A kártyavár összedől (Millenium 3.) (2009) 70

The Girl Who Kicked the Hornet's Nest · Luftslottet som sprängdes
147' · német, svéd, dán · dráma, thriller, krimi 16

A vidéki házban történt brutális családi leszámolás után az apja által lelőtt Lisbeth, illetve a lány által megsebesített apja ugyanabban a kórházban lábadozik. Lisbeth féltestvére, Ronald pedig megszökött. Miközben Lisbeth lábadozik, arra vár, hogy a gyilkosságok elkövetése miatt bíróság elé… [tovább]

svéd · magyar

Szereposztás

Noomi RapaceLisbeth Salander
Michael NyqvistMikael Blomkvis
Lena EndreErika Berger
Annika HallinAnnika Giannini
Jacob ErickssonChrister Malm
Sofia LedarpMalin Erikson
Georgi StaykovAlexander Zalachenko
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Charityy 

Tökéletesen hozta a színvonalat, igazi skandináv hangulattal.

Sister

Ha az egész trilógiát kéne jellemeznem egy szóval, akkor azt mondanám: könyvhű. Szinte árad belőle ez a kissé nyomasztó, skandináv hangulat, ami számomra a könyveknél kevéssé volt érzékelhető, de itt, filmben annál inkább. A szereplők továbbra is zseniálisak, főleg Noomi Rapace. A tárgyalásos jelenet minden várakozásomat felülmúlta. Ahogy megsemmisítettek mindenkit, az elképesztő volt. Úgy vettem észre, itt inkább a színészi játékra, a lelki drámákra helyezték a hangsúlyt, kevésbé az akciódús jelenetekre. A vége képsor, ahogy megjelenik Stockholm, az meg egyszerűen tökéletes. Mindhárom film megállja önmagában is a helyét, de így, együtt sokkal jobban működnek. Érdemes megnézni, főleg a könyv után. :) De azt hiszem, a könyv nélkül is elég részletes képet ad.

Belle_Maundrell

Csak ugyanazt tudom mondani, mint az előző két filmnél: isteni, és nagyon skandináv. És köszönet minden idők legjobb tárgyalásáért.

csgabi

Hátborzogatóan skandináv, mint ahogyan az előző két rész is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján