinsaleAnnie Marchand
Michael AngaranoArthur Parkinson
Griffin DunneDon Parkinson
Sam RockwellGlenn Marchand
Nicky KattNate Petite
Jeannetta ArnetteLouise Parkinson
Tom NoonanMr. Chervenick
Hirdetés

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

lipotdorka 

Elég vontatott, de megéri kivárni a végét. Ez az a fajta film, amit szigorúan eredeti hanggal érdemes megnézni, a szinkron tönkrevágja az egészet. Kőkemény dráma, nagyon jó színészi játékkal (Sam Rockwell valami hatalmas). Nagyon „nehéz” film, ezért is nem tetszik a legtöbb embernek. A képi világ nagyon szépen ki lett dolgozva, elég szépen néz ki.

Emerson 

Annyira kár volt erőltetni ezt a tini szerelmes dolgot… Fél órát tocsogtak a nyálban, ahelyett, hogy lubickoltak volna a drámában. Mert abból volt bőven. Az elején nem igazán lehetett összerakni a képet, kivéve, ha az ember elolvassa a leírást. Én balga, elkövettem ezt a hibát (mert azt hittem, átsiklottam valami fontos bejelentésen), pedig sokkal jobb lett volna apró darabokból összerakni, hogy ki miért viselkedik úgy ahogy. Most már mindegy.
A történet nem újdonság, sokan filmre vitték már mi lesz az eredménye egy pocsék házasságnak. A színészek igazán kitettek magukért, bár Beckinsale kissé nagyon kilógott a topmodell külsejével (mert az ilyesfélék biztosan egy koszos kisváros lepukkant bisztrójában öntögetik a híg kávéra emlékeztető löttyöt a savanyú képű IQ bajnok taplóknak, hm, majd szólok, ha elhiszem). Rockwellt ismét csak dicsérni tudom, előírnám neki, hogy csak drámákban szerepeljen. spoiler
Nagyjából semmi pozitívum nem sugárzik a filmből (csak a fent említett nyáladzás), megállíthatatlanul sodródik mindenki a végzete felé. Nem egy szórakoztató film, de ilyenek is kellenek néha. Mondjuk ha arra vágyunk, hogy utána csak nézzünk ki a fejünkből és örüljünk, hogy nekünk nem is olyan szar.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján