Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

249 tag · 561 karc · Utolsó karc: 2022. január 26., 21:53 · Bővebben


Kedvencelte 2

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Kissé elfogult vagyok most ezzel, mivel Deathstroke valamiért mindig is az egyik legmegnyerőbb DC 'gonosz' volt számomra, így a 'Júdás Szerződést' az egyik legerősebb darabnak tartom az újabb DC animációs filmek közül. Ha nem néztem volna anno a klasszikus Tini Titánok szériát, akkor biztosan az első helyen végzett volna, de így is szórakoztató lett. spoiler Ennek ellenére a hőseink közti kémia remekül működött a kissé unott hangok ellenére is, illetve a Nightwing (Éjszárny) és Starfire (Csillagfény) közti perverz kis félreértéseken jókat nevettem. Furcsa mód, most Damien sem zavart annyira, leszámítva mikor Bogarat piszkálta, Kevin Smith cameo-ja pedig meglepően egyszerű, mégis ötletesre sikeredett. A DC univerzum kedvelőinek csak ajánlani tudom! ui.: Ezúttal stáblistás, extra jelenetet is kaptunk.

Nagareboshi_GIN 

Őszintén szólva én csak Gézengúz miatt kezdtem el nézni a sorozatot meg ezt a két filmet. Az elsőnél még érződött az, hogy első önálló ilyen alkotás, és így megvoltak a maga hibái, de baromi szórakoztató volt. Ami viszont ez előző résznél rettenetesen felidegesített, amikor Robin (akit ott személy szerint rühelltem), megveri Gar-t táncpárbajban. Rettenetesen utálom, amikor egy központi karakter csak és kizárólag azért jobb MINDENBEN, mert vagy ő a központi szereplő, vagy mert már több részben is benne volt. Ez itt nincs jelen. Kb. minden szereplő egyenlően szerepel a vásznon. Oké, Terra miatt Gar nagyobb szerepet kap, de ez nem erőltetett. Dick és Kori szereplése mondható még előrehozottabbnak, ami meg a szexuális megnyilvánulások miatt valami egészen frenetikusak. Ezt a szó legkomolyabb, és semmiképpsem a pornográf jellegére értem. Egyszerűen felnőttként nyúl ehhez a témához és a közönségét is úgy kezeli. Oké, néha a szexuális jellegű (néha túzttan is direkt) utalások azért jelen vannak, mégsem válnak zavaróvá, hanem remek érzékkel egészítik ki a történetet. És akármennyire erős Terra karakterének felépítése, története, annak tálalása, személyiségének fejlődése, és végkimenetele, számomra olyan szinten idegesítő volt, hogy az von le a maximális 10 pontból 1,5-t. Amit még negatívumnak tudnék felhozni, hogy nem mindig tudta igazából lekötni a figyelmemet. Néhány résznél leül a történet és egy kicsit unalmassá válik. Nem arról van szó, hogy sokáig úgy ámblokk unalmas, hanem náhány percig, illetve egyes jelenetek a többihez képest leül, lassúnak érződik és unalmassá válik. Szerencsére ezekből nincs sok, de képesek rontani az összhatáson.

Attila_Saw

Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen c. filmhez hasonló a véleményem. Az apró átvariáláson kívül ugyanolyan élményeket élhettem meg, mint amit a sorozatban már találkozhattam, de akik nem nézték a sorozatot, azokra valószínűleg új kaland vár. Igazából jó volt, a csavarok ötletesek voltak, a felépítés is egészen remek volt. Ami nekem nem tetszett az Terra karaktere. Lehet, hogy azért van, mert már megszoktam a sorozatbeli énjét, de egészen aranyos leányka volt, itt meg elejétől végéig egy bunkó paraszt. Nem tudom, mitől avatták egyáltalán barátjukká, ha végig ilyen modorral akart beférkőzni hozzájuk…Ez így nekem kevésbé hiteles. Mellesleg jó adaptáció lett, szóval a 8 csillagot mindenképp megkapja.

7 hozzászólás
Damien_Lambert 

Hatalmas csalódás volt ez a film és ez elszomorít, mert mindig is jobban kedveltem a Titánokat, mint az Igazság Ligáját. Talán azért, mert korban hozzájuk vagyok közelebb (legalábbis Dick-hez meg Kory-hoz) vagy mert a Young Justice után elég nagyok az elvárásaim feléjük. És igazából nem is velük volt a bajom, mert az Justice League vs Teen Titansban megismert csapat még mindig működik, Damian pedig már egyáltalán nem idegesít, sőt most, hogy megszoktam a jellemét még kedvelem is. Azonban most, hogy végre sikerült megkedvelnem a képembe tolják Terra karakterét, aki egy idegesítő kis görcs volt az egész film alatt és ezzel számomra teljesen tönkretette. spoiler A másik, ami nálam negatívum volt az a főgonosz, aki tollpihe súlytalanságával szerintem nagyon méltatlan volt a Titánok ellen, de efölött szemet tudtam volna hunyni, ha nincs Terra.


Népszerű idézetek

Th3DarkKn1ght

Deathstroke: Jól van, beraktam.
Terra: Hát még nem. De megtehetnéd!

Th3DarkKn1ght

Gézengúz: Terra?! Mit művelt veled?
Terra: Semmit! Pedig már hányszor kértem.

Nocharity 

Deathstroke (Robinnak): Sajnos nincs több időm rá, hogy kikészítselek. Egy hónap alatt elérném, hogy odahozd nekem az újságot, és apucinak nevezz.

Nocharity 

A fájdalom teszi a hőst hőssé. Nyomást gyakorol rád, és vagy gyémánttá keményedsz, vagy porrá zúz.


Folytatása

Összehasonlítás

DCUAOM


Hasonló filmek címkék alapján