911-Texas (2020–) 14

9-1-1: Lone Star
42' · amerikai · dráma, sorozat
2 évad · 19 rész

Owen Strand tűzoltószázados, aki a szeptember 11-ei támadást egyedül élte túl az egységéből, Texas felé veszi az útján, ahol egy hasonló sorsú tűzoltó egységet próbál újjáéleszteni.

Szereposztás

Rob LoweOwen Strand
Liv TylerMichelle Blake
Jim ParrackJudd Ryder
Natacha KaramMarjani Marwani
Brian Michael SmithPaul Strickland
Ronen RubinsteinT. K. Strand
Rafael SilvaCarlos Reyes
Julian WorksMateo Chavez
Mark EliasEli Rosewater
Brianna BakerNancy Gillian

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

rhysciar

Ugyanaz a séma, mint a 911-ben, csak úgy érzem, hogy túlzásba vitték a szereplőgárda összetételének különbözőségeit. Amikor egy csapatban van egy meleg srác, egy transznemű pasi, egy muszlim csaj, egy mexikói származású srác aki ráadásul diszlexiás… na szóval értitek, van az úgy, hogy túlzásba esnek a készítők is.
Ennek ellenére szerethetőek a karakterek – mondjuk Liv Tylert nehéz megszokni –, és ugyanolyan kellemes hangulata van ennek a sorozatnak is, mint a 911-nek. Az esetek izgalmasak, érdekesek, szóval egyszer nézős sorozatnak tökéletes.

interstellarcloud 

bár közel sem volt tökéletes, nincs szívem tíznél kevesebb csillagot adni rá. már az első néhány epizód után meggyőzött, hogy helye van a kedvenceim közt, a lendületes kezdés után sem veszített az erejéből. az akciójelenetek nagyon egyediek voltak, csupa érdekes szituációba csöppentünk, és mindet nagyon jól megoldotta a kis csapat. külön jó volt, hogy a diszpécsereket is láthattuk, nekem nagyon tetszett. a legzseniálisabb az egészben talán a stáb, Rob Lowe elképesztő, de a többi színész és a karakterük is nagyon a szívemhez nőttek, a végére még Judd is spoiler. nagyon-nagyon szeretem minden kis hibájával együtt, bízom egy második évadban – bőven van még a sztoriban és a szereplőkben is potenciál.

Ainsel

Ezer éve nem néztem mentős, tűzoltós sorozatot… talán a Harmadik műszak volt az utolsó a témában, amit végignéztem ezer évvel ezelőtt. Ez sem érdekelt, de annyiszor futottam bele az előzetesébe mostanában, hogy adtam egy esélyt az első résznek…. aztán hopp, végig is néztem az egészet :D Tökéletes kikapcsolódás volt, nagyon jól szórakoztam. Végre semmi kavarás, a szereplők mind kedvelhetőek, az esetek amikhez kimennek pedig engem nagyon szórakoztattak. Persze volt dráma és szomorúság is, de nagyrészt inkább fun. (Liv Tyler rommá botoxolt arca azért minden részben kiakasztott) A magyar segélyhívó is rögzített már agyament hívásokat, meg lehet hallgatni youtube-on, szóval egyáltalán nem éreztem túlzónak az emberi hülyeségből fakadó baleseteket. Sőt. Jó, hogy jön a 2. évad. Addig meg nekiállok a 9-1-1 L.A-nek :)


Népszerű idézetek

interstellarcloud 

Owen: What's your routine? Your skincare regimen?
Paul: Uh, soap and water?
Owen: Are you insane? That is the worst thing you can do. Soap dries you out.
Mateo: Isn't that a good thing?
Owen: NO! The single biggest mistake all men make when it comes to skincare is not washing properly, which is particularly problematic for guys like us. You know, the more we sweat, the more we break out. So, I start my routine with a general exfoliating cleanser. It's all organic and has detoxifying malachite.

1 hozzászólás
Ainsel

– Memento mori. Amikor stresszelsz, csak emlékeztesd magad, hogy hamarosan úgyis meg fogsz halni. Ahogy mindenki.
– Ettől jobban kéne éreznem magam?
– Amikor harcolj vagy menekülj módban vagy, nem tudsz tisztán gondolkodni. De ha meg tudod győzni az agyadat, hogy az egész egyébként sem számít, akkor… lényegében Jedi leszel.

1. évad 6. rész – Barátok
Ainsel

Owen: Központ, robbanásokat hallok, és vaskannák hullanak ránk. Egész pontosan mit tárolnak az üzemben?
Grace: Az egy tenyészüzem, parancsnok. A farmerok oda viszik a teheneiket, hogy
mesterségesen megtermékenyítsék őket. Szóval gondolom az a bika cucca.
Owen: A bika cucca?
Mateo: Földre!
Grace: Igen, folyékony nitrogénnel fagyasztják le. A hő miatt biztos tágul benne a gáz. Szóval…
T.K.: Mi a francok azok?
Owen: Túlhevült bikasperma.
Judd: (elkezd röhögni) Ó, hé, üdv Texasban!

1. évad 5. rész – Bikák

Hasonló filmek címkék alapján