All American / Spencer (2018–) 7

A sportkörnyezetben játszódó afroamerikai tinidráma Spencer Paysinger amerikai futballjátékos igaz történetét meséli el. A Los Angeles egyik gettónegyedében élő Spencer a gazdag Beverly Hills középiskola csapatához igazol.

angol
angol
angol

Szereposztás

Daniel EzraSpencer James
Michael Evans BehlingJordan Baker
Cody ChristianAsher
Taye DiggsBilly Baker
Bre-zTamia 'Coop' Cooper
Greta OnieogouLayla Keating
Samantha LoganOlivia Baker
Karimah WestbrookGrace James
Jay ReevesShawn Scott
Lahmard J. TateFlip Williams

Kedvencelte 6

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

ziara 

Mindenki nagyon okos, kedves, mindent megtesz a jó cél érdekében. Kicsit didaktikus, kicsit néha túlságosan „rendes” sorozat. DE pont erre volt most szükségem.

2 hozzászólás
elentiya

Imádtam minden részét.

2020. 03. 07.
Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem nem kap annyi figyelmet ez a sorozat, mint amit megérdemelne. Hihetetlenül fontos témákat dolgoz fel, amik a mai világban sokak életében ott vannak. Szerintem egy nagyon jó sorozatról van szó, én továbbra is imádom minden részét, és már alig várom a harmadik évadot!

desertangelable 

Jajj istenem ez a Spencer olyan bölcs. 15 évesen már – már isteni szintre emelték. Mindig mindenkit megment, mindig mindenkit maga elé helyez, küzd a fiatalokért, az idősekért, és ha valami baj történik valahol, amihez semmi köze, természetesen önmagát hibáztatja érte. Emellett hibátlan testfelépítésű, kitűnő tanuló, kitűnő sportoló és olyan magasröptű gondolatai vannak, mint Dumbledore-nak.

A történet kicsit szól a fociról is, de mondanám, hogy inkább 70%-ban tini gettó dráma, ahol minden részben megy a huzavona, hogy most akkor gettó vagy Beverly Hills, Beverly Hills vagy gettó…

Tudom, hogy elméletileg valós események inspirálták a filmet, de gyanús, hogy elég rendesen felturbózták vagy kiszínezték. Mindenesetre nézhető, aki erre vágyik, annak meg kimondottan tetszeni fog.


Hasonló filmek címkék alapján