Túl szexi lány (2018) 216

I Feel Pretty
110' · amerikai, kínai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét.… [tovább]

angol
Magyar

Képek 4

Szereposztás

Amy SchumerRenee Barrett
Michelle WilliamsAvery LeClaire
Naomi CampbellHelen
Busy PhilippsJane
Aidy BryantVivian
Rory ScovelEthan
Tom HopperGrant LeClair
Adrian MartinezMason
Emily RatajkowskiMallory

Kedvencelte 18

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát én ezen a filmen is végig nevettem. :-D Annyira bírtam Reneet. Totálisan kész volt a csaj, de igazából ő vitte az egész filmet. A többi színész kész felesleges volt. Renne irtó vicces volt, és szórakoztató, nagyon bírtam. Néhány jelenetén annyira nevettem, hogy nem kaptam levegőt, és fogtam a fejemet is. Állat volt ez a nő, Amy Schumer igazán jól hozta a szerepét. A zenék is tetszettek. Bár Michelle Willams, Avery magyar hangja teljes kiakasztott, annyira nyávogós hangja volt.

Pandalány

Alapvetően a téma fontos és jó választás, azonban a megvalósítás hagy némi kivetnivalót maga után. Egyszer megnéztem, a színészi játék tetszett, azonban valahogy kissé félrecsúszott a sztori.
De egyszer abszolút nézhető.

viky0222 

Nekem abszolút pozitív csalódás lett. Lehet azért, mert nem voltak elvárásaim, vagy azért, mert az agyi kapacitásunk már lassan mínuszban volt a beadandók miatt akkor, mikor néztük. De mindegy is. Nekem átjött az üzenete, hogy el kell fogadni magunkat, szeretni kell önmagunkat, mindegy mit osztott az élet.
Szerettem, hogy tényleg vicces volt, és nem volt teletűzdelve alpári, nemi szerves poénokkal, pedig ezt vártam egy ilyen filmtől.
Amy Schumert imádtam a főszerepben, jól hozta Reneet. Az biztos, hogy cringy volt eléggé, de mégis élveztem.
Michelle Williams pedig elvitte az egész filmet. Zseniális alakítást nyújtott, és szeretném tudni, hogy sikerült megtartania az a rettenetes hangszínt és beszédstílust, amit csinált. De tényleg. :D
Nem mondom, hogy tökéletes. Sőt! Igazából tipikus amerikai, itt-ott klisés, de szerettem, és örülök, hogy láttam.

Lex

Egy ideig sikerült elvakítania a filmnek; örültem nagyon a témájának és tetszett is a sztori. Aztán… nem tudom, mikor és hogy, de fellebbent a fátyol, és megláttam a szemetet a csili-vili mögött. Miből is gondoltam, hogy Hollywood megfelelően fog hozzáállni egy ilyen fontos témához? Istenem, de naiv voltam.

Egyrészt már ott hibáztak, hogy Amy Schumer-t választották a főszerepre. Amy Schumer jól néz ki! Szerintem legalábbis nagyon is csinos nő, nagyon is dögösen néz ki. Természetesen mindenkinek vannak problémái a saját testével, de azzal, hogy egy kellemesen telt nőt választottak egy „duci” szerepre, jól a földbe döngölték a teltebb nőket. Mert ezek után mégis mit fog érezni egy nála molettebb nő? Megmondom: ezt tartják kövérnek, akkor én minek számítok? (Zárójelben megjegyzem, hogy egyébként a színésznő játékával nincs bajom.) Summa summarum, Rebel Wilson jobb lett volna.

A fontos üzenete a történetnek az, hogy ha valakinek van önbizalma és elhiszi magáról, hogy jól néz ki, akkor annak az egész kisugárzása is megváltozik, és abszolút nem fognak számítani azok a plusz kilócskák. Ez mind szép és jó, csak aztán az egészet elpoénkodták, giccsessé és nevetségessé tették. Konkrétan a film végét már alig bírtam végignézni, annyira gáz volt. Ütnie kellett volna az üzenetnek, erre azt kellett néznem, amint ez a h*lye p*csa idiótát csinál magából, miközben nagy nehezen végre leesik neki, hogy mindig is ugyanúgy nézett ki. Már az is bökte a csőrömet egyébként, hogy direkt slampos ruhába öltöztették, mikor másodszor is beverte a fejét, hogy még véletlenül se találjon semmi vonzót magán.

A szerelmi szál(ak) is valami rémesen elcseszettek voltak. Nem az, hogy klisés, nem az, hogy giccses, hanem szimplán hihetetlen. Én egyszerűen nem láttam az érzelmeket, nem láttam a románc kialakulását, annyira béna volt az egész.

Mindent összevetve ez egy rakás trágya kupac. Egy jó ötlet silány kivitelezése. Időpazarlás. Egy romboló hatású katyvasz. Nem ajánlom megnézésre.

christine 

Határozottan nem. Többet vártam/vártunk ettől a filmtől, és amit kaptam, az abszolút nem felelt meg az elvárásaimnak. Unalmas és felesleges.

bettibujdoso 

a téma lerágott csont, a film kiszámítható és egyáltalán nem meglepő
cringe
(arról meg ne is beszéljünk, hogy a 9-es osztályfőnökömre hasonlít a főszereplő o.o)

KyKy

Szerintem ez a téma amúgy nem kéne, hogy nevetség tárgya legyen, és azt gondolom, hogy nem a legmegfelelőbb színész játszotta el a főszerepet, mert így leginkább el lett idétlenkedve, és hiába a humor mögé/közé rejtett komolyság, mégsem úgy csapódott le. Sajnálom amúgy, mert szerintem ez a helyzet nem egy lányt/nőt érintene a hétköznapokban. Ennek ellenére egynek elment, s bár nem nyűgözött le, de volt egy-két momentum, ami kifejezetten tetszett.

julcseee

Én ezt nagyon szerettem, és hú mennyire kellett nekem most ez a film hogy újra szingli lettem. Olvasom itt a kommenteket h de gaz h ez a színésznő játssza a főszerepet mert h ő nem is duci. Ez igaz. De nem ez a film lényege, nem az a lényege szerintem hogy kifejezetten a duciknak legyen önbizalmuk, hanem az hogy mindenkinek mert nem súly függő az önbizalomhiany. Bármi kivalthatja, bármi miatt erezhetjuk magunkat kevesebbnek. Én nagyon bírtam ezt a filmet. Tenyleg pont jó az időzitese. :)

2 hozzászólás
ScarlettBlair

Szerintem az lenne a minimum, hogy Michelle Williams ez után az alakítása utána Oscart kapna. Az egész filmet ő vitte a hátán, zseniális volt! Amúgy én már az előzetese alapján sem mutattam iránta túl nagy lelkesedést, de a barátnőm mindenképp meg szerette volna nézni így beadtam a derekam. Pont olyan volt, amilyent vártam, gagyi, idióta, buta. Értem én, hogy mit akart belesúlykolni a nézőbe, de szerintem nagyon kis gyengére sikeredett. Alapból nem igazán vagyok oda Amy Schumerért. Tom Hopper miatt viszont járt még egy plusz csillag. Még egyszer nézhetősnek is tényleg csak Michelle miatt mondanám.

agi89

Jaj istenem. Nagyon vártam a végét. Nem akartam félbe hagyni, de lehet jobban jártam volna.

Amy Schumer mostmár biztos, hogy nem az 'én színésznőm'. Borzasztóan irritál, totál antipatikus.


Népszerű idézetek

BlueDeath

(…)Sok ember nincs tisztában önmagával. Leragadnak, valamilyen negatív tulajdonság általában, amit felfedeznek magukban, és figyelmen kívül hagyják azt, amitől igazán vonzók.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján