A 64-es betegnapló (A Q-ügyosztály esetei 4.) (2018) 113

Journal 64
119' · dán · thriller, krimi 16

Munkások egy lakás falának bontása során szörnyű felfedezést tesznek: egy titkos szobában három mumifikálódott holttestre találnak. Az ügyet a Q-ügyosztály nyomozói, Carl Mørck és Assad kapják. Hamarosan rájönnek, hogy a szálak Sprogø szigetére vezetnek. A sziget hírhedt kórházában egykor nőket… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Nikolaj Lie KaasCarl Mørck
Fares FaresAssad
Søren PilmarkMarcus Jacobsen
Johanne Louise SchmidtRose
Nicolas BroBrandt
Elliott Crosset HoveCurt Wad (fiatalon)
Anders HoveCurt Wad (idősen)
Fanny BornedalNete
Clara RosagerRita
Luise SkovGitte Charles

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 86


Kiemelt értékelések

Alexa18

Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) krimi amit valaha láttam. Minden megvan benne és még annál több is. Fordulatos, izgalmas, felkavaró és még néhol vicces is. Kedvenc lett és amint lehet megnézem a sorozat első három részét is.

2 hozzászólás
ziara 

Ez volt a legdurvább sztori az összes közül. Könyvben is.
Nyilván úgy nem lehetett megcsinálni, mint a könyvben volt, de a forgatókönyvíró jó munkàt végzett. Kicsit átírta, de alapvetően nem változtatta meg a történetet.
Carl és Assad az egyik kedvenc zsarupàrosom<3
Remélem, az ötödik rész új színészei is hozni tudják majd ezt a szintet!!! A történet hasonlóképp beteg lesz, az biztos.

Törpillaa 

Ez a része is nagyon tetszett. Izgalmas volt, fordulatos, és nagyon érdekes. Végig lekötötte a figyelmem. Carl és Assad még mindig nagyon jók együtt, szerethetőek. Rose is jófej csajszi. De ez a sztori, ez az újabb ügy, brutális, és kegyetlen, beteges, őrült, gusztustalan, amit műveltek szegény nőkkel… Ha az előző részben a pasi volt a nem normális. Akkor ebben a részben Curt Wad köröket ver rá az őrült beteges nézeteivel, és a hozzá hasonló, gusztustalan egy emberek. Akik erre képesek… spoiler De legalább elkapták őket. Carl pedig újra elérzékenyült, és mosolygott is kissé, szegény Assad jól megjárta, de azért kicsit viccelődtek is Carl-al, spoiler Nagyon jó nyomozó párosok együtt, annyira bírom őket. Remélem még lesz folytatása a sorozatnak, de addigis tuti újranézős lesz ez a része is. :-)

Kiskakukk 

Csont nélkül 10 csillag. Nagyon-nagyon jó volt. Kitűnő krimi, ami mentes a legtöbb tipikus sablon elemektől, amit pl. egy amerikai testvérében láthatunk.spoiler Ez az!
Még mindig remek a hangulat, érdekes a bűneset és még mindig nagyszerűek a karakterek. Assad és Carl remek páros. Apropó, Assad… Fogadnom kellett volna a film megnézése előtt. spoiler

Sister

Életem első Q-ügyosztályos esete, de biztos, hogy nem az utolsó. :) Elképesztően izgalmas, fordulatos, olykor humoros rész ez – alig várom, hogy bepótoljuk a többi esetet is! Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz, én voltam a legjobban meglepve. Hiába, a skandináv krimik még mindig elsőosztályúak…

dulkap 

Nem vagyok egy nagy Q-ügyosztály rajongó, ahogy az látható is a korábbi filmek csillagozásainál. De ami jó, azt el kell ismerni és ez a film jó. Kicsit fura módon beemelték a humort is, de abszolút jól használva, akkor amikor még odaillik és jó formában is. A történet is szépen van felépítve és szerencsére a mára már elcsépelt szerkezettől is elrugaszkodott kicsit. Egy-két hiba azért fel-fel bukkan, de ezek minimálisak és nem zavaróak.
Az év első kellemes csalódása.

piciszusz 

Jó volt ez a rész is, de nekem még mindig a második a kedvencem a packból. Amúgy szomorú, hogy ez megtörtént esetek alapján készült, nem gondoltam volna :(

a_girl92 

Ú na ez nekem nagyon tetszett, durva egy története volt….. : O lekötött és érdekelt végig :) legjobb filmek közé tartozik amiket mostanában láttam…

Sonnenschein 

Ezek a Q-ügyosztályos ügyek nagyon izgalmas és összetett ügyek. Ám a 64-es betegnapló nem szimplán egy lapáttal tesz még rá, hanem mintha meg akarná duplázni az egészet. Jelölném, hogy kedvenc, de a téma nem teszi lehetővé. Ám olyan alkotás ez a film, amit nem fogok feledni, tán sose.

zsofi017

Tetszett. De azért nagyon felkavaró. (Főleg, ha valaki kicsit is feminista.) 1-2 poén is belefért, de az Carl fura stílusának volt köszönhető.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján