UnREAL (2015–2018) 25

A sorozat betekintést nyújt egy párkereső valóságshow kulisszái mögé. A producerként dolgozó Rachel Goldberg előző évi idegösszeomlása után visszatér az Everlasting című műsor készítői közé a stáb legnagyobb ellenszenvére. Az executive producer Quinn tisztában van vele, hogy a show-nak szüksége… [tovább]

angol

Szereposztás

Shiri ApplebyRachel Goldberg
Constance ZimmerQuinn King
Craig BierkoChet Wilton
Freddie StromaAdam Cromwell
Jeffrey Bowyer-ChapmanJay
Johanna BraddyAnna Martin
Aline ElasmarShia
Nathalie KelleyGrace
Josh KellyJeremy
Ashley ScottMary Newhouse

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

rhysciar

Érdekes sorozat, valószínűleg soha nem találkoztam volna vele, ha a Sorozatjunkie nem ír róla, és örülök neki, hogy megtette. Őszintén szólva fogalmam sem volt, hogy egy realityben ekkora produceri meló van, és hogy ekkora bábnak tekintik a szereplőket. Tudtam, hogy megrendezett az egész, de a mélységével soha nem voltam tisztában. Erre pedig tökéletes ez a sorozat. Igaz, néha tényleg már-már hiteltelenül durva, de a lényeget értjük: The show must go on.

ananiila

Új kedvenc sorozatom van.
Kedvelem a valóságshow-kat, még az ilyen Nagy Ő típusút is, bár nem a cselekmények, sokkal inkább az emberek és az egész pszichológiája miatt. Ez a sorozat, pedig szinte tökéletesen feltárja azt, hogy milyen manipulációk, emberi drámák, lelki folyamatok játszódnak le egy ilyen műsor elkészítése alatt.
Nem tökéletes, tele van túlzásokkal, az utolsó rész pedig nagyon összecsapott lett , de engem végig lekötött és jó szórakozást nyújtott. A karakterek remekül ki lettek találva és a színészek is hozták a legjobb formájukat, mondjuk nálam pont a főszereplő az, aki nem 100 %-os, de a végére már megszoktam.
A 2. évad is nézős lesz.

Szencsike 

Sorozajunkien említették, nagyon érdekesnek találtam a leírás alapján. Örülök, hogy végignéztem, ugyanis egy piszkosul jó kis sorozatot kaptam. Érdekel a televíziózás világa, de csak mint egyszerű laikus szemlélőként, a sorozat meggyőzött arról, hogy nem feltétlen olyan jó buli a valóságban, mint amilyennek megpróbálják eladni. Az tuti, hogy akinek lelkiismereti világnézetbeli fenntartásai lennének, annak ez a világ semmiképpen sem való. A sorozat maga viszont zseniális. Sokat gondolkodtam azon, hogy Rachel valóban beteg-e, vagy ő egy kis Quinn 2. Sokat gondolkodtam azon is, hogy Adamnek tényleg ezt a végkifejletet írták-e meg, vagy egy kis rásegítés után az életre bízták a forgatókönyvet. Mindenesetre nagyon vagány egy sorozat, a szereplőket nagyon eltalálták, egyik pillanatban mutatnak valami emberit magukból, majd a következőben előjön belőlük a szörnyeteg. Egyszerre daráltam le az első évadot, kellemes íve van, nagyon jól felépített cselekménnyel, minden dráma, minden humor a kellő helyen van.

Zsu

Imádom! Az első évad 10/10, a második kicsit gyengébbre sikerült. Jól bemutatja az ilyen műsorok mögötti manipulációt, és engem a háttérben (magánéletben) zajló események is lekötöttek. A két főszereplő színésznő remekül játszik. Mindenki nézzen UnRealt :)

_ada

(1. évad:) Már nem először láttam, de nagyrészt semmire sem emlékeztem belőle. Érdekes a koncepció, mármint belátni egy valóságshow kulisszái mögé, bár igazából vajmi keveset törekednek arra, hogy köze legyen a realitáshoz. Dráma dráma hátán, kérdéses, hogyan tudnak a karakterek funkcionálni. Rengeteg kiakasztó, logikátlan, túlzó dolog megesik, amitől a hajamat kellene tépnem, de az az igazság, hogy nagyon szeretem a szériát. A két főszereplőt imádom – bár Rachel egy idő után nagyon (finoman fogalmazva) bután viselkedett. 8 csillag


Népszerű idézetek

Zsu

Quinn: We don't make it up. We make it happen.

2. évad 5. rész – Infiltration
Zsu

Welcome back, meat puppet!

2. évad 7. rész – Rajtaütés

Hasonló filmek címkék alapján