Zaklatás (1994) 80

Disclosure
128' · amerikai · dráma, thriller 15

Tom Sanders elégedett cégénél befutott karrierjével, ráadásul a tőzsdén kisebb vagyon vár rá, mi több, előléptetés előtt áll. Ám hamarosan nagyot változik a világ. Minden azzal kezdődik, hogy ahelyett, hogy ő léphetne előre a ranglétrán, új főnöke az a Meredith Johnson lesz, akivel jó tíz évvel… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Michael DouglasTom Sanders
Demi MooreMeredith Johnson
Donald SutherlandBob Garvin
Caroline GoodallSusan Hendler
Roma MaffiaCatherine Alvarez
Rosemary ForsythStephanie Kaplan
Dennis MillerMark Lewyn
Dylan BakerPhilip Blackburn
Suzie PlaksonMary Ann Hunter
Nicholas SadlerDon Cherry

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Hogyhogy nem írtam én ehhez értékelést azon nyomban, ahogy megnéztem? :O Így visszaemlékezve a filmre is erősen bennem van az a fullasztó tehetetlenség és öklöt szorító harag Demi Moore karakteralakítása miatt. Egyszerűen zseniális volt, noha nyilván nem szimpatikus szerepben játszott. A munkahelyi zaklatás – sajnos – elég hétköznapi, ellenben az már korántsem, hogy egy nő tegye ezt egy férfival. Nagyon jól bontogatja a film a miérteket és hogyanokat, a pszichológiai vonal mellett a kőkemény vállalati politika is megjelenik, a belső, hierarchizált cégügyek, ahol nem számít az eszköz, csak a győzelem.

Olah_Rita

Jól kitalált sztori. Egy valami hiányzik belőle. Nem tudom miért akarták félreállítani a főszereplőt. És hogy miért akarták a hozzá nem értő nőt a vezetőség közé tenni.

Riccah 

Elég felkavaró dolog a főszereplővel egy csapdában, igencsak érzékletesen mutatta be a témát. Sokáig halogattam, de örülök, hogy megnéztem végül.

Zsuzsika

Kicsit furcsa, hogy egy nő zaklat egy pasit, de azért tetszett. :-)

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján