Kedvencelte 43

Várólistára tette 178


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát nekem ez nagyon bejött. :-D Rengeteget nevettem az egészen. Az első része is tetszett, és most ez is. Azaz über nyuszi, Hógolyó mindent vitt, amilyen vicces dumát elereszt néha, nagyon bírom. :-D Voltak benne vicces jelenetek, és párbeszédek, cukik is voltak, meg minden. Nagyon jó folytatás lett, jó alapsztori. spoiler A nagy tigris nagyon cuki volt. :-D A zenék is jók voltak, és a végén az utolsó jelent cuki volt. :-D

Chriss 

Nekem ugyanúgy tetszett, ahogy az első rész, én nem éreztem erőltetettnek. :)

Szeszj 

Az első részt is szeretem, de ez számomra sokkal jobb volt mint az első. Valahogy viccesebb, aranyosabb és érdekesebb is volt. A törtnét először valahogy elégé zavaros volt de utána minden a helyére került. Az új szereplők is jók voltak, Hu a legédesebb, jaj annyira édes.https://66.media.tumblr.com/ede5937529cbebce4ba5412e510…
Én utálom a cirkuszt főleg ezért amit itt bemutattak, szívesen adtam volna az igazgatónak egyet-kettőt az ostorral.
A farmos rész is jó volt, remek tanulsága volt. Gyapja pedig nagyon édes! :D Rooster és a pulyka! :D https://ssl.c.photoshelter.com/img-get/I0000sb.OH0BvhV0…
De a kedvencem a macskás részek! :D Zseniálisak voltak, nagyon sokat nevetem rajta! :D https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
Biztos vagyok benne hogy még megnézem, mert tényleg jó lett, egy érdekes történet, remek tanulságok és persze jó poénok.
Hógolyó mindent vitt! :D https://thumbs.gfycat.com/LegalVigilantIguana-max-1mb.gif

Little_Monster 

Miután az első rész nagy csalódás volt, nem is érdekelt igazán a folytatás. Végül örülök, hogy megnéztem, mert ha eltekintek az előzménytől és önálló filmként nézem, megállja a helyét.

Nihilchan 

Nagyon meglepődtem! Nem titkoltan nem szeretem az első részt, és csak azért tettem várólistára a folytatást, mert passzolt egy kihíváshoz. Viszont! Ez sokkal bájosabb, szerethetőbb és gyerekbarátabb, mint a kedvencek első kalandja. Max végre igazán kedvelhető lett és az új karakterekkel sem volt semmi baj. Tetszett, hogy a sztori több szálon futott és a végére összeért; a tigris pedig a legcukibb állat volt mind közül. Pozitív csalódás a javából; remekül szórakoztam rajta.

Horváth_Evelyn 

Nagyon untam. Kevés rész volt vicces. Azok is inkább a macskásak voltak (cicabolond vagyok, jó?). Három problematika volt itt (gyermekféltés, cirkuszi állatok, és egy ilyen semmiféle macskás szál), és szerintem sok volt együtt, mert nem lett kidolgozva egyik szál sem megfelelően.
A zenéje viszont bejött: https://www.youtube.com/watch…

Lilla99 

Imádtam, akárcsak az első részt. Sikerült még az utolsó pillanat előtt megnézni moziban, és végig nevettem az egészet. Nagyon sok vicces jelenet volt benne, akárcsak az előzőben. Ami kicsit fura volt nekem, az a két szálon futó történet. De végülis összeért a kettő a végén, és ez a lényeg. A szereplő állatokat továbbra is nagyon szerettem, illetve nagyon örültem neki, hogy újakat is hoztak be a történetbe. Még ha csak egy pár percre is, vagy hosszabb jelenetek idejére. Az első rész mellett mindenképpen újranézős lesz számomra a folytatás is innentől kezdve.

kiruu 

Jobb, mit az első rész, ez biztos. Vannak jó pillanatai, de mégsem az igazi. Ilyen karakterekből sokkal többet ki lehetne hozni.

brena 

Cuki volt, nagyon szépen meg van rajzolva. Vicces is volt,megint mi nevettünk a legjobban a poénokon…szülők szerintem szunnyadtak,gyerekek meg nem értettek minden viccet…
2.részhez képest egész jó lett! Macskás nénis rész király volt!

bettibujdoso 

Nekem ez most nagyon nem jött be. :( Valahogy nem kötött le a sztori.


Népszerű idézetek

K_A_Hikari

Sosem tudod, hogy mit hoz az élet és két választásod van: elfutsz előle, vagy odafutsz hozzá.

psn

Daisy: Tudod mi egy jó film? A farkasokat láncoló!


Hasonló filmek címkék alapján