A nemek harca (2017) 32

Battle of the Sexes
121' · amerikai, angol · vígjáték, életrajzi 12

0 díj · 3 jelölés

Az 55 éves, több éve visszavonult teniszbajnok, Bobby Riggs azt állítja, hogy a női világranglista aktuális 2. helyezettjét, a 29 éves Billie Jean Kinget bármikor le tudná győzni. A kijelentést végül tett követi, és 1973-ban a két sztárteniszező összecsap egymással.

Képek 7

Szereposztás

Emma StoneBillie Jean King
Elisabeth Shue
Steve CarellBobby Riggs
Andrea RiseboroughMarilyn Barnett
Natalie MoralesRosie Casals
Alan CummingTed Tinling
Sarah SilvermanGladys Heldman
Austin StowellLarry King
Eric Christian OlsenLornie Kuhle
Martha MacIsaacJane "Peaches" Bartkowicz

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Többet vártam, már csak a Stone-Carell páros miatt is. Mindketten jók voltak, és nézhetőek, de egyáltalán nem kiemelkedőek, sőt inkább csak annyi látszott, hogy rutinból elmondják, amit kell, de se én nem hiszem el, sem pedig ők. Lehet, ennek köze van a halvány és élettelenül megírt dialógusokhoz, amiért elég mérges vagyok, mert nagyon vártam ezt a filmet. Ennek ellenére túl hosszú volt, vontatott, és ennyi idő alatt sem sikerült a lényeget elmondania, és közel kerülnie a nézőhöz. Ami már csak azért is nagy teljesítmény, mert a témája alapján (leszbikus főszereplő, feminizmus) számomra az év egyik legjobban várt filmje volt.

balika88

Egy jó sportfilmet vártam… hát nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nagyon unalmas volt a film első fele, ezt talán rövidíteni is lehetett volna.. A 2. fele, ahol végre volt 1 kis tenisz is, már nem volt rossz, de sajnos látva az egészet (spoiler), ennyi kevés volt ahhoz hogy ez 1 igazán jó film legyen…

LukeSkywalker 

Emma Stone és Steve Carell jutalomjátéka.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján