Vakító fehérség (2009) 34

Whiteout
101' · francia, amerikai, kanadai · thriller, horror 16

Lezuhan egy katonai gép az Antarktiszon. A múltja elől menekülő Carrie Stetko (Kate Beckinsale) rendőrbíró kénytelen továbbmaradni, amikor a jégmezőn egy amerikai geológus holttestére bukkannak. Kiderül, hogy a férfit meggyilkolták, és köze van a repülőgéphez. Egy különleges ügynök, Pryce… [tovább]

angol

Szereposztás

Kate BeckinsaleCarrie Stetko
Gabriel MachtRobert Pryce
Columbus ShortDelfy
Alex O'LoughlinRussell Haden
Tom SkerrittDr. John Fury
Joel S. KellerJack
Shawn DoyleSam Murphy
Jesse ToddRubin
Arthur HoldenMcGuire
Erin HickockRhonda

További szereplők

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Hjajjj, ez a film :)))))
Most látom másodjára, de mivel nem emlékeztem szinte semmire, ismét hatalmas élmény volt. Ne higgyük el, hogy horror! Ezt a hibát tényleg ne kövessük el, nem is értem, miért kapta meg ezt a címkét, nincs benne semmi horrorisztikus. Ha ettől eltekintünk, nyugodtak lehetünk, hogy másfél órán át izgulni fogunk :)))
Hatalmas előnye, hogy egyáltalán nem szokványos helyszínen játszódik, s ez a milliő egyszerűen beül a csontjainkba, s még akkor is fázunk, ha képernyő előtt egyébként melegünk lenne. Nagyon elkapták, nagyon ötletesnek és izgalmasnak tartom, élvezet nézni. Minden másként működik egy ilyen környezetben, mint a megszokott, már-már unalmas színeken. Itt tényleg nem fogjuk unni a körítést! Kate Beckinsale játéka engem a sírba visz, de ez senkit se tántorítson el a filmtől, abszolút ajánlós, gyöngyszem a thrillerek között. Kevés szereplős, minimál életérzés, jéghidegen tálalva :)

csokidani 

Elsokent szeretnem megemliteni a nemhogy borzalmas, de nevetseges CGI-t. Annyira gagyi, hogy a 90-es evek elejen is fogtuk a fejunk a hasonlo silanysagoktol. Ez azert sem bocsajthato meg, mert maga a film is rossz. A vagasok idegesitoek, borzalmasak. A sztoriban sok a logikatlansag, a szereplokbol alakitasa semmilyen, csapnivalo. Ah, tenyleg annyi sebbol verzik. Rossz, unalmas film. A helyszin jo lett volna, ha a nivotlan cgi nem egette volna ki a retinamat ebben a vonatkozasban is.
Elfecserelt ido volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján