Kedvencelte 9

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

pvik13 

Nagyon imádtaam: Vicces és egyben izgalmas. A Lovagokat meg főleg alig lehetett megunni meg ez olyanfajta vérfarkassá válás volt amit még sose láttam. :O De sajnos hozzá kell tennem hogy meg vannak a hibái is, bár ezek inkább a 2.évadban jöttek elő. Valamennyivel kevesebbnek éreztem mint az elsőt. Alyssa jobban irritált spoiler és próbáltak újdonságokat nyújtani de ez most annyira nem sikerült :/

Dombi_Petra 

Új kedvencet avattam, bár ez csak az első évad érdeme.
Tetszett, ahogy a sorozat feltárta előttünk ezt a mágikus világot, tele a maga kis titkaival, társaságaival, szövevényes cselekmény szálakkal. spoiler
A szereplők többsége (főleg a "jó fiúk") nagyon szerethető volt. Abszolút kedvencem Jack lett. Tetszett a személyiségbeli karakter fejlődése, ahogy a világ egyre nagyobb perspektíváját fedezte fel, úgy tárulkozott ki ő is. A barátai, igaz szerlme iranti szeretete, feltése, óvasa volt a kedvencem, az, hogy képes feláldozni magát a szeretteiért.
A Lovagok többi tagját is bírtam. Hamish, a realista, szexi bartender, aki mindig próbál higgadt döntéseket hozni spoiler. Randall, a mindig barátságos, jó kedélyű és vicces karaktert formálta meg. És természetesen nem hiányozhatott a feminista, kemény szívű nő sem, Lilith.
A Rend tagjai közül Alyssa-t bírtam a legjobban (ami sajnos a második évadbeli teljesítményére nem mondható el). Szenvedélyes, okos varázsló tanonc, aki a szívével is tud gondolkozni spoiler.
Nálam az első évad abszolút 10*.

Sajnos a második évad nem sikerült annyira jónak, mint az első. Nagyon sok megválaszolatlan kérdés maradt sajnos, amit a kaszálás miatt már nem is tudunk meg. Nyilván voltak jó részek is benne, pl. Az tetszett, spoiler.
A Praxist sem szerettem, és azt sem, spoiler. Meglepő volt, hogy a bundák saját életét is tudnak élni a gazdatestben, ami meglepő fordulatokat hozott.
Itt szót kell emelnem a lezárásról? Miért? spoiler nagyon lehangolt a befejezés. :(

brena 

Uuuu ez tetszett,micsoda átalakulások,ahh mennyi mágia és csoda lény. Várom a folytatást!

EeNii 

Az alap történet tetszett. Voltak részletek, amik szintén jók voltak, és lett volna benne potenciál, de se a főszereplő színészi tehetsége, sem a sorozat befejezése nem nyűgözött le. Szóval így… egynek elment.

Edit: A 2. évad csillaglevonással jár, mert lett volna benne potenciál de az egész olyan 'all over the place' volt… Főleg Alyssa

Dianka

Nem lett volna ez rossz sorozat de ez első évad végét nagyon összecsapták, hirtelen az sem tudtam mi van, kipusztult a fél Rend. Nem volt rendes felvezetése az eseményeknek, hirtelen hullani kezdtek az áldozatok. Az első évad függővége miatt kíváncsi voltam a folytatásra. A 2. évad cselekménye összeszedettebb és kidolgozottabb, de valahogy mégis „kevés” volt. Egy-egy epizód elég drámaian ért véget, de mégsem ott folytatódott ahol a cselekmény abbamaradt. Nagyon bírtam a Lovagokat, főleg Randallt, de Gabrielle karaktere nagyon idegesítő volt. Egyik pillanatban a fő gonosz, után a főhős szerepét játszotta. Összességében nem volt rossz, a témája izgalmas, kicsit máshogy közelíti meg a mágiát és a vérfarkas témát. Tetszett a sorozat humora, és persze egy kis szerelmi dráma sem hiányzott. A 2. évad vége eléggé folytatásgyanús, hát majd kiderül…


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján