Titkos megszállottság (2019) 63

Secret Obsession
97' · amerikai · dráma, thriller

A friss házas Jennifer (Brenda Song) brutális támadás áldozata lesz. Gyógyulása során semmit nem tud felidézni a múltjából, a szörnyű nap eseményeit sem. Férje, Russell (Mike Vogel), csak örül, hogy felesége él és minél előbb haza szeretné vinni.

angol

Szereposztás

Brenda SongJennifer Williams
Mike VogelRussell Williams
Dennis HaysbertDetective Frank Page
Ashley ScottNurse Masters
Paul SloanJim Kahn
Daniel BookoRussell
Scott PeatRay
Blair HickeyScott
Michael Patrick McGillFitzpatrick százados
Casey LeachCharlie

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát már az elején kiszámítható volt, hogy mi fog történni, nem kellett agytrösztnek lenni, hogy kiderüljön ki a tettes, és mennyire agyafúrt egy pasival van dolga a csajnak. XD Emellett még klisés is volt. A csaj se volt annyira jó, a nyögdécselései és a hisztis hangja nagyon zavaróak voltak. XD Lehetett volna jobb is a film azért, a nyomozót viszont bírtam totál átlátta az egészet, és teljesen képben volt a történtekkel kapcsolatban. :D Azért Russell se volt olyan rossz, de már az elején látszott rajta, hogy valami nem stimmel vele. :D

NaNa_88 

Ha tudom, hogy a trailer lényegében az egész filmet bemutatja, meg se nézem. És emellett még elég gyengécskére is sikerült. Tele hibákkal, amiken eleinte még csak-csak átlendültem, de a végére felszaporodtak. Igazából már az első 5 percben egyértelmű milyen szintre számíthatunk, úgyhogy mindenki gyorsan le tudja passzolni, aki kevésnek érzi.

Zsófia 

A nyomozó karaktere nagyon szimpatikus, a férfi főszereplő viszont elég pehelysúlyú. A film egy kliségyűjtemény, ami csak azért baj, mert nem tudja ezt elfeledtetni a színészi játékkal, kellően feszült hangulattal vagy egy izgalmas fordulattal. A trailerét nem lett volna szabad megnézni, nagyon spoileres. Szerencsére azóta már megtanultuk, hogy ezeknek az automatikus lejátszását ki lehet kapcsolni a Netflixen.

Hirvi

Talán jobb lett volna, ha nem lövik le a poént már a trailerben és nem egy borzalmasan klisés történenet kapunk. Kár érte, izgalmas is lehetett volna.

4 hozzászólás
Baly 

Hát ez mekkora egy sz@r xDDD Szép színésznő, szép ház, szép táj és kész. Lehet inkább 3 csillag kellene? És netflixen ezt 99%???? HOW?
Annyi helyen kisiklik a nagy okosan megtervezett cselszövés, hogy fájt már nézni XD az első 5 percben kiderül ki a hunyó, ráadásul olyan klisék voltak benne, hogy szörnyű… egyszer nézhető, de leginkább csak időpocsékolás :D Jennifer legalább szerethető és okos karakter volt.
Amúgy jó lehetett volna, sajnáltam hogy nem így lett.

Ascyra 

Hjajjj…. fúh. A három csillagot azért kapja, mert bejön a detektív. :)

2 hozzászólás
DittaV

Rövid lesz és velős az értékelésem. Szörnyű.

victoria_m997

Egész jó kis izgalmas thriller lehetett volna, ha nem teljesen kiszámítható. De komolyan. Elég a plakátra nézni, és tudod a történetet.


Hasonló filmek címkék alapján