Lego Batman – A film (2017) 93

The LEGO Batman Movie
104' · amerikai · akció, animációs, vígjáték 6

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

angol
angol

Szereposztás

Will ArnettBatman / Bruce Wayne (hang)
Rosario DawsonBatgirl / Barbara Gordon (hang)
Ralph FiennesAlfred Pennyworth (hang)
Michael CeraRobin / Dick Grayson (hang)
Zach GalifianakisJoker (hang)
Jenny SlateHarley Quinn (hang)
Jason MantzoukasMadárijesztő (hang)
Conan O'BrienRébusz (hang)
Doug BensonBane (hang)
Billy Dee WilliamsKétarc (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez akkora idétlenség volt. XD Tök jó zenékkel, egy nagy arc Batmannel, ütős dumákkal, baromi fájdalmas poénokkal, aranyos üzenettel, cuki karakterekkel aranyos legófilm lett. :) Talán, mert fáradt voltam, nem nevettem annyit, de voltak benne vicces poénok is. Ez a beledumálás az elején meg a végén, komáltam én, csak kicsit Deadpool-os volt.

Razor 

Hát ez jó értelemben véve nagyon beteg volt! :D Bár gondolom a skacok is élvezik, szerintem ezt a filmet igazán az idősebb korosztály tudja élvezni, akik a „normál” poénok mellett értik a töménytelen mennyiségű utalást is. Az biztos, hogy Batman eddigi karrierje Adam Westtől Ben Affleckig rendesen megkapta a magáét. Ami nagyon tetszett, hogy az alkotók ki mertek lépni Batman (és a DC) határain túlra, így aztán olyan összecsapásokat kaptunk, amik kb. egy gyerekszobában valósulhatnának csak meg. (Most komolyan, ki számított itt pl. spoiler???
Most már csak egy LEGO DC vs. Marvel film kellene, hogy Batman szemtől szemben mondhassa Tonynak „Vasember rozsdás”. :)

LoneWolf 

Hiába szeretem Batman-t, nekem ez kissé sok volt. Az 'első' LEGO filmben még újnak és viccesnek hatott ez a kifigurázott karakter, de itt már a túladagolás veszélye állt fenn. Akad persze pár aranyos poén, néhány jól elhelyezett easter egg és a látványra sem lehet panaszunk, de ezt a mozit, mintha koffein és cukorfüggő, hiperaktív nézőknek készítették volna, szintén hasonló gondokkal küszködő társaik, szóval egyszer oké, de többször? Batman szavait idézve: „Nem, nem, nem, nem, nem.”

Dominique

Egy agymenés volt az egész, de imádtam! Joker karakterét alapvetően nem bírom (plusz még rátesz egy lapáttal, hogy a csapból is ő folyik), de ebben a mesében olyan cuki volt, hogy meg kellett zabálni :D Rengeteget nevettem a poénokon, tetszett hogy sok gonosz benne volt, és az a rengeteg easter egg.

hepi1122

Imádtam a Lego Movie-t , úgyogy nyilván erre is kíváncsi voltam. Alapból szeretem Batmant, ebben a filmben pedig hatalmas igazságok voltak róla, a Batman filmekről, és a képregényekről, amik így nézve valóban igazak és elég nevetségesek (pl. nem képesek az emberek rájönni arra, hogy Baruce Wayne= Batman; Robin tulajdonképpen alsóban szaladgál; Batman sem sokkal jobb, mint akik ellen harcol; stb.)
Úgyhogy egy kifejezetten szórakoztató és jópofa film volt, amit bármikor meg tudnék nézni.

Cholito 

A Legot szeretem, a Batmant nem. Vagyis csak kicsit. Na, de milyen lehet a kettő ötvözete? Hát ilyen. Tetszett, jobban is, mint vártam. És a pop corn is finom volt. :D

Szencsike 

Bár minden szuperhős film ilyen vagány lenne mint ez. Nagyon szórakoztató volt az egész elejétől a végéig. Mindenképp megéri megnézni, mert remek kikapcsolódás gyereknek, felnőttnek egyaránt. Bár nem egy kis szuperhős előismeret, mert rengeteg az utalás Batman-re, meg a többi gonosztevőre, meg talán 6+ éves gyerekeknek kellene megnézni, mert nekik talán el kell ezt azt magyarázni. De igazából ez egy nagyon szórakoztató film :)

Mesemondo

Azért kap sok sok csillagot, mert végtelenül fontos üzenete van arról, mi számít „igazi családnak” – és gyerekek számára befogadható módon tálalja. Felnőtt fejjel borzasztóan fárasztó a humora, többször hangosan felhörögtem a moziban. Volt benne azért néhány komolyan humoros pillanat is. Látványos, színes, élvezhető… nagyon nagyon amerikai.

Imoran_Erui 

Ifjabbal 3D moziba beülős, derülős, nevetős, kellemes csalódásos. Volt sok izgalom és sok gonosztevő, rosszak és még rosszabbak. Voldemort és Szauron is tiszteletét tette, Ifjabb még nem értette ezen poénokat és hogy kik is ők, de majd amikor megtanul olvasni, újravesszük a szereplőket. Látványban bitang jó, Joker vidámparkja lenyűgöző, örömmel mulatnám ott az időt. Nagyon kellemes másfél óra volt.

rhysciar 

Ekkora marhaságot is régen láttam, de most legalább jólesett :D Batmannek mindig ilyennek kéne lennie, jól állt neki ez az önirónia. :D


Népszerű idézetek

Theana 

Batman: DC. Batman tette naggyá őket. Mit pampogsz, Superman? Tudod, mi vagy? Én vagyok a te kriptonitod.

Fleur_Rouge_Cerise 

– A nevem Richard Grayson, de a többiek az árvaházban csak Dick-nek szólítanak.
– A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni.

Theana 

Batman: Megmondom, hogy lesz a világ jobb hely, vizsgáld meg magad, és légy jobb fej, hoo! Nem, ezt én mondtam!

Kogoro 

– Does Batman live in Bruce Wayne's basement?
– No, Bruce Wayne lives in Batman's attic.

Kogoro 

– What is the password?
– Na-na-na-na-na-na-na-na Batman.
– Thank you.

LukeSkywalker 

– Mi a jelszó?
– Na-na-na-na-na-na-na-na Batman.
– Köszönöm.

1 hozzászólás
Theana 

Batman: Köztünk nincsen „tunk”. Kapcsolatunk.

Ms_Mississippi

– Lopunk?
– Igen, jóvá kell tennünk egy rosszat. Van, hogy rosszból, csak úgy lesz jó, hogy csinálunk egy rossz jót. Ezt Gandhi mondta.
– Biztos, hogy Gandhi ezt mondta?
– Más szavakkal.

Ms_Mississippi

– Oké. Mint minden szuperhősnek, Supermannek is nulla barátja van, és ideje nagy részét édes elszigeteltségben tölti.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján