Yamakasi (Yamakasi 1.) (2001) 39

Yamakasi - Les samouraïs des temps modernes
90' · francia · akció, dráma, krimi 12

Megalkották egy új utcai sport szabályait, és lassan meghódítják a várost – pontosabban a falakat, a tetőket, a hidakat. Macskaügyességgel ugrálnak egyik házról a másikra, villámgyorsan kúsznak-másznak a falakon, és könnyű szívvel néznek szembe a veszéllyel. Ők a Yamakasi-k! A fiatalok… [tovább]

Szereposztás

Châu Belle DinhBaseball
Williams BellePókember
Malik DioufLa Belette
Yann HnautraZicmu
Guylain N'Guba-BoyekeRakéta
Charles PerriereÜlőbika
Laurent PiermontesiTango
Maher KamounVincent
Bruno FlenderMichelin
Afida TahriFatima

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Áhhh, szégyen, hogy nem volt nézve-jelölve… Emlékszem, 2001- vagy talán 2002-ben többen néztük együtt a moziban, ahova úgy rongyoltunk be, mintha aranyat osztanának. Nem tudom miért, de nagyon rá voltunk kattanva erre a filmre. Illetve, tudom miért: 2000 környékén – legalábbis így visszatekintve az érzéseimre hagyatkozva – nem nagyon volt a Házibulin és a Taxin kívül (vagy az később volt?) francia film, amit megnézhettél. Nekem nagyon nagyon új volt az egész parkour szekció, de még a feketék vagy brazilok is rácsodálkozásra adtak okot, ekörül nyilt ki számomra a világ és akkor belecsöppen a világomba ez a film. Hihetetlen élmény volt, pontosan emklékszem rá, hogy előredőlve néztük mindahányan. Azóta persze eltelt sok év, már egészen másként nézem, (mert láttam már többször is) és mást figyelek rajta, mint annakelőtte, de az fix, hogy mindig szórakoztató, és valahányszor látom, hogy lesz valahol, tuti, hogy megnézem. Nagyon klassz film, klassz szereplőkkel, fasza látvánnyal, aranyos sztorival. És Luc Besson írta – a poén, hogy mindig hangoztatom, hogy mennyire utálom (igazából a Taxit, nem őt), de ha valakinek ehhez is, az Ötödik elemhez is köze van, akkor annyira mégse utálhatom. Király film, garantáltan jó szórakozás!

1 hozzászólás
Ratsui 

Egy vàlogatott, melyek Robin Hood-dà vàlnak egy nemes ügy èrdekèben. Fordulatos ès cseles film, nagyon jó kikapcsolódàs.


Folytatása

Összehasonlítás

Yamakasi


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján