A fiatalkorú (2003) 23

The United States of Leland
108' · amerikai · dráma, krimi 16

A történet egy 16 éves fiúról, Lelandról szól, akit őrizetbe vesznek a gondjaira bízott retardált gyerek meggyilkolásáért. Leland a fiatalkorúak intézetébe kerül, ahol egyedül a pszicháter, Pearl előtt nyílik meg. A néző novellaszerűen, hol az elmesélt sztorikból, hol Leland naplóba írt… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Ryan GoslingLeland P. Fitzgerald
Sherilyn FennMrs. Calderon
Kevin SpaceyAlbert T. Fitzgerald
Don CheadlePearl Madison
Chris KleinAllen
Lena OlinMarybeth Fitzgerald
Jena MaloneBecky
Michelle WilliamsJulie Pollard

Kedvencelte 2

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Charityy 

Érdekes sztori volt, engem teljesen lekötött. Különösen tetszett a narráció.
Ryan Gosling milyen kis csöppség még itt xd Alig hasonlít a mostani önmagára :D

Lunemorte 

Minden ember olyan szomorú és tele van hibákkal. Ez a film a fájdalomról és a mérhetetlen szomorúságról szól, a jóvátehetetlen tettekről.

Emerson 

Ó, annyira szerettem volna, hogy csont nélküli legyen! Merthogy a sztori majdhogynem tökéletes volt (ha nem számítjuk a sablonokat). De ez a tehetségtelen Jena Malone leányzó úgy tönkrevágta a hangulatot akárhányszor megjelent a színen, azt se tudtam merre nézzek. Ez junkie?! Inkább részegnek tűnt, de abból is az a fajta, aki a Red Bull-pezsgő kombótól már ribanccá válik. Szánalmas volt. Áh, de utálom az ilyet…

3 hozzászólás
darkfenriz

Ez a film 6-os, de 8-ast adok rá. Hogy miért?
Mert olyan bizonytalan vagyok abban, hogy mit is mondok, mint Leland. Vagy pont, hogy ő van tisztában a dolgokkal és ezzel a különc viselkedésével mindenkit megdöbbent. Ő a kiindulópont, a fókusz, míg mások élik a szürke hétköznapjaikat. Na de hogy mindenki lelki sérült legyen…Pedig itt nem sok pozitívum akad. Vagy csak nem akarjuk észrevenni?
Ryan Gosling még kis sz*rosnak néz ki…

Little_Monster 

Volt itt mondanivaló bőven és izgalmasan is csinálták meg, ehhez még pluszként adódik, hogy Ryan Gosling már fiatalon is jó volt. Nem vártam tőle ennyit, pozitív csalódás.


Hasonló filmek címkék alapján