A kötelék (2018) 15

Kin
102' · amerikai · akció, sci-fi

Valamikor a közeljövőben járunk egy lepusztult városban, itt él egy srác és nevelőapja, és itt talál a fiú egy szétesőben lévő épületben egy különleges fegyvert, amit szinte használni sem tud – de nagyon jól jön, amikor a börtönből szabadult (mostoha)bátyjával végezni akarnak volt bűntársai. Ám… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

James FrancoTaylor Balik
Dennis QuaidHal
Jack ReynorJimmy
Bree Wasylenkolány
Myles TruittEli
Gavin FoxDutch Balik
Jonathan CherryClerk
Carleigh BeverlyAudrey
Romano OrzariLee Jacobs
Ian MatthewsSnick

További szereplők

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz, csak a sztorit jobban ki lehetett volna dolgozni. A szereplők jók voltak, bírtam a kissrácot, és Jimmyt is, meg persze a rosszfiú James Francot is, és a lány, a zenék is jók voltak, bár az a sci-fi szál erőltetett volt, pedig nem biztos, hogy annyira kellettek volna oda, és csak a végén derült ki, hogy spoiler Érdekes volt, de lehetett volna jobb is, a gengszter szál sem volt olyan rossz. Kicsit sok volt a dráma, a tesós részek, viszont jók voltak.

csokidani 

Ha nem próbálják beleerőltetni a sci-fis vonalat, akkor egy sokkal jobb filmet kaptunk volna. Semmilyen szinten nem illett bele. A két főszereplő pont elvitte volna a tesós-drámás-kalandozós vonalat. Nagyon jók voltak a karaktereik, jól vitték a szerepeiket. Rendezőnk biztos nagy sci-fi fan, és azért próbálta belecsempészni, de ha már így, akkor lehetett ezt volna jobban is.
A zene és a fényképezés, a film képi hangulata szép munka.
Mindenesetre jó kis film, bár sokáig nem fogok rá emlékezni.

eNNBeus 

Hangulatilag képileg zeneileg minden klappolt, csupán olyan mintha két külön filmet néztem volna párhuzamosan, egy sci-fit 20%-ban, és egy drámát. Mindkettő nagyon is jó lett volna önállóan, csak épp együtt voltak furák. Ritka hangulatos volt az az apokaliptikus elhagyatott gyárterület, na asci-fis vonalat onnan ki nem mozdítottam volna, a kütyük is nagyon szépen futurisztikusak voltak és nem volt cgi szaga. Tuti lesz folytatása, azt remélem sci-fi vonalon viszik leginkább tovább.

Lahara

Gengszteres film dramával, nem erre számítottam, nem ilyet akartam.

pilufrombp 

Ez egyáltalán nem volt jó. Sem kriminek, sem sci-finek, de még drámának sem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján