Ütközés (2016) 31

Collide
99' · angol, német · akció, thriller 16

Casey, a fiatal amerikai turista Németországban beleszeret Juliette-be, a szintén Európában utazgató amerikai lányba. Amikor a lányt halálos betegséggel diagnosztizálják, a szerelmes fiú elhatározza, lenyúlja Hagent, a német maffiavezért, hogy ki tudja fizetni Juliette műtétjét és megmenthesse… [tovább]

Szereposztás

Nicholas HoultCasey
Felicity JonesJuliette
Anthony HopkinsHagen Kahl
Ben KingsleyGeran
Nadia HilkerRowena
Clemens SchickMirko
Christian RubeckKye
Aleksandar JovanovicJonas
Michael EppKarl
Joachim KrólWolfgang

További szereplők

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

KyKy

2017-es évem második filmje, amit nem bírtam végignézni, és ez a tendencia most már kezd idegesíteni. Nagy reményeket mondjuk amúgy sem fűztem a filmhez, de ennél azért kicsit többet vártam. A karakterek itt sem lettek megkapóak, egyáltalán nem izgultam értük, és pont emiatt kapcsoltam ki, mivel akkor már legalább fél órája mást sem láttam, csak autós üldözést meg egy-két riadt fejet Houlttól, ami baromi unalmas volt. Sajnálom, mert a nagy nevek, illetve a két főszereplő fiatal miatt azt hittem, ennél azért jobb lesz, de sajnos nem, egy hosszú és vontatott, gagyi elemekkel ellátott valami, ahol még a karakterekért sem tudunk izgulni.
Amúgy pedig csalódás, hogy az általam oly nagyon kedvelt Felicity Jones második olyan filmje, amit nem bírtam végignézni, pedig többek között miatta is érdekelt nagyon.

Törpillaa 

Tetszett a film, de nem lett kedvenc. Látványos volt és szép autók voltak benne. Volt, hogy egyszer kétszer felnevettem, de ennyi is volt. Kicsit többre számítottam volna az előzetese után, amit láttam. A szereplők jók voltak.

dulkap 

Két tehetséges fiatal, két rutinos róka és jó ritmusú akciójelenetek teszik élvezetessé a gyenge forgatókönyvet. Kingsley ugyan néha átmegy paródiába, de azért benne van a hihető őrület. Hopkins pedig hozza a szokásos higgadt és kegyetlen gengszterfőnököt. Nem egy olyan film,a mire évek múltán is emlékezni fogunk, de egyszer simán nézhető kis akciómozi.

Cyril 

Átlagos akciófilm, nem több nem kevesebb, egyszer simán meg lehet nézni. Anthony Hopkins, és az akció jelenetek, adnak egy kis pluszt. 10/6


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján