A bűn hálójában (2011) 45

Haywire
93' · amerikai · akció, dráma, thriller 16

Mallory Kane (Gina Carano) kiváló ügynök, aki az amerikai kormánynak dolgozik, és a világ legveszélyesebb pontjain teljesíti a megbízásait. Egy sikeres akció után azonban gyilkossággal vádolják, és hamarosan profi bérgyilkosok veszik üldözőbe, akik minden trükkjét ismerik. Mallory kénytelen… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Gina CaranoMallory Kane
Antonio BanderasRodrigo
Ewan McGregorKenneth
Michael FassbenderPaul
Michael DouglasCoblenz
Channing TatumAaron
Tim ConnollyJason
Bill PaxtonJohn Kane
Michael AngaranoScott
Bobby BurnsSeriff

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Emerson 

Úgy öt perc elteltével már átprogramoztam az agyam, hogy ez vígjáték. Mert ilyen szintű forgatókönyvet szerintem senki sem tud komolyan venni.
A csajban több tesztoszteron volt, mint a férfi szereplők összességében. Nagyon életszerű volt. Két arckifejezése volt csupán: egy tökös csaj nézés, meg egy „are you fuckin’ kiddin’ me?” nézés. A kettőt néha összekeverte, ez jelentette a változatosságot. A frizuráját viszont úgy váltogatta, mint más a bugyiját. Még arra is volt ideje, hogy a nagy főcsata előtt afrofonással pepecseljen. Ahogy Banderas mondotta a végén: „Shit!” (bocs a spoilerért).
A verekedések. Ó. A jéghegy csúcsa. Minden mozdulat mm pontossággal megtervezve, ahogy az lenni szokott és persze nem hiányozhatott az elmaradhatatlan koreográfia: ”várj, most én ütök, utána majd te jössz”. Tenger zúgása és naplemente a háttérben LOL!
Kap két csillagot, de csak azért, mert láttam már ennél rosszabbat is.

10 hozzászólás
agi89

Untam. Az utolsó fél órában kb. 5 percenként néztem hogy mennyi van még hátra a filmből…
A csaj nagyon nem volt szimpi. Ewan McG irritált.
Channing és Fassy is hiába volt benne. :(

Nem kell mégegyszer megnézni az már biztos.

3 hozzászólás
Kevin_Krall

Steven Soderbergh többi munkájához képest egy elég egyszerű, hétköznapi akciófilm. De szerencsére nem rossz.

Carmilla 

Elég viccesek az ilyen verekedések, mikor tiszta erőből, ököllel sorozzák egymás arcát, amire másnap már csak egy picurka, szexi sebhely emlékeztet a járomcsonton… (A valóságban akkorára püffedne a fejük, mint egy parasztkenyér, de még a kezük is!) Meg átesik az üvegablakon, de csak néhány felületes karcolás a végeredmény… Szórakoztató volt az is, mikor az állig felfegyverkezett, sisakos-védőruhás kommandósokat puszta kézzel összeveri a csajszi, haha. Amúgy viszont szép a mozgása, szóval az látszik, hogy képzett harcművész.

1 hozzászólás
happybeboop 

Egy jó titkos ügynökös filmet így kell elrontani. A feszültséget nem tudták átadni, a történet is borzalmasra sikerült. Pedig voltak itt sztárok, megvolt a dupla fordulat, szóval minden hasonló filmben megtalálható eszközt alkalmaztak. De talán az egyedüli ami elfogadhatónak mondható, azok a verekedős jelenetek, színészek közül csak, és hangsúlyozom, csak Antonio Banderas, ami elég szomorú a sztárparádéhoz képest, amivel el akarták ezt a filmet adni.

Ascyra 

Na ez az a film, amiről évekkel később is nagyszerű kritikát lehet írni…. Öööö. Mivel szinte csak azokra a jelenetekre emlékszem, amiben Fassbender benne volt. Illetve arra, hogy a film végeztével egymásra néztünk és a körülöttem levők megkérdezték: ez mi a @ volt? Na, ez pont az a film, ami tök jó baráti társaságoknak, nagyon laza délutánra, néhány koktéllal, mert figyelni rohadtul nem kell rá. A színészi gárda viszont pont elég ahhoz, hogy legalább lásd őket egy újabb felejthető filmben. A női főszereplő borzalmas. :D

abby 

Sztori alapján ígéretesnek tűnt, meg amiben Fassbender benne van, az-az esetek nagyrészében jó szokott lenni. Mondjuk itt mindjárt jött a pofáncsapás, hogy ő körülbelül 10 percet szerepelt az egészben és a szerepe is pár tőmondatból meg egy verekedésből állt. Az abszolút kedvenc jelenetem a filmből a végén volt, amikor a csaj a semmiből ráröpült McGregorra, ott valahogy elszakadt a cérna és már csak röhögni tudtam az egészen. A forgatókönyv konkrétan nulla, a verekedések meg annyira amatőrök, hogy azt még nézni is fáj néha. A kemény főszereplő meg csapnivaló egy színésznő, de csúnyán nézni azt nagyon tud.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján