A 64-es betegnapló (A Q-ügyosztály esetei 4.) (2018) 25

Journal 64
119' · dán · thriller, krimi 16

1987-ben több ember tűnik el rejtélyes körülmények között. Úgy tűnik, hogy az esetek mind egy emberhez köthetők.

magyar

Szereposztás

Nikolaj Lie KaasCarl Mørck
Fares FaresAssad
Søren PilmarkMarcus Jacobsen
Johanne Louise SchmidtRose
Nicolas BroBrandt
Elliott Crosset HoveCurt Wad (fiatalon)
Anders HoveCurt Wad (idősen)
Fanny BornedalNete
Clara RosagerRita
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 109


Kiemelt értékelések

Alexa18

Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) krimi amit valaha láttam. Minden megvan benne és még annál több is. Fordulatos, izgalmas, felkavaró és még néhol vicces is. Kedvenc lett és amint lehet megnézem a sorozat első három részét is.

dulkap 

Nem vagyok egy nagy Q-ügyosztály rajongó, ahogy az látható is a korábbi filmek csillagozásainál. De ami jó, azt el kell ismerni és ez a film jó. Kicsit fura módon beemelték a humort is, de abszolút jól használva, akkor amikor még odaillik és jó formában is. A történet is szépen van felépítve és szerencsére a mára már elcsépelt szerkezettől is elrugaszkodott kicsit. Egy-két hiba azért fel-fel bukkan, de ezek minimálisak és nem zavaróak.
Az év első kellemes csalódása.

Bastia 

Azért a könyv jobb. Mint az esetek 99%-ában. :D

Stella9 

Csont nélkül 10 csillag. Nagyon-nagyon jó volt. Kitűnő krimi, ami mentes a legtöbb tipikus sablon elemektől, amit pl. egy amerikai testvérében láthatunk.spoiler Ez az!
Még mindig remek a hangulat, érdekes a bűneset és még mindig nagyszerűek a karakterek. Assad és Carl remek páros. Apropó, Assad… Fogadnom kellett volna a film megnézése előtt. spoiler

zsofi017

Tetszett. De azért nagyon felkavaró. (Főleg, ha valaki kicsit is feminista.) 1-2 poén is belefért, de az Carl fura stílusának volt köszönhető.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján