Viszlát, Christopher Robin (2017) 77

Goodbye Christopher Robin
107' · amerikai · történelmi, életrajzi 12

Micimackó bájos történeteit milliónyi gyerek hallgatja még ma is csodálattal, de a felnőtt szíveket is megdobogtatja a sok kedves kis történet. Christopher Robin gyermekkori játékai ihlették meg apját, A.A. Milnét ennek a varázslatos világnak a megalkotására. Az elsöprő nemzetközi sikert elérő… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

Domhnall GleesonA. A. Milne
Alex Lawtheridősebb Christopher Robin
Margot RobbieDaphne Milne
Will TilstonChristopher Robin (8 évesen)
Stephen Campbell MooreErnest
Richard McCabeRupert
Geraldine SomervilleLady O
Kelly MacdonaldOlive
Phoebe Waller-BridgeMary Brown
Shaun DingwallAlfred
Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 202


Kiemelt értékelések

Pikachu 

Maga a történet szomorú, de szerintem látvány szempontjából nagyon szép, igazából erre is számítottam. Örülök, hogy sikerült az Art moziban megnéznem. Nem mellesleg egyedül voltam, így csak az enyém volt a filmpremier.. és megállapításaim szerint az ötödik lépcsőfokon ülve a legjobb a vászon beláthatósága.

3 hozzászólás
Mrs_O_Brien 

Ó, istenem, én ezt imádtam! Gyönyörű volt, nagyon szerettem, a sírás pedig nem maradt el. Micimackó volt számomra nagyjából mindig is a legfontosabb mese, és ez most nagyon megható volt. Olyan jó volt látni filmben is a már ismert részleteket. Kedvencemmé vált! ♥

szymba23 

Nagyon megható történet volt, Róbert Gida és kis csapata megszületése. Örültem, hogy film készül belőle, és nem csalódtam. Azt kaptam ettől a filmtől amit vártam. Nagyon sok gyermekkori emlék tért vissza, így biztos vagyok benne, hogy Micimackó maratont fogok tartani ha lesz annyi időm a közel jövőben. :)

LukeSkywalker 

****************************************************************************

Horváth_Evelyn 

Nagyon szép és szomorú volt. Megkönnyeztem. Bevallom, hogy dühített Blue és Daphne. Ha nem lett volna Nou, megölték volna Billy Moon gyermekkorát.
Soha többé nem tudom majd úgy a kezembe fogni a Micimackót, mint korábban. Örülök, hogy lett ez a film. És Domhnall Gleeson minden alkalommal lenyűgöz.

tataijucc 

A felépítése emlékeztetett az Én, Pán Péterre, de mégis elég szépen el lehet különíteni egymástól a kettőt, még ha elég hasonló is a történet. Viszont: csodaszép a képi világ. Szép, kellemes színek, nagyon jó operatőri munka.

piciszusz 

Engem Inkább a látvány és a keretbe foglalt történet tálalasa fogott meg, maga a sztori kevésbé. Nem vagyok micimackó fan. És a hozzájuk hasonló embereknek nem engedném, hogy gyereke legyen. Egy életre megrontották a gyerekkorát csórinak.

Ashtray_Heart 

Shh, ez titok, de gyerekkoromban ha beteg voltam mindig a Micimackót néztem videókazettán. (Mindig. Pedig az Apacuka dalt utáltam!!) Jó film lett ez ahogyan vártam, remek színészi alakításokkal (ilyen szerepeket adjatok még Domhnall Gleesonnak), csodás felvételekkel a vidéki Angliáról és elgondolkodtató történettel a gyermeki lélekről és a szülő-gyerek kapcsolatokról; na meg arról, milyen teher lehet a hírnév, főleg egy kisfiú számára, aki csak az erdőben akart játszani az édesapjával. És most rendelek is egy Winnie The Pooh illusztrált kiadást.

BlueDeath

Ez még az én érzéketlen lelkemre is hatással volt. Gyönyörű film.
És kérek mindenkit, ha valaha is a gyerekemről akarnék könyvet írni (nem mintha lenne ugye, de apróságoknál ne ragadjunk le), lőjetek le.

adaline

Szép film, szép helyszínek, jó színészek. Nekem nagyon tetszett. Micimackót én személy szerint sosem fogom elfelejteni. Van is itthon egy jó régi példányom. Imádom!


Népszerű idézetek

Nocharity 

Milne: Akkor, amikor kettesben voltunk… életem legboldogabb napjai voltak, életem legrosszabb napjai után.
Christopher Robin: Igen, tudom. De eladtad.
Milne: Te kérted, hogy írjak neked egy könyvet!
Christopher Robin: Igen, egy könyvet nekem, nem pedig rólam!

Nocharity 

Milne: Sajnálom, hogy nagy árat fizettél. Ha tudtam volna, talán nem…
Christopher Robin: Mit? Nem írod meg? Nem! Emlékeztetted az embereket a boldogságra, a gyerekkorukra, mielőtt a világ széthullott.
Milne: A te gyerekkorod volt!
Christopher Robin: Csodálatos volt. Felnőni volt nehéz.

LukeSkywalker 

Christopher Robin (Róbert Gida): Ti könyvet írtok? Azt hittem, csak mókázunk.
A. A. Milne: Könyvet írunk és mókázunk.

Ashtray_Heart 

Christopher: Ah, Mummy's here!
Olive: Of course Mummy's here. You're going to live here. This is your new home.
Christopher: Yes. But I didn't know they were going to live in it too.

LukeSkywalker 

Daphne Milne: Könyvet írni a háború ellen olyan, mint könyvet írni a szerdák ellen.

LukeSkywalker 

Olive: Az embernek azt kell csinálnia, amit szeret, azzal a személlyel, akit szeret. Mert sosem tudhatod, mi fog történni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján