Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Huh, nehéz erről a filmről beszélni….
Nagyon tetszett, nagyon jókat nevettem rajta, de közben rohadt szomorú és bár ne lenne a témája annyira sok embernél aktuális…

Utáltam, hogy úgy lett vége, ahogy.
Utáltam, hogy az elejétől lehetett sejteni, hogy ez lesz…
Viszont imádtam, hogy ezek ketten ott voltak egymásnak és nem csak jóban, hanem nyakig benne a sz.arban is.

Amik kimondottan tetszettek:
– A két főszereplő.
– Pár szemétláda kapott a pofájára. Én a kedves volt osztálytársat is spoiler.
– Nagyon jók a párbeszédek.
– A témához illően ízlésesek a helyzetkomikumok (az éneklő halas verekedés, a bunkó eladó, az öngyilkossági kísérletbe pofátlanul vidáman belefütyülő kolléga, stb).

Nagyon hangulatos, keserédes darab.

Corvus_CoRex 

Az első kb. fél óra tetszett, de aztán nem tudom. Végül nem volt olyan szenvedős, mint amire számítottam. De nem volt rossz. Voltak benne jó dolgok, néha nevetgéltem is…

De amúgy igen, az öngyilkosság már csak ilyen, egyemberes meló… :s Nem is értem minek mást belekeverni. Mármint, nyilván belekeveredik így is, úgy is a környezeted, ha sikerül, ha nem, de így, hogy csináljuk együtt… :s Csak bonyolítja az amúgy se egyszerű dolgot.
Mert amúgy elején épp ezen nevetgéltem, hogy mintha a 2 énem látnám. Az egyik totál fásult és nem bánná, ha itt és most meghalna, a másik meg nem bánná, ha meghalna, de azért nah, nem kell annyira kapkodni, várjunk már egy kicsit… X,)

Na meg amúgy ezen is szoktam csodálkozni. Jó, lehet csak mert praktikus gondolkodású vagyok és szeretek 2, de ha lehet, akár 3-4 legyet is ütni 1 csapásra… :D …szóval már kiskoromban is azon gondolkodtam, hogy kéne valami banda, öngyilkosokból… öhh, oké, ja, egy öngyilkos osztag… X,) De mármint úgy, hogy olyanok, akik öngyilkosok akarnak úgyis lenni, előtte kinyírnának mindenféle rohadékokat. Aztán ha még mindig akarnak, lehetnek öngyilkosok, de még az is lehet, hogy megtetszik nekik a dolog és végül gyilkos/pedofil/szektavezér/családját és/vagy másokat terrorizálókat/majdnem megint mondtam én is a gyilkost… :D… stb kiirtókká válnának. :o Ó igen! Úgy nevezném őket: a gyomirtók! :D … Gazolók? Gazember irtók, szóval… mh, na jó, ezen még dolgozni kell. Bár gondolom bőven van időm, míg valaki multimilliárdos megtámogatja eme nagyra törő nyaktörő öngyilkos küldetésem… X,)

Na mindegy, szóval valami (számomra) érzelmesebbre számítottam, de nah… simán nézhető.

2 hozzászólás
csokidani 

Tobb is lehett volna ez a film, az igeretes kezdes utan nem sikerult csucspontra jaratni, pedig a potencial nagyon is megvolt benne. Tetszett a fenykepezese, a szereplok kozti kemia, a tema. Megis a varazslat elmaradt nagy banatomra.
Ettol fuggetlenul tetszett es jo (de egyszeri) filmnek tartom.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Kiskakukk 

Dr. Brenner (Kevinnek): Happiness is overrated. It is not a recipe to an extraordinary life. Why do you think Galileo spent all that time exploring the heavens? Because he was happy here on Earth? Beethoven, Newton, Darwin… All of them diagnosed with depression. But trust me when I say they were really important men, just like you, who did extraordinary things. I am not trying to fix you, Kevin. You don't need to be fixed. What you need: Guidance.

3 hozzászólás
Kiskakukk 

When a customer is talking, you listen, bro! It hurts to be ignored.

Kiskakukk 

(Kevin előveszi a pisztolyt, Val bámulja.)
Kevin: What?
Val: Just admiring you, man. You look cool as shit right now.
Kevin: Shut up.
Val: Seriously, bro. You look taller. It's like your sad-looking eyes got purpose all of a sudden.
Kevin: Yeah, well, that's the problem with guns. They give insecure men the illusion of power.


Hasonló filmek címkék alapján