Houdini (2014–2014) 19

A kétrészes életrajzi film meseszerű sztorikon keresztül mutatja be Harry Houdini életét, mondja el az amerikai művész világsztárrá válásának történetét. Ehrich Weiss, a kelet-európai bevándorló üres zsebbel, de annál nagyobb elszántsággal érkezett Amerikába. A szerény kezdetektől a cirkuszi… [tovább]

angol

Szereposztás

Adrien BrodyHarry Houdini
Kristen ConnollyBess Houdini
Evan JonesJim Collins
Tim Pigott-SmithWilliam Melville
Tom Benedict KnightDash Houdini
Bartsch Katanővér
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Almost_Zed 

Tetszetősen kivitelezett minisorozat, és engem az sem zavart, hogy nem mindent úgy mutat be, ahogyan az a valóságban történt, szeretjük az illúziókat, jól tudta ezt már Houdini is.
Meglepetés volt egy-egy magyar szereplő felbukkanása, de például Kamarás Ivánt Raszputyin szerepében csak utólag azonosítottam be.
Egy-két trükkről lehull a lepel a filmben, de hogy az elefánt hová lett… még Sir Arthur Conan Doyle számára is rejtély maradt.

5 hozzászólás
desertangelable 

Az első rész az nagyon érdekes volt, de a második rész már kevésbé… Szerintem meg lehetett volna ezt a filmet oldani egy részben is, akkor tényleg csak a lényeg maradt volna.
Meg aztán rá kellett jönnöm, hogy nem bírom Adrien Brodyt, idegesít a fizimiskája, meg az egész jelenléte. Ettől eltekintve nem az embert értékeltem a filmet. Mindig is nagy embernek tartottam Houdinit, és szerettem volna sokat megtudni róla, de valahogy nem sikerült közel kerülnöm hozzá, olyan távoli maradt. Viszont pár trükk az tényleg érdekes volt.

Horváth_Kata

Szeremées vagyok Adrien Brody-ba sajnálom ez van. Párom is tudja hogy csak azért vagyok vele mert hasonlít rá (kamu ám mert nem is hasonlít rá :D max egy kicsit)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján