Kedvencelte 3

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Osli75 

Kihívás miatt néztem meg, és mostanában láttam sok filmet a témában. Ez sem volt rossz film és kicsit más is, mint a többi, de láttam jobbat is. Kate Beckinsale remekelt szerintem a szerepében, nem is tudom igazán miért nem fogott meg annyira, de valami hiányzott nekem. Az tetszett, hogy nem csak az üggyel foglalkozott a film, hanem a főszereplő magánéleti problémájával is. Jó volt betekintést kapni az életébe.

lipotdorka 

Egyik kedvenc filmem. Kate Beckinsale végre az erős forgatókönyvvel, egy jó rendezővel és a neki való szereppel. Moncrieff-től az első filmem volt, nagyon tetszett a rendezési stílusa. Minden ott volt, ahogy lennie kellett.

Mattheusz36 

Őszintén megmondva bár láttam már ennél jobb bűnügyi és tárgyalótermes filmeket (sőt jobb történet vezetést is) igazából végig lekötött a film. A színészek teljesen jók, a szövegkönyv és a történet kivitelezése korrekt, valamint az a kevés filmescsavar is jól működik benne. Egy egyszerű kikapcsolós délutánra mindenképpen jó választás.

desertangelable 

Valamelyik nap adták a tévében és sikerült kifognunk egy olyan jelenetet belőle, amiből egyrészt jött a felismerés, hogy nekem ez jó lenne egy kihíváshoz, másrészt érdekes volt annyira, hogy érdekeljen az egész film az elejétől. Azt nem mondom, hogy nem láttam jobb filmet ennél még, de egynek nagyon jó volt, és még meg is tudott lepni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján