A hálózat csapdájában (1995) 157

Angela Bennett kisasszony jól fizetett számítástechnikai szakértő, létezésének minden nyoma számítógépen van tárolva. Ezek az információk egy parányi részét képezik egy bonyolult hálónak. Egy napon Angela életének minden bizonyítékát eltüntetik a nyilvántartásból.

Szereposztás

Sandra BullockAngela Bennett
Jeremy NorthamJack Devlin
Dennis MillerDr. Alan Champion
Diane BakerMrs. Bennett
Ken HowardBergstrom

Kedvencelte 17

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Zoja009 

Annak idején mikor még számítógépünk se volt, nagyon izgalmas film volt ez. Csak ámultunk, hogy miket tudnának velünk csinálni odafentről, ha lenne gépünk és internetünk. :D

desertangelable 

Így visszagondolva most már kevesebb csillagot adnék rá, de annak idején, amikor ezt még a moziban adták, nagyon újnak számított. Mai szemmel, az akkori technikai megoldások már elavultak, viszont a téma még nagyon aktuális.
Pörgős kis akciófilm, ami azt boncolgatja, hogy mi van akkor ha valakit csak úgy kitörölnek a történelemből az internet és a számítástechnika segítségével.

zuna19 

Mindig is érdekesnek tartottam ezt a filmet. Engem ez a téma érdekel. A sorozatot is megnéztem anno belőle.

ptagi 

Nekem ez nagyon ergya lett… persze, el tudom képzelni, hogy ’95-ben, mikor nekünk otthon még csak egy Commodore-64 gépünk volt, elámultam volna azon, micsoda fondorlat meg nyomozás, meg hű és ha… innen nézve nevetséges, és akik akkor a filmet készítették, ők is jóval nagyobb rálátással bírtak ezekre a folyamatokra, mint én a szatmári kisvárosból. Szóval mindenképp gáz.
És a színészi játék is olyan semmilyen volt, hogy igazából nem is értem, mi értelme volt ennek a filmnek. Öhm… semmi?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján