A kártyavár összedől (Millenium 3.) (2009) 62

The Girl Who Kicked the Hornet's Nest · Luftslottet som sprängdes
147' · német, svéd, dán · dráma, thriller, krimi 16

A vidéki házban történt brutális családi leszámolás után a féltestvére által lelőtt Lisbeth, illetve a lány által megsebesített apja ugyanabban a kórházban lábadozik. Lisbeth féltestvére, Ronald pedig megszökött. Miközben Lisbeth lábadozik, arra vár, hogy a gyilkosságok elkövetése miatt bíróság… [tovább]

svéd · magyar

Szereposztás

Noomi RapaceLisbeth Salander
Michael NyqvistMikael Blomkvis
Lena EndreErika Berger
Annika HallinAnnika Giannini
Jacob ErickssonChrister Malm
Sofia LedarpMalin Erikson
Georgi StaykovAlexander Zalachenko
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Charityy 

Tökéletesen hozta a színvonalat, igazi skandináv hangulattal.

Sister 

Ha az egész trilógiát kéne jellemeznem egy szóval, akkor azt mondanám: könyvhű. Szinte árad belőle ez a kissé nyomasztó, skandináv hangulat, ami számomra a könyveknél kevéssé volt érzékelhető, de itt, filmben annál inkább. A szereplők továbbra is zseniálisak, főleg Noomi Rapace. A tárgyalásos jelenet minden várakozásomat felülmúlta. Ahogy megsemmisítettek mindenkit, az elképesztő volt. Úgy vettem észre, itt inkább a színészi játékra, a lelki drámákra helyezték a hangsúlyt, kevésbé az akciódús jelenetekre. A vége képsor, ahogy megjelenik Stockholm, az meg egyszerűen tökéletes. Mindhárom film megállja önmagában is a helyét, de így, együtt sokkal jobban működnek. Érdemes megnézni, főleg a könyv után. :) De azt hiszem, a könyv nélkül is elég részletes képet ad.

Belle_Maundrell

Csak ugyanazt tudom mondani, mint az előző két filmnél: isteni, és nagyon skandináv. És köszönet minden idők legjobb tárgyalásáért.

csgabi

Hátborzogatóan skandináv, mint ahogyan az előző két rész is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján