Wong Foo, kösz mindent! – Julie Newmar (1995) 21

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar
109' · amerikai · vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

A helyi pucckirálynő-választás győztesei (Patrick Swayze és Wesley Snipes) Hollywoodba repülhetnek a döntőre. Ám ők repülés helyett az országutat választják, és a harmadik szépséggel (John Leguizamo) nekivágnak Amerikának egy rozzant Cadillacben. Kabalaként magukkal visznek egy fényképet, melyen… [tovább]

angol

Szereposztás

Patrick SwayzeMiss Vida Boheme
Wesley SnipesMiss Noxeema Jackson
John LeguizamoMiss Chi-Chi Rodriguez
Stockard ChanningCarol Ann
Blythe DannerBeatrice
Arliss HowardVirgil
Jason LondonBobby Ray
Chris PennSheriff Dollard
Melinda DillonMerna
Beth GrantLoretta

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Banditaa 

Nem voltak nagy elvárásaim, azt hittem, hogy csak egy buta vígjáték lesz ez, helyette kisírtam a szemem rajta, olyan szeretnivaló és megindító helyenként.
Bárcsak több olyan nő lenne a világon, mint Miss Vida, Aunt Noxee és Miss Chi-Chi!

Tündérke

Úgy érzem, többször nézős film lesz. És nem csak azért, mert vicces és szép volt, hanem komoly üzenete is van, ebbe a lila, tollboás, illatos köntösbe bújtatva. Hogy az olyanokat, mint a Dollar(d) seriff, pofán kell röhögni, mert véleményük ugyan lehet, de hát tudjátok milyen az… :) Csak hát a valóság az valóság, ez pedig egy film. Részemről tíz csillag és hiányzik Patrick, hogy megmondjam neki, mekkorát alakított ebben a remekműben.

Kelly_Olvas

Garantált szórakozás! Wesley Snipes, Patrick Swayze és John Leguizamo mint transzvesztik szerepelnek a filmben, szétröhögtem magam. Egyedül a film címe gáz, mert így nem nagyon jegyzik meg az emberek, pedig egy remek filmről van szó. A húgom ajánlotta, hálás vagyok neki érte azóta is:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján