Wong Foo, kösz mindent! – Julie Newmar (1995) 18

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar
109' · amerikai · vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

A helyi pucckirálynő-választás győztesei (Patrick Swayze és Wesley Snipes) Hollywoodba repülhetnek a döntőre. Ám ők repülés helyett az országutat választják, és a harmadik szépséggel (John Leguizamo) nekivágnak Amerikának egy rozzant Cadillacben. Kabalaként magukkal visznek egy fényképet, melyen… [tovább]

Szereposztás

Patrick SwayzeMiss Vida Boheme
Wesley SnipesMiss Noxeema Jackson
John LeguizamoMiss Chi-Chi Rodriguez
Stockard ChanningCarol Ann
Blythe DannerBeatrice
Arliss HowardVirgil
Jason LondonBobby Ray
Chris PennSheriff Dollard
Melinda DillonMerna
Beth GrantLoretta

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Banditaa 

Nem voltak nagy elvárásaim, azt hittem, hogy csak egy buta vígjáték lesz ez, helyette kisírtam a szemem rajta, olyan szeretnivaló és megindító helyenként.
Bárcsak több olyan nő lenne a világon, mint Miss Vida, Aunt Noxee és Miss Chi-Chi!

Tündérke

Úgy érzem, többször nézős film lesz. És nem csak azért, mert vicces és szép volt, hanem komoly üzenete is van, ebbe a lila, tollboás, illatos köntösbe bújtatva. Hogy az olyanokat, mint a Dollar(d) seriff, pofán kell röhögni, mert véleményük ugyan lehet, de hát tudjátok milyen az… :) Csak hát a valóság az valóság, ez pedig egy film. Részemről tíz csillag és hiányzik Patrick, hogy megmondjam neki, mekkorát alakított ebben a remekműben.

Kelly_Olvas

Garantált szórakozás! Wesley Snipes, Patrick Swayze és John Leguizamo mint transzvesztik szerepelnek a filmben, szétröhögtem magam. Egyedül a film címe gáz, mert így nem nagyon jegyzik meg az emberek, pedig egy remek filmről van szó. A húgom ajánlotta, hálás vagyok neki érte azóta is:)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján