Túl szexi lány (2018) 37

I Feel Pretty
110' · amerikai, kínai · vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét.… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Amy SchumerRenee Barrett
Michelle WilliamsAvery LeClaire
Naomi CampbellHelen
Busy PhilippsJane
Aidy BryantVivian
Rory Scovel
Tom HopperGrant LeClair
Adrian MartinezMason
Emily RatajkowskiMallory
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Szerintem az lenne a minimum, hogy Michelle Williams ez után az alakítása utána Oscart kapna. Az egész filmet ő vitte a hátán, zseniális volt! Amúgy én már az előzetese alapján sem mutattam iránta túl nagy lelkesedést, de a barátnőm mindenképp meg szerette volna nézni így beadtam a derekam. Pont olyan volt, amilyent vártam, gagyi, idióta, buta. Értem én, hogy mit akart belesúlykolni a nézőbe, de szerintem nagyon kis gyengére sikeredett. Alapból nem igazán vagyok oda Amy Schumerért. Tom Hopper miatt viszont járt még egy plusz csillag. Még egyszer nézhetősnek is tényleg csak Michelle miatt mondanám.

HeuRéka 

Mostanában rákattantam a true crime és conspiracy theory youtube csatornákra. Az utóbbi napokban ezer és egy ilyen videót néztem, úgyhogy kellett valami figyelemelterelés, miközben szeletelem a sárgadinnyét. Nem volt életem filmje, néhol extra cringey volt, meg hát elég bugyuta módon közvetítette az üzenetét – köszönjük, Hollywood. De legalább fogok tudni aludni éjszaka és nem jutnak majd eszembe olyan lehetséges veszélyforrások, mint az illuminati, szellemek vagy élienek :D

Lex 

Egy ideig sikerült elvakítania a filmnek; örültem nagyon a témájának és tetszett is a sztori. Aztán… nem tudom, mikor és hogy, de fellebbent a fátyol, és megláttam a szemetet a csili-vili mögött. Miből is gondoltam, hogy Hollywood megfelelően fog hozzáállni egy ilyen fontos témához? Istenem, de naiv voltam.

Egyrészt már ott hibáztak, hogy Amy Schumer-t választották a főszerepre. Amy Schumer jól néz ki! Szerintem legalábbis nagyon is csinos nő, nagyon is dögösen néz ki. Természetesen mindenkinek vannak problémái a saját testével, de azzal, hogy egy kellemesen telt nőt választottak egy „duci” szerepre, jól a földbe döngölték a teltebb nőket. Mert ezek után mégis mit fog érezni egy nála molettebb nő? Megmondom: ezt tartják kövérnek, akkor én minek számítok? (Zárójelben megjegyzem, hogy egyébként a színésznő játékával nincs bajom.) Summa summarum, Rebel Wilson jobb lett volna.

A fontos üzenete a történetnek az, hogy ha valakinek van önbizalma és elhiszi magáról, hogy jól néz ki, akkor annak az egész kisugárzása is megváltozik, és abszolút nem fognak számítani azok a plusz kilócskák. Ez mind szép és jó, csak aztán az egészet elpoénkodták, giccsessé és nevetségessé tették. Konkrétan a film végét már alig bírtam végignézni, annyira gáz volt. Ütnie kellett volna az üzenetnek, erre azt kellett néznem, amint ez a h*lye p*csa idiótát csinál magából, miközben nagy nehezen végre leesik neki, hogy mindig is ugyanúgy nézett ki. Már az is bökte a csőrömet egyébként, hogy direkt slampos ruhába öltöztették, mikor másodszor is beverte a fejét, hogy még véletlenül se találjon semmi vonzót magán.

A szerelmi szál(ak) is valami rémesen elcseszettek voltak. Nem az, hogy klisés, nem az, hogy giccses, hanem szimplán hihetetlen. Én egyszerűen nem láttam az érzelmeket, nem láttam a románc kialakulását, annyira béna volt az egész.

Mindent összevetve ez egy rakás trágya kupac. Egy jó ötlet silány kivitelezése. Időpazarlás. Egy romboló hatású katyvasz. Nem ajánlom megnézésre.

brygusz

nagyon jó témát dolgoztak fel, ezért is vártam a filmet. szerintem egy kissé elbagatellizálták a filmet. az utolsó 15 perc ért a legtöbbet.
ettől függetlenül tudom, hogy ez egy vígjáték volt, de ebből a témából még a humorral együtt is szerintem többet lehetett volna kihozni. lényeg átjött természetesen de a kivitelezés valahogy nem tetszett :(

Kiss_Melinda_Éva 

A vártnál sokkal jobb volt. Renee vitte a filmet és ez elég is volt egy jó kis szórakozáshoz. A poénok nagyon tetszettek.

brena

Nagy csalodas volt…. :( sokkal sokkal jobbat vártam….

2 hozzászólás
katy_swartz 

Nagyon erőltetett film. Legalább 3 óra hosszúnak éreztem. A szereplők nem jók , a sztori se tartja fent a figyelmet, és nem is vicces. Csalódás.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján