Álom zóna

Cendrillon0002
Álom

Onnan lehet tudni, hogy kemény lesz a tanév, hogy egy hét után már álmomban mondtam fel egy Ki mit tud-on a TEU-t és a TFEU-t. Szeretlek, EU jog <3

Andro 
Álom

Nekem nagyon betett a Drakensang. A múltkor azt álmodtam, hogy egy csapattal együtt – akikhez akkor csatlakoztam – éppen bejutottunk egy Boss rejtekhelyére. Öten voltunk, és valaki azt mondta, hogy mindenki kap egy Boss-t, amit le kell győznie. Én meg aggódtam, mert a szintem nem volt olyan magas, mint a többieké, mire egy másik játékos, aki nem volt tagja a csapatnak, rám támadt. Nagy nehezen legyőztem, majd üvöltést hallottam és felébredtem.

Cendrillon0002
Álom

Azt álmodtam,hogy matek érettségi előkészítőre járok, de az órákat nem a régi gjmimben, hanem a Budaörsi tanodában tartották és az általános iskolai technika tanárom vitte a csoportot. Az első órán szintfelmérőt kellett írni, amit nekem 0%-ra értékelt, mert a válaszokat hunglishul írtam bele. Az ünnepélyes eredményhírdetésen meg
kijelentette,hogy a csoport szégyene vagyok és nem beszélek elég jól magyarul.
Azért, hogy kiálljak magamért, elmondtam, hogy én gimnazistaként ebben az épületben korrepetáltam és nincs joga ahhoz,hogy így beszéljen rólam. Amúgy sem értem,hogy mit keresünk ott, hiszen karantén van. Mindezt 18.századi franciául.
Meglepetésemre a tanár Victor Hugo stílusában küldött el a francba és közölte,hogy csak közmunkásnak lennék jó.
Aztán felébredtem…

1 hozzászólás
Cendrillon0002
Álom

Azt álmodtam,hogy túléltem az első évet, de kiderült,hogy inzulinrezisztens vagyok, ezért gyalog elmentem pokémonvadászatra. Találkoztam Arceus-szal (a pokémon univerzum isten figurája), aki megkért, hogy kapjak el néhány titánt, amivel a Falat tudom védeni a Másoktól. Találkoztam Erennel,aki éppen meditált, hogy avatar-állapotba kerüljön(?) és amikor a Damoklész-kardja megjelent a feje fölött, nekem kellett lebeszélnem arról,hogy öngyilkos legyen. Utána megtámadtak minket a dementorok, de védekezés helyett diplomáciai úton próbáltam lerendezni. Viszont leesett a vércukrom és bevertem a fejem. A kórházban pedig cukor helyett kaktuszlevet kaptam infúzióba, amitől meg hallucináltam. Aztán arra ébredtem álmomban, hogy anyukám közli velem, hogy a kiskutyánk magától kezdett el flyballra járni…

Kapcsolódó filmek: Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) · Avatár – Aang legendája (2005–2008) · Shingeki no Kyojin (2013–2013) · Pokémon (1997–) · K (2012–2012)

Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Avatár – Aang legendája (2005–2008) Shingeki no Kyojin (2013–2013) Pokémon (1997–) K (2012–2012)

6 hozzászólás
Cendrillon0002
Álom

Végigálmodtam az EU integrációs folyamatot, de valahogy álmomban mindenki macska volt…
Agyamra ment az egyetem.

Cendrillon0002
Álom

Azt álmodtam, hogy a reggeli rutinom részeként sminkelek, reggelit csinálok,szakirodalmat jegyzetelek teát főzök, takarítok és megyek szemináriumra. Csodálkoztam is ébredéskor, hogy jé,aludtam :D.

Andro 
Álom

Én egyszer azt álmodtam, hogy mintha felébredtem volna, feküdtem az ágyban és az ablak be volt csukva. Sötét volt, amikor hirtelen kivágódott az ablak és valaki egy labdát vágott be rajta, ami az ágyig pattogott. Fel akartam kelni, de nem tudtam megmozdulni. Aztán felébredtem.

Megjegyzem, a másodikon lakom, szóval elég nehéz hozzánk egy labdát bedobni. XD

Cendrillon0002
Álom

Álmomban nyolcas lettem Bloody diversityből és excellent lett a research paperem resitje, harmadévben meg a UCL-re mentem félévre, cserére… bár igaz lenne.

Cendrillon0002
Álom

Azt álmodtam, hogy Lyon-ban shoppingolok a Fnac-ban apukámmal, kiválasztok 6 videójátékot, 8 Astérix és Obélix DVD-t, egy Idő urai, 5 Elsüllyedt világok és 4 Boule et Bill képregényt és 9 könyvet.
A teljes zsákmány ára álmomban 800 euró volt és nem tudtuk kifizetni. Helyette elmentük macaronozni, de amikor visszamentem a koliba, egy nazgúl megdobott egy csomaggal, amiben benne volt minden, ami kinéztem.Később kiderült, hogy a nagypapám kokaintermésének árából lett minden megvásárolva…Okéé :D

2 hozzászólás
Cendrillon0002
Álom

Álmomban megbuktam academic writingból, a konzultáción meg elmondtam a tanáromnak, hogy a periódus első felében nem jól osztottam be az időmet, kultúrsokkos voltam és folyton fáradt. A mentorom elküldött csoportterápiára szorongás miatt és összejöttem egy pánikbeteg belga fiúval, aki téli szünetben a Kőhegyen tanított biciklizni, miközben gofrit sütöttünk.
A decemberi vizsgáimon mindenből átmentem, a pótvizsgám meg „excellent” minősítést kapott, és a tanárom még egy csillámpónit is rajzolt rá.

6 hozzászólás