A kis kedvencek titkos élete 2 (2019) 41

The Secret Life of Pets 2
amerikai · animációs, vígjáték 6

Max és barátai a nyüzsgő nagyvárosi dzsungelből kiszabadulnak egy nyugodt kis tanyára, ahol az élet új dolgait fedezhetik fel, de eközben a város várja őket vissza egy nagy küldetéssel.

angol
magyar
magyar

Képek 1

Szereposztás

Patton OswaltMax (hang)
Eric StonestreetDuke (hang)
Kevin HartSnowball (hang)
Lake BellChloe (hang)
Dana CarveyPops (hang)
Albert BrooksTiberius (hang)
Hannibal BuressBuddy (hang)
Bobby MoynihanMel (hang)
Nick KrollLarry (hang)
Pete HolmesMerrick (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 255


Kiemelt értékelések

brena

Cuki volt, nagyon szépen meg van rajzolva. Vicces is volt,megint mi nevettünk a legjobban a poénokon…szülők szerintem szunnyadtak,gyerekek meg nem értettek minden viccet…
2.részhez képest egész jó lett! Macskás nénis rész király volt!

Fanni_Dorottya

Ritka eset, de sokkal-sokkal jobb volt, mint az első rész. Az animáció valami mesés, élethű de mégsem veszti el a varázslatos jellegét, aranyos és mégis képes a félelmetesebb karakterek ábrázolására is. A történet annyira nem nagy szám, viszont a poénok bőven elviszik a hátukon a filmet; különösen a macskás jelenetek voltak eszméletlenek, nem egyszer hangosan nevetett az egész terem (és mivel angolul néztük, ez egy nagy csapat felnőttet jelentett). Kedvencem a lézerpöttyös jelenet volt, nem tudom ki találta ki de minden díjat megérdemel :D

1 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Nagyon untam. Kevés rész volt vicces. Azok is inkább a macskásak voltak (cicabolond vagyok, jó?). Három problematika volt itt (gyermekféltés, cirkuszi állatok, és egy ilyen semmiféle macskás szál), és szerintem sok volt együtt, mert nem lett kidolgozva egyik szál sem megfelelően.
A zenéje viszont bejött: https://www.youtube.com/watch…

a_girl92 

cuki kis mese volt bár az első része jobban tetszett (:

Noryyy

Annak ellenére, hogy az első részt nem láttam, nagyon cuki film volt, kellemes kikapcsolódás. Nem fogja megváltani a világot, de egynek megfelel :)

hashtagHetiMozi 

Csodás nyári kikapcsolódás, bájos animációk és állatkák, mindenki számára kielégitő humorvilág. Három különálló, majd egy végpontba kifutó sztoriszál, egyszerű, de okos tanulságokkal. A karakterek egyszerűek mint egy marék föld, de ez a legkevesebb. Hógolyó for President!

szolykahajni

Nagyon aranyos, humoros mese. Pixar mélységeket ne várjon tőle senki, és a sztori se nagy durranás, de cukiságnak, szórakozásnak tökéletes.

rodicaindia 

Szerintem hatarozottan jobb volt mint az elso resz. Itt valahogy nem ugy ereztem, hogy a trailer teljesen masrol szolt mint maga a film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján