A Lego Ninjago film (2017) 33

The Lego Ninjago Movie
101' · amerikai · akció, animációs, kaland 6

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget.
De kik lehetnek ők?
Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai… [tovább]

angol

Szereposztás

Dave FrancoLloyd (hang)
Olivia MunnKoko (hang)
Jackie ChanSensei Wu (hang)
Justin TherouxGarmadon (hang)
Michael PeñaKai (hang)
Fred ArmisenCole (hang)
Abbi JacobsonNya (hang)
Kumail NanjianiJay (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

TiaManta 

Igazából ez nem egy rossz film. Végtelenül gyerekes, de aranyos is. És vannak benne olyan szövegek amiket csakis egy Lego filmben / sorozatban hallhatsz. A vége nagyon nyálas az igaz,és az élőszereplős rész is teljesen felesleges.

Dextiny

Ahw, nem tudok mást mondani rá, csakhogy valami hihetetlenül aranyos volt :D
A lego filmekre jellemző humor itt is jelen van, az egész filmet végig mosolyogtam a bugyuta poénjaival és jeleneteivel együtt. Kellemes kikapcsolódás volt.
Az egész stílus még mindig valami hihetetlenül bejön, ez a fajta legoból felépített világ még mindig valami irtóra klassz és látványos! :)
Maga a történet sem volt rossz, de ami igazán tetszett az a Lloyd és az apja közötti szóváltások voltak és ahogy próbálták megoldani a problémát kettőjük között.
A Lego filmek még mindig hihetetlenül lazák és menők! :D

Gyöngyi0309

Szokás szerint három részletben néztünk filmet.. Nagyon tetszett, bár a Lego Movie-val szerintem túl nagyra tették a mércét, és azt eddig egyik filmmel sem tudták felülmúlni. A Batman kifejezetten nem tetszett, de a Ninjago aranyos volt. Bírtam garmadon LöLoydozásait :)

Szencsike 

Aranyos volt, bár sok mindent bele akartak zsúfolni, főleg a látványban. Szinte mindenhol volt valami, amit alaposabban meg akarnánk nézni, de addigra már jön az újabb látványelem. Hozta a szokásos LEGO-őrületet :)

Bogas 

Volt benne pár jó poén, bár a LEGO-kaland szintjét nem éri el. Hiába, túl magasra tették a lécet. Viszont ettől most újra akarom nézni a LEGO-kalandot. Amit viszont nagyon szeretek a LEGO filmekben, hogy az apa-fiú (szülő-gyerek) kapcsolat valahogy mindig középpontba kerül, és hát na… így aztán egyikre sem tudom azt mondani, hogy rossz lenne. spoiler

otaksa

Lekötötte a gyerekeket, tehát valamit tud, de tényleg nem értem a titkát. Pár poén van benne, néha némi izgalom, egy édi-bédi cica, ennyi..

Popovicsp87 

A Ninjago sorozatokat néztem, bár nem az én korosztályomnak készült, de a történetek jók voltak benne. Nos, ezt nem kaptam itt meg.
Unalmas lett, a poénok nem találtak be. Ez a film valószínűleg a fiatalabb korosztályt jobban elszórakoztatja.

Hippoforaccus 

Nem tetszik ez a látványvilág. Szinte semmit se látni az egészből.

Süntüske 

Kisebbik húgom régen teljesen odavolt a Ninjago sorozatért, ami kezdetben az én tetszésem is elnyerte, ám idővel kezdett az agyamra menni. Mégis érdekelt, milyen egész estés alkotást sikerül kanyarítani az alaphelyzetből, és meglepő módon élveztem is a végeredményt. A Lego-animáció hihetetlenül látványos és kreatív, ha nem is annyira ötletes, mint a Lego-kaland esetében. Tetszett, hogy frissítettek a nindzsák külsején, az viszont kevésbé, hogy Lloyd mellett a többiek jelentősen háttérbe szorultak. A sztoriban is eszközöltek változtatásokat a sorozathoz képest, ahol elbizonytalanodtam, mit is kéne hivatalosnak tekinteni. A veszélyeket sem éreztem igazán fenyegetőnek, de legalább az apa-fiú kapcsolat nagyon szívhezszólóan lett ábrázolva. A másnapi közös építkezési vágy szinte garantálható!

https://suntuske.wordpress.com/2018/03/02/januari-mozi-2018/


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján