Vissza a jelenbe (Vissza a jelenbe 1.) (2010) 37

Hot Tub Time Machine
101' · amerikai, kanadai · sci-fi, vígjáték

Három jó barát, Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry) és Nick (Craig Robinson) életük mélypontján vannak. Hogy gatyába rázzák magukat, kibérelik azt a házat, ahol fiatalságuk legnagyobb buliját élték át. A síparadicsomba velük tart Adam taknyos unokaöccse, Jacob (Clark Duke) is. Első éjszakájuk… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

John CusackAdam
Clark DukeJacob
Craig RobinsonNick
Rob CorddryLou
Sebastian StanBlaine
Lyndsy FonsecaJenny
Crispin GloverPhil
Chevy ChaseSzerelő
Charlie McDermottChaz
Lizzy CaplanApril

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Hjajajaj, ez a film! :D Én tök jót röhögtem, tetszett. Mondjuk elég tahó humora van helyenként, de hát néha ilyen is jól esik.
Semmit nem tudtam róla, így nagyon megörültem, amikor bejött a képbe az időutazás.

A félkarú londiner volt a kedvencem. :D

Raizo 

Most láttam másodszor, nem is emlékeztem, hogy ennyire jó, sokat nevettem rajta. :)

zeana 

Volt egy-két aranyos megoldás a filmben, de nem jó mozi és nem maradandó élmény.

Carmilla 

Állítólag 3 jó barátról szól a film, akik visszakerülnek a ’80-as évekbe… Ezzel szemben az igazság az, hogy ezek az illetők rohadtul távol állnak mindentől, ami a barátság fogalmát illeti; a ’80-as éveknek meg csak valami nagyon halvány, gyenge karikatúráját látjuk csak, amit senki nem vesz be, aki már élt akkor (még ha csak gyerekkori emlékei is vannak róla, mint nekem)! Ja, és vígjátéknak is nagyon ócska, mert aki ebben humort vél felfedezni, az valószínűleg már megivott előtte néhány sört… Másképp kizárt dolog.

otaksa

Ha nem futok bele egy ajánlóba a legjobb „időutazásos” történetekkel, sose nézem meg, pedig milyen jó volt. Igazán eredeti humor, nagyon jó helyzetek, jó színészek, pont abba a tinédzser korba és 80-as évekbe vitt vissza, ami annyira kínos, hogy már csak röhögsz rajta. Újranézős. Sőt, ti is nézzétek! Tényleg kult film!


Folytatása

Összehasonlítás

Vissza a jelenbe


Hasonló filmek címkék alapján