What If (2013) 49

Amióta legutóbbi barátnője összetörte a szívét, Wallace már nem hisz a szerelemben. Ám amikor végre kimozdul otthonról, és találkozik Chantry-val, azonnal egymásra hangolódnak. Sajnos a lánynak már van barátja, így Wallace kénytelen beletörődni, hogy kapcsolatuk csak baráti maradhat.

angol

Képek 11

Szereposztás

Daniel RadcliffeWallace
Zoe KazanChantry
Adam DriverAllan
Mackenzie DavisNicole
Megan ParkDalia
Rafe SpallBen
Jemima RooperEllie
Lucius HoyosFelix
Jordan HayesBecky
Sarah GadonMegan

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 152


Kiemelt értékelések

Haspók 

Ha minden romantikus film ilyen pofa lenne, talán több ilyent néznék :)
Minden kiszámíthatósága ellenére is egy aranyos kis filmecske volt ez szimpatikus főszereplőkkel.

2 hozzászólás
NaNa_88 

Pontosan azt kaptam tőle, amit vártam. Könnyed, furcsa humorú kikapcsolódást. Ha már meglátom Zoe Kazant tudom mit várok egy filmtől. :D Erre most jött egy kis Daniel Radcliffe. Furcsa volt ebben a csalódástól megkeseredett, unott férfi szerepében látni, de tetszett. Allan és Nicole párosát egyenesen imádtam. :D
El tudom képzelni, hogy ezt is többször meg tudom nézni. :)

2 hozzászólás
Moncsycsy

Bár egy átlagos romcomnak tűnik, de valóban jóval több van ebben a filmben, ami egy barátságból szerelem kapcsolat sztoriját mutatja be, Daniel Radcliffe főszereplésével. Egyszerre volt humoros és drámai, tele rettentően jól megírt dialógusokkal és szerethető karakterekkel.

UI: Jó volt látni Danielt nem csak Harryként. xD

5 hozzászólás
Zahra 

Leginkább a film humora az, ami megfogott, valamint a remekül megírt dialógusok. Emiatt csak úgy elrepült az a másfél óra, szuper romantikus film szokatlan humorral fűszerezve.

tonks

Szóval elindul a film, és annyira erős hangulattal nyit (főleg a zenének köszönhetően), hogy azonnal elkap az egész, és ha fel is tűnik, hogy néhol vontatott lesz, nincs kedved törődni ezzel.

Kicsit 500 nap nyár érzésem volt, főleg az indie-sége miatt, de a sztori és a tanulság is teljesen más, szóval nem kell tőle félni. A történet kiszámítható volt, de voltak olyan váratlan fordulatok is, hogy konkrétan hangosan felröhögtem, és hát szeretem, ha egy filmnek van egy jópofa humora. A szereplők jók voltak, Daniel Radcliffe szemüveg nélkül is egész cuki, Zoe Kazan-t meg már ismerem, a valóságban is ilyesmi embernek képzelem el.
A fényképezés gyönyörű, a főszereplő lány lakása egyszerűen a kell kategória, a soundtrack fantasztikus, bár ezzel biztos elfogult vagyok, hiszen a stáblista alá is az egyik kedvenc bandám dalát rakták be.
És hát az egész filmből áradt a naiv romantika, meg az életigenlés, ami szintén nagyon bejövős, szeretem a feelgood filmeket, sorozatokat, mert én is így állok hozzá a világhoz.

k_mesi

Életszerű, valósághű, vicces, és szívszorító kis film, és nagyon üdítő Daniel Radcliffe-et nem Harry Potterként látni.

theodora 

Nagyon édes kis film, egy viszonylag kiszámítható sztorival – de nekem sokat dobott rajta, hogy két kedvenc színészem is játszott benne (Dan R. és Adam Driver).
A látványvilágát, a helyszíneket is imádtam és kis animációkat is :)
Újra fogom még nézni.

Ewe

Igazán megdobogtatta a szívem a két főszereplő párosa, nagyon összepasszoltak, amit kihangsúlyozott a menő párbeszéd és a humor, ez ugyanúgy érvényes a mellékszereplőkre is. Imádtam ezt a filmet, nem untam és ami még fontosabb, egyszer sem mentem ki közben pisilni. Tényleg megéri eredeti nyelven nézni (nem tudom van-e egyáltalán magyar szinkronnal, nem láttam moziműsoron sem), már csak a különböző akcentusok miatt is (british accent beats my heart forever) ráadásul oda-vissza vagyok attól, ahogy Daniel Radcliffe beszél, nem tudom miért, de már a HP-ben is nagyon tetszett. Szóval mindenképpen nézze meg aki ráakad, és nem csak a lányoknak ajánlom, hiszen nem egy szokványos romkom.

Imma 

Nem igazán engedhetjük meg magunknak, hogy együltő helyünkben végignézzünk filmeket. Az eredmény mindig kialvatlanság, de ezért a filmért mégis bevállaltuk. Annyira beszippantott mindkettőnket, annyira kedves, jó humorú az egész, hogy nem lehetett abbahagyni. Hogy létezhet-e barátság férfi és nő között? Tipikusan hülye kérdés. Mert mi is a barátság? :) Na, ebbe nem most fogok belemenni. Jó kis film ez, nézzétek meg.
Egyéb:
1. Kedves szülők, légyszi ne engedjétek a gyerekeknek, hogy horrorfilmet nézzenek! :D
2. Könyörgöm, ha már smárolunk, akkor vagy smároljunk rendesen, vagy ne tartson fél percig, vagy ne mutassák közelről. Mind a hármat nem lehet akarni egyszerre! Punktum.

csokidani 

Ilyennek kell lenni egy fiatalos romantikus komédiának. Nem nagyon tudok belekötni, jó volt végignézni. Mosolyogtam, nevettem, átéreztem, elszomorodtam, mintha benne lettem volna a filmben. És ez a nagy dolog. Remek választás egy szórakoztató estéhez.


Népszerű idézetek

nykol

Felix: Uncle Wallace?
Wallace: Not right now, Felix.
Felix: Can I talk to you?
Wallace: Felix, I said not right now! I'm having a bad life.

Anita_Nánási

Wallace: In fairy tales, love inspires you to be noble and courageous, but in real life, love is just an all-purpose excuse for selfish behavior. You can lie and cheat and hurt people, and it's all okay because you're in love.

Palzsobi 

Allan: All this love shit's complicated. And that's good. Because if it's too simple you've got no reason to try, and if you got no reason to try you don't.

Bogesxd 

Chantry: So is that, like, your thing? Correcting people's pronunciation?
Wallace: Yeah, that's my thing.
Chantry: How's that going for you?
Wallace: I have a dead-end job, I live in my sister's attic, and I basically never go out. Uh, correcting pronunciation is my old thing. Actually, my new thing is oversharing.

Bogesxd 

Allan: Let me break it down for you. This perfect nacho chip is Ben. He works at the United Nations as an expert in international copyright law. This moldy banana is you. I have no idea what you do, because every time you tell me, I fall asleep.

Bogesxd 

Wallace: We already said our goodbyes.

exceptwhen

– Wallace!
– Yes?
– Um… are you alone?
– Like, in the universe?
– No, in the hallway!


Hasonló filmek címkék alapján