A hely (2017) 11

The Place
105' · olasz · dráma 16

A hely című film középpontjában egy titokzatos férfi áll, akinek még a nevét sem tudjuk. Ez a férfi A HELY nevű kávézóban fogadja „ügyfeleit” és azt ígéri nekik, hogy teljesíti legfőbb vágyaikat, ha ők cserébe elvégzik a rájuk bízott, sokszor meghökkentő feladatokat.

magyar
olasz

Szereposztás

Valerio MastandreaL'uomo
Marco GialliniEttore
Alessandro BorghiFulvio
Silvio MuccinoAlex
Alba RohrwacherSuor Chiara
Vittoria PucciniAzzurra
Sabrina FerilliAngela
Silvia D'AmicoMartina
Rocco PapaleoOdoacre
Giulia LazzariniMarcella

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 76


Kiemelt értékelések

csartak 

Ez tök jó volt! Csak egy helyszín, de sok emberi sors, és mennyi összefüggés. Kívánságok, morális dolgok, ki meddig megy, mennyit tesz meg azért, hogy teljesüljön a kívánsága? És a végén még egy kis csavar is volt.

Gabriella_Balkó

Vigyázz, mit kívánsz, mert teljesülhet!
A filmben csak egy kávéházat látunk, ahol a főszereplő fogadja az ügyfeleit, és bejegyzéseket készít a füzetébe. Mindenki egy kívánsággal jön utána, hogy teljesítse, ő cserébe egy feladatot végeztet el az illetővel. Többször felmerül a kérdés, hogy spoiler, mire a válasza, mert spoiler.
Néhol kicsit a misztérium határát súrolta a film, bizonyos kívánságok teljesítésénél, meg hogy főszereplő személye homályban maradt, de egyébként teljesen logikus volt a többinél.
Félelmetesen összefügg egy ember sorsa egy másikéval.
Akinek tetszett a Teljesen idegenek, ezt is ajánlom. Március 8-tól a magyar mozikban.

#Lumiere

rodicaindia 

Nagyon otletes film. Egy kavezhaz, es sok-sok beszelgetes,elbeszeles…es ennyi eleg is ahhoz, hogy elgondolkodjunk, mi mennyit er….
Szinte mindegyik szal jo volt…
Emlekezetes film! Az ilyeneket szeretem.

Morn

Érdekes egy alkotás, főleg egy olyan alapvető kérdés érdekelne, hogy az emberek miért hiszik el, hogy a vágyuk valóban teljesülni fog. Elvégre ugyan ők talán nem, de a néző hamar rájöhet arra, hogy valójában spoiler. Persze nem mindig működik minden ilyen egyszerűen a világban. Csak le kell venni a szemellenzőt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján