A vizsga (2009) 98

Exam
101' · angol · thriller, kamaradráma 16

Zajlanak egy óriáscég felvételi vizsgái. Már csak nyolcan maradtak. Végső tesztként összezárják őket egy ablaktalan szobába, és lefektetik a versenybenmaradás szabályait, így a legfontosabbat is, hogy nem szabad elhagyni a szobát, mert az kizárással jár.

angol

Szereposztás

Adar BeckSötét
Gemma ChanKínai lány
Nathalie CoxSzőke
John Lloyd FillinghamSüket
Chukwudi IwujiFekete
Pollyanna McIntoshBarna
Luke MablyFehér
Jimi MistryKreol
Colin SalmonVizsgafelügyelő
Chris CareyŐr
Hirdetés

Kedvencelte 13

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

Charityy 

Hűha! Lenyűgözött a film, odaszögezett a székre és elgondolkodtatott. Én is végig gondolkodtam a szereplőkkel, hogy mi lehet az a bizonyos Kérdés. Voltak benne kiszámítható pillanatok és túlzások is, ennek ellenére nagyon tetszett.
Volt benne idegesítő szereplő is, de a történet csavarossága mellett ez lényegtelen. Valahol én is kezdtem sejteni a megoldást, így a vége nem teljesen lepett meg.

viky0222

Az alapötlet nagyon tetszik, jók a karakterek és a színészek is, a végén pedig teljesen leesett az állam és fogtam a fejem egyszerre, hogy erre hogy nem jöttem rá. Valami viszont hiányzott belőle, nem kötött le annyira, mint vártam, pedig volt benne feszültség, izgalom, minden ami kell. Mindenképp jó volt, de lehetett volna jobb is.

Zsófia

Fogalmam se volt róla, mi ez, amikor belekezdtünk a barátaimmal, de abszolút megérte kockáztatni, engem elég hamar odaszögelt a kanapéra. Jók voltak a színészek, jók voltak a csavarok, kevés eszközzel elérték, hogy izguljak és törjem a fejemet. A végén a magyarázat kicsit elrugaszkodott volt, ez visszavette nálam a varázst, egyébként meg le a kalappal. Most megjegyzem, mit jelent az, hogy kamarafilm.

Atomsk

Sok ilyen filmet láttunk már, sokat is fogunk még, úgymond pszichológiai kamara-thrillerek, nagy-nagy csavarokkal. Természetesen kiszámítható és néhol szükségtelenül túlzó, például az erőszak tekintetében, de azért egyszeri szórakozásnak megfelel, akad olyan, amivel felcserélhető, mert nagyjából ugyanez a lényege.

Drucocu

Nagyon jó film. Elgondolkodtató és eseménydús. Az elején elképzelni sem tudtam, hogy történhet valami izgalmas is abban a szobában. :)

Tamás

Voltak 10 csillagos erős pillanatai, de összességében azért nem ütött akkorát, azonban nem is volt rossz. Igazából ennyi, van kérdés?

szniki96

Ez a film tel volt jó csavarokkal és szereplőkkel. Eleinte félve indultam neki, hogy megnézzem, de egyáltalán nem bántam meg. Fordulatos volt és izgalmas. A végére pedig egyáltalán nem számítottam.

csokidani 

Alapvetően szeretem az egy helyszínes kamaradrámákat (12 dühös ember, Belko experiment, Man from Earth), de ez nem lett egy túl jó film. Az alapvető és legnagyobb kérdés bennem és a legnagyobb baki, amire a filmet felépítették: spoiler ? És mindezt úgy hogy elvileg a legkiválóbb, legrátermettebb emberek közül válogattak akik csak elérhetőek voltak? Nevetséges, hogy a kiváló emberek 80 percet nem bírnak ki az előbb felsoroltak nélkül. Annyira nonszensz hogy ezzel az egész film hiteltelenné, komolytalanná válik és ezzel vége is. Kár érte…

Mr_Catharsis91 

Nagyon fontosnak meg jónak akart tűnni, de nálam a végére elfáradt. Párszor még az órámra is tekintettem a film közben, úgyhogy annyira nem szippantott be.

Klayura

Ezt a filmet csak 3 szóval tudnám jellemezni:
Elgondolkodtató, ijesztő, izgalmas.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján