Houdini (2014–2014) 22

145' · amerikai, kanadai · dráma, történelmi, életrajzi, minisorozat
2 rész (epizódhossz: 70')

A kétrészes életrajzi film meseszerű sztorikon keresztül mutatja be Harry Houdini életét, mondja el az amerikai művész világsztárrá válásának történetét. Ehrich Weiss, a kelet-európai bevándorló üres zsebbel, de annál nagyobb elszántsággal érkezett Amerikába. A szerény kezdetektől a cirkuszi… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Adrien BrodyHarry Houdini
Kristen ConnollyBess Houdini
Evan JonesJim Collins
Tim Pigott-SmithWilliam Melville
Tom Benedict KnightDash Houdini
Bartsch Katanővér
Richter Flóriánidomár
Kamarás IvánRasputin
Hajdu SteveRiporter
Fenyő IvánOsztrák lövész

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Almost_Zed 

Tetszetősen kivitelezett minisorozat, és engem az sem zavart, hogy nem mindent úgy mutat be, ahogyan az a valóságban történt, szeretjük az illúziókat, jól tudta ezt már Houdini is.
Meglepetés volt egy-egy magyar szereplő felbukkanása, de például Kamarás Ivánt Raszputyin szerepében csak utólag azonosítottam be.
Egy-két trükkről lehull a lepel a filmben, de hogy az elefánt hová lett… még Sir Arthur Conan Doyle számára is rejtély maradt.

5 hozzászólás
desertangelable 

Az első rész az nagyon érdekes volt, de a második rész már kevésbé… Szerintem meg lehetett volna ezt a filmet oldani egy részben is, akkor tényleg csak a lényeg maradt volna.
Meg aztán rá kellett jönnöm, hogy nem bírom Adrien Brodyt, idegesít a fizimiskája, meg az egész jelenléte. Ettől eltekintve nem az embert értékeltem a filmet. Mindig is nagy embernek tartottam Houdinit, és szerettem volna sokat megtudni róla, de valahogy nem sikerült közel kerülnöm hozzá, olyan távoli maradt. Viszont pár trükk az tényleg érdekes volt.

Gigglemug

Szeremées vagyok Adrien Brody-ba sajnálom ez van. Párom is tudja hogy csak azért vagyok vele mert hasonlít rá (kamu ám mert nem is hasonlít rá :D max egy kicsit)


Hasonló filmek címkék alapján