Zuhanás (2020) 19

0 díj · 1 jelölés

John párjával, Ericcel és örökbefogadott lányukkal él Kaliforniában, távol attól a hagyományőrző, falusi világtól, amelyben felnőtt. Amikor édesapja az öregkori demencia jeleit mutatja és egyre kevésbé tud gondoskodni magáról illetve a farmról, John úgy dönt, jobb lesz, ha hozzájuk költözik. Az… [tovább]

angol · magyar

Képek 3

Szereposztás

Viggo MortensenJohn Petersen
Lance HenriksenWillis
Laura LinneySarah
Sverrir Gudnasonyoung Willis
David Cronenbergproktológus
Hannah GrossGwen
Terry ChenEric
Ella Jonas FarlingerPaula

Kedvencelte 1

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Zsomary

Ez a film egy sor kérdést vet fel bennem. Olyan kérdéseket, amelyeket fel sem kell tennem, mert nincs rájuk válasz. Nincs rájuk „jó” válasz. Kapcsolatok, emberek az életünkben, akiket semmilyen formában, soha nem ignorálhatunk. Mert bennünk vannak, visszavonhatatlanul. Bármilyen mocskok voltak velünk. Miért ilyenek? Mit tehetünk velük, ellenük? Oh, micsoda történet!

negoti 

Megbocsátás? Egy nagy lópikulát. Egy ember, aki egész életében tahó, durva és érzéketlen volt, öregkorára is tahó, durva és érzéketlen maradt megspékelve az agya betegségével. A családja életét folyamatosan megkeserítve a múltban és a jelenben is. Viggo így akart emléket állítani a rokonának vagy valami más van a háttérben? Bárhogy is történt, ez így nem jó film.


Hasonló filmek címkék alapján