A hallgatás szabálya (2012) 19

The Company You Keep
125' · amerikai, kanadai · dráma, thriller 12

Sharont (Susan Sarandon),az egykori Weather Underground mozgalom aktivistáját váratlanul őrizetbe veszik egy harminc évvel korábban elkövetett bankrablásban való részvételért. Ben (Shia Labeuof) ambiciózus riporter lévén kiugró lehetőséget lát a letartóztatott nő sztorijában, így nyomozni kezd a… [tovább]

Szereposztás

Robert RedfordJim Grant / Nick Sloan
Shia LaBeoufBen Shepard
Julie ChristieMimi Lurie
Susan SarandonSharon Solarz
Nick NolteDonal Fitzgerald
Terrence HowardFBI Agent Cornelius
Stanley TucciRay Fuller
Richard JenkinsJed Lewis
Anna KendrickDiana
Brit MarlingRebecca Osborne

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

dulkap 

A szereplőgárdát látva kicsit meglepő, hogy ilyen kevesen látták eddig a filmet (összesen 22 Oscar-jelölés és 5 Oscar-díj valamint 36 Golden Globe-jelölés és 6 Golden Globe díj), viszont a filmet látva valahol értem, hogy miért nem lett sikeres. A történet egy fordulatos oknyomozós filmet vizionált, azonban a kevés fordulat is erőltetett, a tempó nagyon akadozó és a forgatókönyv is kellően lyukas. Az alakítások úgy ahogy elmennek, de igazából egy közepes kis krimi, mindenféle izgalmat nélkülözve.

Martha_May

Gyenge, uncsi, vontatott.
Az egész történet egy magy titokzatosság, nyomozás, ami még a végére sincs rendesen tisztázva. Lényeg, hogy Shia karakyere rájött mindenre, plusz a végén te is megtudsz pár újdonságot, de kb. ennyi. Komolyan, ennek a filmnek semmi értelme nincs.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján