Végzetes hazugságok (2012) 22

Arbitrage
107' · amerikai · dráma, thriller 12

0 díj · 1 jelölés

Robert Miller a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli – első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Richard GereRobert Miller
Susan SarandonEllen Miller
Tim RothDet. Michael Bryer
Bruce AltmanChris Vogler
Brit MarlingBrooke Miller
Laetitia CastaJulie Côte
Nate ParkerJimmy Grant
Stuart MargolinSyd Felder
Chris EigemanGavin Briar
Graydon CarterJames Mayfield

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Emerson 

Ez meg mi volt?! Most komolyan… se eleje, se vége. Rohadt unszimpatikus karakterekkel teletűzdelt kínszenvedés, aminek a témája maximum a felső 10 ezret érdekli. Olyan, mintha a híradót néztem volna: mindenki korrupt, csal, lop, hazudik.
A legfőbb problémám az volt, hogy egyetlen karakterben sem láttam egy fikarcnyi értelmet. Az egész Miller família IQ lightos milliárdosból állt, akikről lerítt, hogy büdös nekik a munka (az asszony egyáltalán csinált valamit?). A nyomozónk meg… hát ő sem volt egy agytröszt. Úgy fotót hamisítani, hogy nagyító nélkül is látszik a pixelesedés. Anyám borogass, photoshopról nem hallottál még?
A három nagy néven kívül (Gere, Sarandon, Roth) a többiek iszonyat szürkék voltak, mintha ott sem lettek volna. Roth meg megint visszavedlett amerikaivá. Deportálni kéne Angliába, lánccal odakötni és áramot vezetni bele, hogy még csak eszébe se jusson elhagyni a hazáját.

3 hozzászólás
Süntüske 

Lehetett volna ez egy igazán jó thriller – ha a ’90-es években készül el, mostanra rengetegszer idéznék, így azonban sajnálatos módon teljesen elsikkad. Pedig izgalmasan kezdődik, megvan benne minden, ami egy fordulatos, feszültségteljes mozihoz kell, akkor mégis mi baj történhet? Hát hogy egy idő után azt kezdtem érezni, hogy ez mind szép és jó, mármint minőségi, jól összerakott, csak az egészet láttam már valahol. Önmagában megállja a helyét, ám a zsáner kiemelkedőbb filmjeihez hasonlítva egyáltalán nem mond semmi újat.

https://suntuske.wordpress.com/2017/04/24/hetvegi-mozi-…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján