Álom zóna

Cendrillon0002 
Álom

Azt álmodtam, hogy Lyon-ban shoppingolok a Fnac-ban apukámmal, kiválasztok 6 videójátékot, 8 Astérix és Obélix DVD-t, egy Idő urai, 5 Elsüllyedt világok és 4 Boule et Bill képregényt és 9 könyvet.
A teljes zsákmány ára álmomban 800 euró volt és nem tudtuk kifizetni. Helyette elmentük macaronozni, de amikor visszamentem a koliba, egy nazgúl megdobott egy csomaggal, amiben benne volt minden, ami kinéztem.Később kiderült, hogy a nagypapám kokaintermésének árából lett minden megvásárolva…Okéé :D

2 hozzászólás
Cendrillon0002 
Álom

Álmomban megbuktam academic writingból, a konzultáción meg elmondtam a tanáromnak, hogy a periódus első felében nem jól osztottam be az időmet, kultúrsokkos voltam és folyton fáradt. A mentorom elküldött csoportterápiára szorongás miatt és összejöttem egy pánikbeteg belga fiúval, aki téli szünetben a Kőhegyen tanított biciklizni, miközben gofrit sütöttünk.
A decemberi vizsgáimon mindenből átmentem, a pótvizsgám meg „excellent” minősítést kapott, és a tanárom még egy csillámpónit is rajzolt rá.

6 hozzászólás
Cendrillon0002 
Álom

Álmomban a Sorbonne-ra jártam és az egyik vizsgámra 20-ast kaptam. A vicces az egészben,hogy francia egyetemre nem is jelentkeztem. Ja és álmomban nem franciául, hanem katalánul tanultam mindent. ( Nem tudok katalánul)

Cendrillon0002 
Álom

Délutáni szieszta produktuma
Álmomban utolsó pillanatban derült ki, hogy emelt szinten más világok történelme is a követelmény része. Nevezetesen a témakörök: a Targaryenek uralkodása, Arda és Középfölde történelme Szauron hatalomra jutásáig, Mugli és varázsló konfliktusok és együttműködések,Fantáziaország alapítása valamint a jedi rend kialakulása…
Sikerült kihúznom a Targaryeneket. És felhúzta az írásbelimet ötösre.
Kicsit sem megy az agyamra az érettségi, áh, dehogy.

1 hozzászólás
Cendrillon0002 
Álom

Azt álmodtam, hogy a halott kutyám kiásta magát a földből és feljött a kertből a nappaliba mert sétálni akart. Tudom, morbid, de… nagyon hiányzik

1 hozzászólás
Anna1999Gitta 
Álom

Kicsit rávagyok kattanva most ezekre:
Samwell és Hulk keveréke voltam. Aki feléledt( akárcsak a holtak), és fő küldetésem volt ,hogy átvágjak Budapesten egy piros kapucnis pulcsiban úgy,hogy az emberek ne vegyék észre.
De hogy mit keresett a sötét éjszaka közepén egy pocakos Will Smith?!
spoiler
spoiler

Kapcsolódó filmek: Trónok harca (2011–2019) · Bosszúállók – Végjáték (2019) · Aladdin (2019)

Trónok harca (2011–2019) Bosszúállók – Végjáték (2019) Aladdin (2019)

Kapcsolódó művészek: Will Smith

Hirdetés
Londonna 
Álom

Bár egy meglehetősen hosszú, alapos, és precíz álom volt, sajnos már képtelen vagyok érdemben felidézni. Viszont a lényeg: sikerült egy szál magamnak megmenteni a Kurszkot, sőt, egy jegesmedvebocsot is. :O spoiler :O Nahát!… :D

Kapcsolódó filmek: Kurszk (2018)

Kurszk (2018)

2 hozzászólás
Cendrillon0002 
Álom

Azt álmodtam, hogy kitünőre érettségiztem, ezért kaptam oklevelet. A záróértekezlet viszont sokáig tartott, és olyan éhes voltam,hogy megettem a bizonyítványt és az oklevelet hazafelé.
Ezt vajon mit jelent?

Cendrillon0002 
Álom

Álmomban gladiátor arénában kellett óriás lódarazsakkal megküzdenem, de pacifistaként nem mertem őket bántani, pedig kiszívták volna az agyvelőmet. Utána kiengedték az orkokat(?) és elkezdtem pánikolni. Egyszer csak Han Solo megjelent, mindenkit szétlőtt, aztán meg elvitt az iskolába, de nem oda, ahova kellett volna, hanem a régi ovimba..És akkor felébredtem.

Kapcsolódó filmek: A Gyűrűk Ura – A király visszatér (2003) · A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) · Csillagok háborúja V. – A Birodalom visszavág (1980) · A Gyűrűk Ura – A két torony (2002) · Csillagok háborúja IV. – Egy új remény (1977) · Csillagok háborúja VI. – A Jedi visszatér (1983) · Az idő urai (1982)

A Gyűrűk Ura – A király visszatér (2003) A Gyűrűk Ura – A Gyűrű Szövetsége (2001) Csillagok háborúja V. – A Birodalom visszavág (1980) A Gyűrűk Ura – A két torony (2002) Csillagok háborúja IV. – Egy új remény (1977) Csillagok háborúja VI. – A Jedi visszatér (1983) Az idő urai (1982)

Cendrillon0002 
Álom

Azt álmodtam,hogy Star Wars-os tablónk lett,mert Yoda közölte az osztályfőnökkel,hogy a sulinak foglalkoznia kéne a többi galaxis lakójával is.
Különben lerohantak volna minket a sithek… érettségi kellős közepén

Kapcsolódó filmek: Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999) · Csillagok háborúja II. – A klónok támadása (2002)

Csillagok háborúja I. – Baljós árnyak (1999) Csillagok háborúja II. – A klónok támadása (2002)