A hangok (2014) 118

The Voices
103' · amerikai, német · dráma, vígjáték, horror, krimi 18

Ennek a fekete-komédiának a főhőse Jerry, a gyári munkás, aki súlyos skizofréniában szenved, de gyógyszerét nem hajlandó szedni. Magányos és instabil életet él egy macskával és egy szerencsétlen kutyával. Egy nap azonban beleszeret Fionába, a munkatársnőjébe, és amikor otthon elmeséli ezt az… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Ryan ReynoldsJerry / Mr. Whiskers (hang) / Bosco (hang) / Deer (hang) / Bunny Monkey (hang)
Olivier BernetJerry Hickfang
Gemma ArtertonFiona
Anna KendrickLisa
Jacki WeaverDr. Warren
Ricardia BramleySheila Hammer
Paul BrightwellMack
Ella SmithAlison
Paul ChahidiDennis Kowalski
Stanley TownsendSheriff Weinbacher

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 16

Várólistára tette 105


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom ezt a pasit. :-) ❤ Annyira zseniális, és szexi pasi, jól áll neki nagyon ez a szerep is. Főleg a rózsaszín ruci, olyan cukker volt benne Ryan Reynolds. :-D Nagyon bírom a humorát, és a beszólásait. :-D A sztori kicsit beteges, de szórakoztató, nekem legalább is bejött, ez a fekete humort, és a vérengzős filmeket, ami ebben is van. A kutya és a macska olyan cukik voltak. :-D

Melyviiz

Sokkal több annál, mint amit a trailer, a plakát vagy a leírás ígér. Szóval mielőtt bármit is írnék: ez a film szerintem nagyon rosszul lett beharangozva. Nagyon. Rosszul.
Nagyon csalókán.
Egy olyan közönséget sikerült megszólítania a marketingeseknek, akik könnyed, kicsit véres, kicsit groteszk vígjátékra számítanak.
Fekete komédia? Semmiképp.

A sok rikító szín és az olykor szürreálisan cukormázasan idealista helyszínek/képek mögött egy olyan történet vár ránk, egy olyan karakter, akit/amit egyébként nehezen tudnánk megemészteni.
Ez Jerry világa. Egy világ, amivel ő sem tud és nem is akar szembenézni.

Magát a filmet ha kategorizálnom kellene: pszichológiai dráma.
Nem vígjáték. Nem komédia.
Ez rózsaszínen is véresen komoly.

Megy a kedvencekhez, de a fekete polcra.
A 'sötét' kedvenceimhez;) .

Remélem aki megakarja nézni tudatában lesz mindennek.. különben csalódás lesz és zavarodottság és fejkapkodás és bambulás és mínusz csillagok.
Mert ha az ember nem arra számít, amit kap, nem tudja igazán értékelni.
Még ha az szép és zseniális is a maga nemében.
Ez a film 'szerencsétlenségére' pontosan ilyen.

Szeszj 

Huu, ez a film, nekem nagyon de nagyon bejött. Már régen megakartam nézni, és örülök hogy ezt a filmet választattam és nem egy másikat. Voltak benne nagyon vicces dolog, meg olyan dolgok is amiknek nagyon fontos értelme volt. Ryan Reynolds valami remekül adta elő magát, egyszerűen zseniális volt. A többi szereplő is az volt. A kutya meg a macskán én teljesen kész voltam, haláli cukik voltak, meg nagyon durvák is. Az egyik kedvenc részem belőle mikor látjuk hogy hogy néz ki a ház maga és hogy a főszereplő hogyan látja. Az valami zseniális. Összegzés: Történet: 5/5 Nagyon jó története van, belelátunk milyen az élete egy zavarodót embernek és hogy mi játszik le az elméjében. Szereplők:5/5 Rettent jó szereplők vannak a filmben. Zene:5/5 A végén a zene, valami rettentően jó. Vége:5/5* Szép lezárás lett! Összegzés:10/10* Nekem ez a film többször nézős, az már biztos!

LoneWolf 

Mit is írhatnék azon kívül, ami egyértelmű? Alap, hogy ez egy beteg film, Ryan Reynolds pedig hozza a tőle elvárt formát, (Tőle még mindig az 'Élve Eltemetve' a csúcs…) mégsem éreztem ezt egy maradandó alkotásnak. Ha már zakkantabb darabokat ajánlgatok valakinek, akkor biztosan nem ez lenne az első helyen. Inkább a 'Bőr, amiben élek', vagy a 'Bronson' és még sorolhatnám. Hasonló traumás, skizofrén, gyilkosos film szerintem több is létezik, illetve nem egy sorozat dolgozta már föl a témát, így csupán azoknak lehet igazán értéke, akik eleve kedvelik 'Deadpool úr' munkásságát.

Gali

Végülis úgy gondolom, hogy ez egy nagyon szomorú film és talán a valóságban is így éli meg ezt az egészet egy nagyon-nagyon beteg ember…

pizza42

Elég fura és bizarr volt Jerry karaktere, és igazából nem is volt oka, hogy gyilkoljon, olyan fura volt :D

bankicsniki

Nekem marhára tetszett!:D
Ahogy az emberem mondta, olyan édes-savanyú ez a film. Egyik pillanatban hangosan nevetek Mr. Whiskers beszólásain, a másik pillanatban pedig fintorgok és arra gondolok: „Anyám Jerry…te mi a fenét csinálsz??”
Nem biztos, hogy ajánlom ezt a filmet mindenkinek…ahogy az értékeléseket olvastam, a nagy többségnek nem jött be.:)

Mr_White 

Ölég fura, mert tele van vígjátéki elemekkel (beszélő állatok, kissé ütődött, de szerethető srác, csinos lányok, etc), tehát az ember valami könnyed filmre számít, aztán rá kell jöjjön, hogy a srác nem kicsit ütődött, gyilkos ösztön munkál benne. A Fargora emlékeztet kissé. Na szóval emiatt a kettősség miatt frusztráló a film, mert a vicces szórakoztatás helyett véres szórakoztatást kapsz (és ha a csajoddal ültél le megnézni egy kellemes szombat estére, akkor lehet, hogy azon veszed észre magad, egyedül maradtál a tv előtt).
Ezek mellett persze a háttérben ott van a valóság, miszerint ezrével lehetnek ilyen figurák szabadon, akiket csak a gyógyszeres doboz tart féken. Ha nem is ilyen súlyos esetek mind, de azért nem szívesen kukkantanék be a hűtőjükbe.

1 hozzászólás
impalagirl

Kicsit beteg film, de nekem tetszett. :D

mandu 

Figyelt tagok értékelései: kilenc csillag, nyolc csillag, hat csillag, hat csillag, tíz csillag. Azaz az átlag 7,8… Ami nem kevés. *letörli az izzadságot a homlokáról* Akkor kezdeném is. :D
Nekem ez TÚÚÚÚL elvont volt. Ez a beszélő állat téma már a Dr. Dolittle-nél sem túl kreatív, de ezt már egyenesen fárasztónak és élvezhetetlennek találtam. Ryan alapból nem megfelelő egy horror főszereplőjének (maybe it's an unpopular opinion lol), Anna Kendrick meg annyira sem… Lehet, hogy ha más hangulatban talál meg a film és nem éppen a „can't sleep and bored” állapotomban állok neki, akkor másképp vélekednék, de ez most nem jött át. Nagyon nem.
Amúgy a vígjáték jelzőt azért az egy szem poénért aggasztották rá? :D Azon viszont tényleg szakadtam. (01:20:20, akit érdekel xD)


Népszerű idézetek

Melyviiz

Rajta Jerry! Szerzünk egy nagyobb hűtőt.

TribeBubu 

A magány a gyökere minden rossz dolognak a világon.

AniTiger 

[Jerry] – Te jó Ég! Gonosz vagyok…
[Macska] – A francokat! Én is gyilkolok, Jerry, ugyanis ezt diktálják az ösztöneim. Csak akkor érzem, hogy élek, amikor valami más meghal.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján