Zöld Zóna (2010) 57

Bagdad 2003-as megszállása idején Roy Miller tiszthelyettes és osztaga tömegpusztító fegyvereket keresnek az informátorok által megadott helyeken. Életük kockáztatásával hatolnak be a hol orvlövészeket, hol más veszélyeket rejtő helyekre, de mindig valami mást találnak, mint amiért jöttek.… [tovább]

Angol · Magyar

Szereposztás

Matt DamonMiller
Greg KinnearClark Poundstone
Igal NaorAl Rawi
Brendan GleesonMartin Brown
Jason IsaacsBriggs
Amy RyanLawrie Dayne
Khalid AbdallaFreddy
Said FarajSeyyed Hamza
Raad RawiAhmed Zubaidi
Michael O'NeillBethel ezredes

További szereplők

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Biztos, hogy készült ennél jobb háborús film is, de azt hiszem ez is bemutatja a lényeget. Az amcsik, ha kell, ha nem háborúznak, és ha kell, akkor kreálnak is hozzá indokot. Jól bemutatott mindent, nem lett hatásvadász sem és végig fenntartja a figyelmet. Igazán tanulságos történetet mondd el és filmélményként is megállja a helyét.

paavel 

Nincs jó fiú-oldal, sem ártatlan. Csak balek vagy bűnös lehetsz a hatalom piszkos játszmáiban. Hősök sincsenek, legföljebb túlélő, aki képes menteni az irháját ebből a szutykos vérfürdőből.
De a média nem áldozat volt az eredeti történetben, hanem, ha jól emlékszem, tettestárs. Ezért a füllentésért a levonás 10-ből 9-re.

King_Diamond

Szokás szerint divat leszarozni a filmeket, és ez nem volt másképp 3-4 évvel ezelőtt sem. Pedig még egy ugyan jó akciófilmről van szó jelen esetben. A történet egy percig sem volt értelmetlen, követhetetlen. Tökéletesen hozta azt a hangulatot, amit egy ilyen jellegű filmnek hoznia kell. Unalmas sem volt egy percig sem. A szereplők nagyon jól hozták a karaktereket, Matt Damont amúgy is szeretem (habár a Bourne filmeket még nem láttam), de a többiek is jók voltak. Engem egyáltalán nem idegesített/zavart az oly sokak által említett rángatózó kamera, sőt, fel se tűnt. A magyar hangokkal sincs semmi baj, Stohl András hangja szinte már összeforrt Matt Damonnal, így reméltem, hogy ő lesz a magyar hangja. Többen is említették a Bombák földjén filmet, hamarosan meg kell néznem azt is, főleg, ha hasonló a történetet ehhez.
Igaz, lehet, hogy még jobb lehetett volna moziban megnézni, de így sincs hiányérzetem. A Port.hu-s 7.3-at keveslem, jobb ez annál.
8.5/10


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján