Benne vagyok a TV-ben! zóna

Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Aki tudja mi a kapcsolat köztük, az tudja, mi bajom…
Ez az érzés, ez a düh, ez a tehetetlenség…

Ez: https://snitt.hu/idezetek/45845
Mondjuk ez is: https://snitt.hu/idezetek/45846 :/
De amúgy ez is sokszor eszembe jut: https://snitt.hu/idezetek/44660

Aztán az eszem mindig ezzel intézi el: https://snitt.hu/idezetek/45876 és ez így igaz… :/

Kapcsolódó filmek: Alkonyattól pirkadatig (1996) · Harcban élve (2013) · Legenda (2015)

Alkonyattól pirkadatig (1996) Harcban élve (2013) Legenda (2015)

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Lol, véletlen leltem most ezt a képet, de imádom az ilyen véletleneket. Épp ma van júni 29! =D
Ráadásul délelőtt szörnyedtem épp el rajta, hogy milyen pocsékul nézek ki. Öreg és löttyedt lett szegény testem. Meg olyan, mintha fogytam volna sokat, pedig nem. Magamra se ismertem. Mikor történt ez? És hogyan? D:

Aztán délután végre eljutottam oda, ahova már hónapok óta vágytam: a fodrászomhoz.

Aki én vagyok.
Volt már, hogy s*ggig érő hajam kopaszra borotváltam, na akkor jöttem rá, hogy milyen förmedvény alakú a koponyám. Azóta mohikán frizkót nyírok magamnak. Amiről ez a film szokott eszembe jutni, de csak a haj miatt, amúgy nem igazán emlékszem rá, pedig láttam és mindenki szerint „nagy film”, de nem tudom, nekem nem maradt meg.
Most viszont újranézem. Amúgy is akartam, de emiatt a júni 29 dolog miatt most muszáj. :D

Amúgy fura, általában szoktam szeretni az olyan karaktereket, akikben magamra ismerek és rémlik, hogy annak idején, mikor néztem, mintha nem állt volna távol tőlem a taxis hapi karaktere, mégse emlékszem rá.
De most, hogy nézem, höh, én se bírok éjjel aludni, nappal meg nem lehet, a sulival is detto így vagyok, „jártam ide-oda”, naplót imádtam régen írni, egész kiskoromtól… de amúgy sose lennék taxisofőr. Veszélyes.
Pláne így. Hogy nincs jogsim. XD

Amúgy ez a júni 29-es gif lehet valami jel. Időről-időre eszembe jut, hogy na most már neki kéne állni mozogni kicsit. Ma délelőtt is eszembe jutott, miközben a tükörben mustráltam kiszuperált porhüvelyem… délután meg, miközben éreztem a szellőt a frissen borotvált fejbőrömön, megint belém nyilallt, hogy annyira jó lenne egy vadonatúj életbe kezdeni!
Na meg reggel is… amíg kicsit magam lehettem, nagyon vágytam rá.
De hát… az élet nem kívánságműsor. :/

Kapcsolódó filmek: Taxisofőr (1976)

Taxisofőr (1976)

Kapcsolódó művészek: Robert De Niro

Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Loooooooooooooooooooooooooollll… én, minden hónap első hétvégéjén. X,)))
Meg néha ilyen extra alkalmakkor is, mint ma.
Meg múlthéten is volt és ugyanerre (lásd jobb oldalon a sirály képet) lehetett licitálni. X,)

Az a durva, hogy a havi első néha nagyon durva. 24 órából áll, így 24x lehet próbálkozni és ha a többiek nagyon licitálnak és 1 set-et se nyerek napközben, akkor egész éjjel vagy fel vagyok, vagy óránként kelek és próbálkozok és olyankor kiköpött így nézek ki! XDDD

Meg volt még az elején, hogy eladogattam a set-ből ami nem tetszett, de nem a piacon, hanem vissza a játéknak és olyankor az a rész örökre elvész és egyszer arra lettem figyelmes, hogy valaki ordibálta, hogy ki az a Sátán, aki eladogatja a darabokat?!
Hát, csak lapultam… X,)
Az azért sátáni dolog amúgy, mert úgy a többi set-nek, amiknek megvan minden része hiánytalanul, nagyon felmegy az ára, szóval ez tényleg „nagyon dark” dolog… na meg utolsó pillanatban túllicitálni! :DDD

Ha valaki játszana ezzel a játékkal, szóljon, van meghívóm… :D

Kapcsolódó filmek: Hétköznapi vámpírok (2014)

Hétköznapi vámpírok (2014)

Kapcsolódó művészek: Jemaine Clement

Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Lol, csak véletlen leltem ezt a képet, de eszembe jutott róla, hogy apám néha, valami fura ötlettől vezérelve, azzal próbál befolyásolni, hogy hangoztatja, mások mit csinálnak. Mintha engem az meghatna. És már milliószor elmondtam (+ ha ismerne, tudná), hogy engem nem érdekel, mit csinálnak mások. Szóval mostantól mindig ez a kép ugrik majd be… =DDD

Kapcsolódó filmek: Teljes napfogyatkozás (1995)

Teljes napfogyatkozás (1995)

Kapcsolódó művészek: Leonardo DiCaprio

Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Tegnapelőtt megültettem a… ha jól számolom, 13. kotlóst is. Kicsit később felmerült bennem a kérdés, hogy na és mit kezdek majd ennyi csibével? (Eddig több mint 50 kelt ki és még ül 5 kotlós… D:)
Másrészt, nincs annyi hely, hogy a kotlósok külön lehessenek a csibékkel, mármint egyszerre max. 3 kotlósnak van hely (4-nek, ha jó lenne az idő, ha nyár lenne…), úgyhogy uhh… pont így reagáltam a kérdésemre én is. X,) Azóta ez a kép jár a fejemben.

Tegnap megbeszéltem magammal és kijelentettem a tyúkoknak is, hogy erre az évre befejeztük a kotlást. És úgy is gondoltam.

Aztán ma szedtem össze a tojásokat és… az egyik kis szegény, agyontaposgált tyúk totál fel volt háborodva, olyan sipítozást levágott, mikor vettem el a tojásokat alóla, aaa… úgy megesett rajta a szívem. De mellette 2 másik is mintha kotlani akarna, szóval fúúúúúúú… meregethetem a szemeim + fújkálhatom ki a levegőt továbbra is.
Gőzöm sincs mit tegyek. :s
Az agyam azt mondja, állj, de a szívem… na meg mikor meglátok nagy tojásokat (javarészt japánjaink vannak, de van néhány keverék előző évekből), előjön belőlem, mint gyerekkoromban a Kinder tojásnál, hogy fú, vajon mi lehet benne? Ki tudja milyen különleges hibrid lapul a tojásban és aaa… mind kikeltetném… X,)))

***************************************

De ebből a filmből az is gyakran beszokott ugrani, mikor a végén Neil az őrület határán kérdezi, hogy MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT? MIÉRT TESZED EZT VELEM???? X,)))

Kapcsolódó filmek: Watching the Detectives (2007)

Watching the Detectives (2007)

Kapcsolódó művészek: Cillian Murphy

2 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Azt hittem amúgy ezt már karcoltam, de akkor lehet az Molyon volt. De szóval ez a jelenet is sokszor jut eszembe. Halogatok ugye: https://snitt.hu/karcok/63661 aztán az utolsó pillanatban meg próbálok teperni. D:
Aztán vagy összejön, vagy nem. D:
Most is ez van. Régesrég máshol kellene lennem, szóval… futok, szaladok! D:

u.i.: amúgy ez az útvesztő, mint hely, annyira tetszene nekem. F*snék tőle, de tuti nem bírnám ki, hogy ne menjek be. =D
Aztán pikkpakk meghalnék, de hát… :D

Kapcsolódó filmek: Az útvesztő (2014)

Az útvesztő (2014)

Kapcsolódó művészek: Dylan O'Brien

Hirdetés
Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Jaj, ma ez jutott eszembe, miközben próbáltam visszamenekülni álmaimba, hogy ne ébredjek még fel és ne kelljen azzal foglalkoznom, amivel kéne… X(
De alapból ilyen vagyok.
Aztán néha be is jön. =D
Mondjuk most pont nem, szóval… de azért mindent megpróbáltam… X,)

Kapcsolódó filmek: Teen Wolf – Farkasbőrben (2011–2017)

Teen Wolf – Farkasbőrben (2011–2017)

Kapcsolódó művészek: Dylan O'Brien

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

1000 éve volt nálam felmosó, mármint úgy igaziból, de most… 1 jó hete pont így érzem magam… X,)))
Amúgy is nekem szokott jutni a xar meló, de most…

De hát én akartam kiscsibéket…
Ma is nyalhattam utánuk a követ és mindig ez a kép ugrik be olyankor. X,)

Ja és még mikor néztük ezt a sorozatot, csodálkoztam, hogy nem zavarja ezt az embert ez a haj. XD Na, ahhoz képest, hogy tavaly még le volt borotválva a fél fejem, most én is így nézek ki. DX És annyira zavar, idegesít, melegít, megőrjít! De meghalni nincs időm, nem még hajat vágni, szóval… megyek is, van még hátra köbö 1000 dolgom… x_x"
Tegnap amúgy megnyírtam/borotváltam a 2 benti kutyánk, eskü 100x sztájlosabban néznek ki, mint én. Én meg mint egy ősember… D:

Kapcsolódó filmek: The Walking Dead (2010–)

The Walking Dead (2010–)

Kapcsolódó művészek: Norman Reedus

1 hozzászólás
Corvus_CoRex 
Benne vagyok a TV-ben!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj… X,)
Tegnap iparkodtam boltba és mikor megláttam magam a bolt ajtajának visszatükröződésében… X,))) Ez a jelenet jutott eszembe. Mert bár nem szeretem felhívni magamra a figyelmet, de néha olyan kalamajkákba keverem magam, uhh, basszus… X(
Na, múltkor is csináltam valamit, aminek az lett a vége, hogy még kameráztak is és a felvétel felkerült a netre és tök sokan látták, de alapból is jó kis tömeg csődült oda és ennyi emberből simán láthatott tegnap valaki, aki látott múltkor és basszus… joggal tehette volna fel ezt a kérdést, mert azonmód voltam, mint aznap… és hát… na… mmm-hmm… X,))
spoiler

Kapcsolódó filmek: The Walking Dead (2010–)

The Walking Dead (2010–)

Kapcsolódó művészek: Norman Reedus · Melissa McBride