Tűzparancs (1996) 43

Executive Decision
137' · amerikai · akció 16

David Grant terroristaszakértő tudomására jut, hogy a hírhedt Hassan minden eddiginél halálosabb ideggázbombát helyezett el egy 747-es utasszállító gépen. A kormány két lehetőség közül választhat: hagyják leszállni a gépet Washingtonban, amivel kockára teszik a város lakóinak az életét, vagy… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Kurt RussellDavid Grant
Steven SeagalAustin Travis
Halle BerryJean
David SuchetNagi Hassan
John LeguizamoRat
Oliver PlattDennis Cahill
Jon HuertasSammy, Terrorist
BD WongLouie
Joe MortonCappy
Whip HubleyBaker

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Pistee66 

Kedvenc Steven Seagal filmem! 20 perc után eltűnik!

3 hozzászólás
Ákos_Tóth 

Igazi trollmozi, tekintve, hogy ikonikus státuszát tulajdonképpen kizárólag annak a forgatókönyvírói fricskának köszönheti, hogy a B-kategóriából felemelkedett akciósztárját a műsoridő első harmadának végén bedobja a levesbe, kvázi megfosztva őt attól, hogy az Úszó erődhöz hasonló módon keveredjen a valódi felsőligás színészekkel – mert komolyan, Seagal és Russel, Oliver Platt, Halle Berry, meg Suchet egy filmben… ez azért erős!
Különben izgalmas is látni, hogy Seagal mintha küzdene: játszani próbál, tán érzi, hogy most nem lesz elég az alap formáját hozni, meg hogy egy stáb és a körülötte lévő többi színész nincs hanyatt esve a kisugárzásától és az egójától. Bár lehet, ezt már csak én képzelem oda, de mindent egybevetve az volt a benyomásom, hogy Travis ezredes karakterébe több kreatív munkát ölt bele, mint bármelyik korábbi és későbbi szerepébe együttvéve.

Maga a mozi egyébként elműködget a maga módján, de semmi esetre sem emlékezetes. Csináltak tőle jobbat a nyolcvanas és a kilencvenes években is.

Gabriella_Balkó 

Engem ez a film az első percétől lekötött. :)

VMalfoy 

Érdekes volt. Kicsit vontatott, de attól függetlenül végigizgultam az egészet. A kedvenc részem pedig az volt, mikor spoiler


Népszerű idézetek

system456 

A saját szememmel láttam. Amerikaiak. Katonák.


Hasonló filmek címkék alapján