A szabadítóművész (2013–2013) 23

The Escape Artist
180' · angol · dráma, thriller, minisorozat
3 rész

1 díj · 0 jelölés

Will Burton egy tehetséges fiatal ügyvéd, aki páratlan elméje és megnyerő fellépése révén arra specializálódott, hogy rendkívül szorult helyzetben lévő emberek számára nyújtson jogi segítséget. Mivel még soha nem veszített, szolgálataira meglehetősen nagy az igény. Miután sikerül felmentetnie… [tovább]

angol

Képek 42

Szereposztás

David TennantWill Burton
Toby KebbellLiam Foyle
Sophie OkonedoMaggie Gardner
Ashley JensenKate Burton
Brid BrennanMary
Gus BarryJamie Burton
Tony GardnerTrevor Harris
Stephen WightDanny Monk
Jeany SparkTara
Monica DolanEileen Morris

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Rebarbara 

Aludtam rá egyet és még mindig azt tudom mondani, hogy finom vegyes. Imádom a jogot, a jogi drámát. Jól indult a sorozat, de sajnos olyan kanyart vett, ami nekem már nem tetszik.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor felteszem a kérdést, hogy mi a különbség Will Burton és Liam Foyle között? Nos, az én válaszom az, hogy semmi! spoiler
Osztom @LoneWolf véleményét, tényleg Broadchurch-re emlékeztetett. David Tennant kb. ugyanazt az alakítást ismételte meg itt is. Továbbra sem lesz kedvencem, most sem tudott megnyerni, de a többi színész sem. Ettől eltekintve jó a sorozat.

desertangelable 

Mindig is érdekelt, hogy azok az ügyvédek, akik köztudomásúan gyilkost, de legalábbis bűnöst védenek / mentettnek fel, hogy alszanak nyugodtan. Ebben a filmben egy kicsit választ kaptam a kérdésemre.

7 hozzászólás
walksdowonders 

Megnéztem az első részt, erős kezdés volt, de azért nem vágott mellbe (a spoiler), aztán a második rész közben úgy gondoltam, hogy a színészi játék rendben van, nagy baj nem lehet, bááár lehetne kevésbé a végjáték kiszámíthatatlanabb (ekkor és itt még úgy éreztem, hogy átlátok rajta), … Ez az érzés a harmadik rész utolsó harmadáig elhúzódott… „Ó, mennyire átlátszó, majd spoiler” gondoltam… PERSZE, HOGY NEM! Mármint nem úgy, ahogyan azt én elképzeltem. Sőt. Áh, már azt sem, tudom, hogy mit írok. Fú de jó volt a vége! Eltörölte azt a közel 150 percet, amit sóhajtozva, már-már csalódottan néztem végig előtte. Újratervezés. Az érzés, amikor egy minisorozat utolsó részének végén ébredsz rá, hogy te tulajdonképpen egy nagyon is jó sorozatot néztél, csak még nem tudtál róla.

Néha be-bevillant közben a [[https://snitt.hu/filmek/gyerekrablok-2017]] (spoiler) és a Broadchurch (2013–2017) (spoiler).

Még több ilyet! =)

Emerson 

Ha valamit, hát drámázni nagyon tudnak a britek. A történetet tökéletesen felépítették, a vége is mesterien lett csavargatva, de ha az ember agya rááll erre a stílusra, akkor sajnos a döbbenet már elmarad. De sebaj, mert a stáb kárpótolt. Érdekes volt az angol és a skót jogrendszerbe belekukkantani. Nem is tudtam, hogy ennyire különbözik a kettő.
(az almás jelenetről nem készült blooper? kizártnak tartom, hogy sikerült elsőre felvenni :-))

LoneWolf 

Tennant egyszerűen zseniális, mint mindig, a sztori pedig amolyan igazi, angol dráma, érdekes fordulatokkal és valahogy engem a Broadchurch-re emlékeztetett, de nem csupán Tennant miatt, hanem úgy hangulatában is. A színész rajongóinak bátran ajánlom!


Népszerű idézetek

Londonna 

– Üdv Skóciában!
– Szóval itt vagyok! Csodálkoztam, hogy mindenki skót.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján