A nővérem húga (2009) 200

My Sister's Keeper
106' · amerikai · dráma 12

Sara és Brian élete örökre megváltozik, amikor kiderül, hogy a kétéves kislányuk leukémiás. A szülők sajátos utat választanak, Jesse és Kate mellé vállalnak egy harmadik gyereket, hogy ő majd donorként megmenthesse Kate-et. A 11 éves Andromeda, szülei tudtán kívül felkeresi a híres ügyvédet,… [tovább]

Angol

Képek 13

Szereposztás

Abigail BreslinAndromeda
Cameron DiazSara Fitzgerald
Sofia VassilievaKate
Alec BaldwinCampbell Alexander
Jason PatricBrian Fitzgerald
Evan EllingsonJesse Fitzgerald
Emily DeschanelDr. Farquad
Jeffrey MarkleDr. Wayne
Heather WahlquistKelly
Joan CusackDe Salvo bírónő

További szereplők

Kedvencelte 45

Várólistára tette 172


Kiemelt értékelések

Theana 

Nagyon szerettem ezt a filmet egyrészről; a kameramozgást, a hosszabb és távolibb felvételeket a szereplőkről, a színészek apró mosolyát, a zenéket, azt, hogy nem hallottam minden beszélgetést, csak néztem, ahogy megosztanak egymással valamit és azt is, hogy egyszerűen, őszintén beszélt a fiatal halálról: hogy az nem szép. És nem szép a film sem – klasszikus értelemben –, nagyon nem könnyű, remélem, nem kell mihamarabb újra találkoznom vele. De vannak ilyen filmek és nagy szükség van ezekre is, amit látni kell, de nem tudja sokszor elővenni az ember. Nem olvastam a könyvet, nem értettem egyet minden esetben a szereplőkkel, de lélekhez szólt és ez így volt jó.

Charityy 

OhMyGod :o
Micsoda film! Borzasztóan keserű, mélyenszántó, szomorú film. Már az első pár percben lesokkolt. Hihetetlen történet..
Andromeda mi mindent megtett a nővéréért, annyira talpraesett lány. És én tényleg elhittem neki, amit mondott :o
Jaj, nem tudok mit írni. Egyszerűen megérint és még órákig töprengsz rajta, de mégsem tudom normálisan kifejezni magam.

2 hozzászólás
MLauri

Oh istenem. A film minden egyes szava megfogott. A halál témája mindig mindenkinél aktuális, de nálam most nagyon, így nem csoda hogy szétbőgtem a fejemet az egészen. A kis Anna nagyon bölcsen beszélt a korához képest, ahogy Katie is. Cameron Diaz hiteles szerepet nyújtott, az anya, aki spoiler. Emellett a Katiet játszó kiscsajt is meg kell hogy dicsérjem így külön, mert hihetetlen alakítása volt. Minden egyes perce valódinak tűnt.
Na jó, egyetlen egy dolog kicsit szúrta a szememet. spoiler Ezt az egyetlen apró hibát eltekintve sem tudom 10 csillagnál rosszabbra értékelni. Még az ügyvédnek is spoiler Annyira nehéz ez a helyzet, és annyira jó, hogy film készült erről.
Az egész film alatt végig izgultam, teljesen lekötött és bele tudtam magamat élni, és sírtam is, nem is keveset. Kedvenc! <3

ziara 

Már halogatom egy ideje, hogy megnézzem. Nagyon megrázott. Mikor elolvastam a tartalmat., azt gondoltam., hogy ilyen kifacsart helyzetet nem is lehet kitalálni. De a film közben ez egyáltalán nem jutott eszembe. Nem volt túl hatásvadász, mindenki szemszögéből kaptunk valamennyit.
Soha nem fogom többet megnézni:(

UViki

Fájdalmas volt ezt végignézni, ezért is húztam ilyen sokáig a véleményemet. Nagyon nehéz és nyomasztó film, rám rakta a bélyegét.
Nem lett kedvenc, hiába kapott 7 csillagot, mivel ezt a filmet soha többé nem akarom látni. Nagyon szíven ütött.

Honey_Fly 

Egyszer majd biztos írok róla értékelést de soha többé nem akarom ezt a filmet látni.

3 hozzászólás
desertangelable 

Nem olvastam a könyvet, viszont a filmet láttam már korábban csak nem emlékeztem a részletekre. Lehet, hogy a könyvhöz képest nem volt jó, de nekem a könyv ismerete nélkül tetszett. Szerintem benne volt, amit egy ilyen témájú filmről elképzelek, és Cameron Diaznak jól állt a komoly szerep. Lehetett volna sokkal drámaibbá is tenni a filmet, de megítélésem szerint nem volt szükség rá, ez így volt kerek.

dorottya_k 

Nem olvastam sajnos a könyvet, de most már igazán érdekel, hisz sokan írták, hogy nem jó adaptáció. Az egész film alatt bőgtem, ilyet még nem nagyon váltott ki belőlem film:D Cameron Diaznak jól állt ez a szerep is, jó volt látni, hogy a bugyuta romantikus vígjátékokon kívül is tud alakítani. A zenéket is nagyon jól megválasztották, fokozta a keserű hangulatot.

Kemiviki 

Annak ellenére, hogy olvastam könyvben én végig sírtam az egészet. Na jó nem sírtam, hanem zokogtam. Az igaz, hogy nem lett olyan jó mint a könyvben, és a nagy csavart is kihagyták belőle, és sok mindent meg is változtattak, de elvonatkoztatva a könyvtől ez a film jó lett.
Cameron Diaz-nak nagyon jól állt ez a szerep.

2 hozzászólás
mandu 

ahányszor megnézem ezt a filmet, olyan ideges leszek
ilyen önző szülőket… undorító


Népszerű idézetek

Ninácska 

A legtöbb gyerek a részeg éjszakák és a születésszabályozás hiánya miatt jön létre, mint véletlen baleset.


Hasonló filmek címkék alapján